emin ol bu kadar nöbetten sonra heran herseyi yanlış anlıyor insan günaydın desen öğlen oldu sen uyu ben çalışıyorum mu demek istiyorsun diye düşünüyor vallaha 😂🤣😂🤣
bende öyle düşünüyorum biliyor musun 2 senelik arkadaşım var buradan hereeyini bilirim ama hala adını bilmiyorum nereli ne iş yapar bilmem ama sohbeti muhabbeti çok güzel olması gereken bence bu şekilde bilmeden karsilik beklemeden arkadaşlık 😇😇
yok be sohbeti güzel olan kişinin onan adı soyadı meslegi aklına bile gelmiyor zaten adını bilsem ne bilmesem ne senin sohbetin muhabbetin kişiliğin karakterin bana biseyler katar adın bana bisey katmaz ki 🤣😂 dayanmak değil de olması gerektiği gibi davrandım desek olur mu 😂🤣😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
30da 30 oruç planı ve (ramazandan önce) her haftasonu doğa gezisi - piknik faliyetlerimi ramazan bitene kadar askıya almam.
Oruç, kuran, mukabele, kötü olan herşeyi terketme, sabır
Oruç tutmak
Namaz kılmak
kuran okumak
Fakirleri doyurmak
Kımsesızlere yardımcı olmak
Allah'a dua etmek şükretmek 🤗🤍🤲
allah kabul etsin inşallah 😊
Allah razı olsun guzelım🥰
Normalde istekisizimdir ama nedense son bi hafta hep mastürbasyon yapıyorum Allah affetsin
Ben yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Ben tutamıyorum
Bende işte mecburum oruç olduğum için ama akşamları yapıyorum
Eski den di ramazan 🚬
Oruç tutmak kuran okumak..
nöbetlere hayat kurtarmaya devam yapacak bisey yok
allah kolaylık versin
amin inşallah ama konu bizim insanlarımız olunca pek mümkün değil bu
haklısınız insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor
birede bunu 48 saat aralıksız düşün beynin sulanıyor kısa devre yapıyor resmen
hemşirsiniz sanırsam ayrıca 48 çok uzun bir süre ne kadar zor gerçektenn
stajyeriyim doktora
çok uzun bi süre ama üstüne birde bizim insanlarimizi derdini sıkıntını ekle o 48 saat sana oluyor 148 saat 🥺🥺🥺
sağlık sektörü zor ben hiç bulaşmadım mesela o yüzden allah sabır versin 😊
amin inşallah verir çünkü çok ihtiyacım var sen kendini iyi kurtardın biz hala içindeyiz 🥺🥺😇 nispet yapar gibi hissettim 😇😇😇
estağfurullah nispet değildi amacım
emin ol bu kadar nöbetten sonra heran herseyi yanlış anlıyor insan günaydın desen öğlen oldu sen uyu ben çalışıyorum mu demek istiyorsun diye düşünüyor vallaha 😂🤣😂🤣
doğrudur vallahi :D
kullanıcı adını kıskandım keşke ben yapsaydım çünkü burada %95 kullandığımız kelime 🤣😂🤣😂🤣
ben normal hayatımda da çok kullanırım burada yazdığım ismimin önemi yok diye düşünüp koymuştum :D
bende öyle düşünüyorum biliyor musun 2 senelik arkadaşım var buradan hereeyini bilirim ama hala adını bilmiyorum nereli ne iş yapar bilmem ama sohbeti muhabbeti çok güzel olması gereken bence bu şekilde bilmeden karsilik beklemeden arkadaşlık 😇😇
ciddi mısın ya ne güzel hemen bi isim sormalar nerelisin napıyosun siz iyi dayanmışsınız
yok be sohbeti güzel olan kişinin onan adı soyadı meslegi aklına bile gelmiyor zaten adını bilsem ne bilmesem ne senin sohbetin muhabbetin kişiliğin karakterin bana biseyler katar adın bana bisey katmaz ki 🤣😂 dayanmak değil de olması gerektiği gibi davrandım desek olur mu 😂🤣😂
çok şaşırdım sanırm onlar 2 sene öncede kalmış artık
yok be hala arkadaşım olur kendisi çok iyiyiz vallaha ismini bilmiyorum sormayida düşünmüyorum çünkü sorarsam sihiri bozulacakmis gibi hissediyorum..
Nerdeee o eski ramazanlar
aynen öyle
Yapması gerekeni yapmaya çalışıyoruz
ne gibi?
Oruç tutmaya çalışma teravih namazı
İşe gideceğim yer zamanki gibi 😂
kolay gelsin
Teşekkür ederim kolaysa başına hanfendi 😂
Allah affetsin daha hiç bir şey yapmadım
😂😂
Mahalledeki çocuklara oyuncak aldım
Hatim okuyorum namaz kılıyorum