Osman Kavalaya müebbet, Selahattin Demirtaşa 42 yıl, Figen Yüksekdağa 36 yıl hapis cezası verildi.
Faşist iktidar bloku, 31 Mart hezimetinin intikamını toplumsal muhalefet ve Kürt Siyasal Hareketinden almanın derdinde.
Bu doğrultuda halkın sinir uçlarıyla oynanıp siyasal iktidara mağduru oynatacak ve sonraki aşamada milliyetçi faşizan histeriyi ve kitle psikolojisini meydana getirecek yeni bir asimetrik psikolojik savaşın taşları mı döşeniyor.
Yazı bilmem ama... Bu sonbahar oldukça sıcak geçecek. Her şeye hazırlıklı olun.
Erdoğan, 31 Mart 'tan beri ortalıkta pek görünmüyor. 1000 odalı Sarayında yeni bir kaos planı kurgulayıp Türkiye siyasetinde kartların yeniden dağıtıldığı yeni bir 7 Haziran-1 Kasım sürecini dizayn ettiğini düşünüyorum.
Nazımın dediği gibi kurşun gibi bir hava var. Sessizliği bozacak fırtınadan önceki son eşikte gibiyiz sanki.
Unutmayın... Su uyur, Erdoğan uyumaz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akp-mhp ittifakı ülke için bir güvenlik sorunu haline gelmiş. Terör partisi MHP derhal kapatılmalıdır. Tek icraatlatı suç örgütlerini cezaevinden kurtarmak. Alaattin Çakıcı olayında da gördük bunu. Ayrıca parti eliyle Sinan Ateş gibi bir çok cinayet işlemişler. Bu terör ittifakı cezalandırılmalı.
Cumhur İttifakı, Türkiye için bir güvenlik ve beka sorunundan ziyade akıl ve zekâ sorunu bana göre. Bunların taraftarları Cumhur İttifakı ne söylerse alkışlıyor. Barış deyince de alkışlıyor, savaş deyince de alkışlıyor. Nas ekonomisi deyince de alkışlıyor, rasyonel ekonomi deyince de alkışlıyor. Faizi yükselince de alkışlıyor, düşürünce de alkışlıyor. Sorgulama mekaniği tamamen ortadan kalkmış durumda. Reis ne yaparsa yapsın hikmetinden sual olunmaz modundalar.
O verilen cezalar güzel …asıl ülkeye bukadar sığınmacı kaçak haydut ne olduğu belli olmayan garip yaratıkları doldurmakla ne yapmak istiyorlar. bunları bir an önce sınır dışı etmeleri şart vatandaş olanlarda dahil. yoksa Zafer partisi eninde sonunda iktidar olacak ve gereğini yapacaktır. şu an Türkiye nin en önemli sorunudur sığınmacı durumu
Az buluyorum idamdan aşağısı kabul edilemez onlar için
Kavala gibi kisilerin neden icerde yattigini bile bilmiyorsun ki.
@Besiktas256 anlat
Sen anlat kardesim, suclu oldugunu düsünen sensin.
@Besiktas256 Neden olacak. Erdoğan'a ""Seni başkan yaptırmayacağız deyip 7 Haziran 2015'te Erdoğan'ı sükut+u hayale uğrattığı için...😏