Ülkede arap taparlık o kadar yüksek ki bu Kadarını söyleyen insanlar da var ya! Hiç biri, İsrail-Hamas savaşı hakkında hiç bir bilgiye sahip değil. Her şey Gazzenin silahlı kuvvetleri Pkka destekçisi Hamas Terör örgütünün, İsraile saldırıp binlerce yahudiyi katletmesiyle başladı. Gazzeliler ise Hamasçı olunca ; İsrail tüm Gezzeyi hedef aldı. Zira Israilin, biz Türkler gibi düşmana merhametli olma gibi geçmişi hiç bir zaman olmamıştır.
Bu arada Hamas, kazdığı tünellerden neredeyse hiç çıkıp savaşmadı da.. Çünkü arapların gücü, ancak sivillere yeter.. İsrail ise tünelleri tek tek yok etti. Yani geneline yakını, savaşmadan öldü. şu an sadece Refah sınır kapısı kaldı ve Hamas ortada yok. Sivilleri, ya Mısır ya da Türkiye alacak veyahut İsrail hepsini öldürecekmiş. Yani ufacık bir şehri korumaktan aciz olan Hamas Terör örgütü, Anadoluyu koruyacak öyle mi? 1. Dünya savaşında araplara güvendik ve sırtımızdan bıçaklandık. Bu aziz vatanı, benim gibi Mustafa Kemalin askerleri korur o kadar !! TÜRKÜZ , TÜRKÇÜYÜZ VE ATATÜRKÇÜYÜZ
367 km2 alanı koruyamadilar, 782000 km2 yi nasıl koruyacaklar🤔. Partili biri çıkıp açıklayabilir mi? Bizi bir aydınlatsın. Üstelik Türkiyenin Ordusu yok mu da örgüt koruyor? Ben Cb'nin böyle bir açıklama yapacağını düşünmüyorum ama böyle fikri olanlara sorunuz budur. Ayrıca ateşkes teklifini İsrael reddetti
Hamas daha kendi ülkesini koruyamayan, felakete sürükleyen bir terör örgütüdür. Bugüne dek hiç bir ulusal davada Türkiye'nin yanında yer almamıştır. Teröriste zamanında terörist demeyip, terör destekçisi olan her kimse sonunda kendisi zararlı çıkar.
Suriye yıllarca PKK'yı destekledi, şimdi kuzeyinde PKK kol geziyor. FETÖ de zamanında iktidarın en iyi dostuydu, ama nedense en büyük tehdide dönüştü. Bu yüzden bu konuda ne denirse tam tersi doğru demektir. Türkçü kadrosu boşaltılmış, cemaat yapılanmalı TSK sebebiyle de Anadolu'yu kimin koruyacağı tartışılır.
Her şeyi kirletiyorlar. Ülkeyi Hamas koruyormuş. Kendi halkını korumuyor bizi çok korur ya. Türkiye için ne planlanıyor bilmiyorum ama İsrail bizdeki toprakları isterse Tayyibin vereceğini biliyoruz tıpkı Hamasın verdiği gibi