Ortadoğu'da bir çok t*rör örgütünü desteklediği ve 7 ekimde Hamas'ı finanse ederek savaşın başlamasına sebep olduğu biliniyor. 2003 yılına kadar irticai faaliyet Iran'dan gelen tehdit olarak görülürken siz bir tehdit olarak görüyor musunuz?

Ortadoğu'da bir çok t*rör örgütünü desteklediği ve 7 ekimde Hamas'ı finanse ederek savaşın başlamasına sebep olduğu biliniyor. 2003 yılına kadar irticai faaliyet Iran'dan gelen tehdit olarak görülürken siz bir tehdit olarak görüyor musunuz?
Evet düşünüyorum ve dinci pers rejimi yıkılarak: Büyük Laik yAzerbaycan kurulmalı ve 50 milyon Türk özgür kalmalı.
Laiklik, er geç İrana gelecek ve ermenileri destekleyen bu gerici rejim yıkılacaktır. Şöyle ki Büyük Azerbaycan Türk Cumhuriyeti, İran'daki işgal edilmiş topraklarını alarak kurulacaktır. Türkiye 'de suriyelileri gönderebileceğimize pek inanmıyorum. Ama İran 'daki laik kıvılcımı ve İran Türklerinin savaşçı ile Türkçü ruhunu iyi bildiğimden; Büyük Azerbaycanın kurulacağına inanıyorum. 50 milyon Türkün bağımsız olması, bize de umut olur
Suriyelileri gönderebilirsiniz, ama bunun için iktidarın el değiştirmesi şart. Bir kaç ay içerisinde gönderirsiniz. Ürdün nasıl gönderdiyse siz de gönderirsiniz. İran işgal ettiği Azerbeycan topraklarını geri vermeli ya da Azerbeycan geri almalı. İsrael bu noktada Azerbeycan ile birlikte zaten. İran rejmi uzun süreli ayakta kalamaz. Halk da zaten bir kıvılcım bekliyor.
Bizim AKP den , İranın da dinci rejimden kurtulması şart. Aksi halde bu güzel iki ülkeye de huzur yok
İran hükumetini hiç sevmiyorum ben de
Evet başından beri düşünüyordum.
Cevap
4Cevap
en başta Filistin için bir tehtid, hamas saldırıları olmasaydı Filistin halkı bugün bu duruma düşmezdi
Kesinlikle aklı selim bir yorum. İran kışkırtma ve finanse etmeseydi bugün bu savaş olmazdı. İran geri çekildi, hamas tünellere indi, halk yukarıda kaldı.
İran dünya için bir tehdit
Evet düşünüyorum
Tebrikler.
Yukarıdaki cahillere inat aklı selim biri varmış sitede
Hayır düşünmüyorum.
Yok Ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?