13 yaşındaki bir kız çocuğu 15 kişi tarafından tecavüze uğradı. Karşı tarafın avukatı bir kadın o kızda suç aradı yetmezmiş gibi annesine dönüp kızına sahip çıksaydın böyle olmazdı deyip yüreği yaralı anneyi çileden çıkardı
Olay gündem de şu an görsel bırakıyorum 👇🏻👇🏻
Sırf para için suçlu birinin avukatlığını yapar mıydınız?
Ben yapmam haklı kimse onun yanında dururum Fakat böyle avukatlar da yok değil Özellikle kadın avukatlar boşanma davalarında kadın haksız dahi olsa savunabiliyor ve erkek haksız duruma düşüyor ve sonuç erkek eşini öldürüyor Çünkü bu ülkede kadının beyanı esastır ve kadınlar bu ülkede haksız da olsa (haşa) Allahtır
@Dygu81827 Kadının beyanı esastır taraflı ve saçma bir yaklaşımdır Çünkü kadın (haşa) peygamber değildir ve yalan söylemez diye bir hüküm yoktur zira benim annemde (haşa) peygamber değil ve bana yalan söyleyebilir doğrusu ise haklı olanın beyanı esas olmasıdır eğer siz mahkemede erkek doğru söylediği halde siz hakim olarak kadının söylediğine itibar ederseniz ve erkeği evden uzaklaştırıp süresiz nafakaya bağlarsanız kısacası hayatı ona zindan ederseniz bu cinayetlerin ardı arkası kesilmez 100 sene geçse bu sorun çözülmez ve çözülemiyor da ancak dünyanın sonu gelirse bu sorun çözülür tabii kanun değişmezse Bu Kadının beyanı esastır ilkesi olmadan önce ve İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasa olmadan önce kadın cinayetleri bu kadar zirve yapmamıştı olsa da azdı Çünkü adalet vardı eskiden ve yargı erkekleri insan gibi görürdü şimdiki gibi kadının en ufak bir iftirasında içeri atılmıyordu erkekler ve kadın bir erkeğe iftira attığı zaman onu ispatlamak zorundaydı şimdiki gibi delilsiz içeri atma olayı yoktu kısacası adalet ve kadın - erkek eşitliği vardı şimdi ise adaletin a'sı bile yok
@Dygu81827 neden beni içeri atsınlar ne suç işledim suç işlemedim ki atsınlar bu arada ben sapık değilim zira benim sapık olduğumu nereden biliyorsunuz gözünüzle gördünüz mü ?
Yapmam. Ben artık hiçbir şey demiyorum çünkü bu konu küfürlük, okurken gözlerim doldu yaşlandı, biz nasıl canavarlarla yaşıyoruz, cidden delirmemek elde değil, ülke ne hale geldi, ben bu ülkede yaşamaktan bıktım, ne adalet var ne insanlarda merhamet var. Bu ülke kadını korumadıkça yani suçlar cezasız kaldıkça, kadınlara tecavüz edenler ve öldürenler sürekli dışarı salınırsa bu ülke gram ilerlemez😡
Ben bu haberi okurken cidden kac gündür kafamdan çıkmıyor, cok zor okudum umarim bu herifler bu kia yasattiklarindan en az 1000000 kat daha fazla acı cekerler hem bu dunyada hem obur dunyad😠🥺
Bir tane yabancı bir ressam vardı. Kadın ressam. O da kız çocuklarının sıkıştırılması ile ilgili tablolar boyamayı sevdiğini söylerdi. Bu tarz kişilerin yetiştiği çevre sapkınlıklarla dolu. Hâliyle şaşırmıyorum savunmalarına. Umarım adalet yerini bulur.
Solcu Gazete'nin sayısız haberinin yalan olduğu ortaya çıkmışken halen burayı kaynak almak 🤦♂️ Allah akıl fikir versin.
Bu arada suçluların avukatlığı her zaman para için yapılmaz. Sade paradan yola çıkılacak olsa ne Cem Garipoğlu ne de Maraş Müteahitleri açıklanabilir ki içlerinde Ersan Şen'den Metin Feyzioğlu'na kadar uzanırsın.
bunu insanlara masumiyet karinesi falan diye anlatmaktansa ben katiyyen suçlu olduğunu düşündüğüm kişiyi savunmam deyip geçiniz. adam ne bilir adil yargılanma hakkını, usul kurallarını, eşit suça eşit ceza ilkesini. yapanlar var ama biz yapmayız. ha bu arada senin başına gelirse başka, seni savunurum falan derseniz hoşuna gider lavuğun. çünkü adalet böyle bir şey. işine geldiği şekliyle güzel.
Kadının asıl en büyük düşmanı Kadınmış harbi Peki niye böyle PARA PARA PARA ZENGİN KOCA PARA PARA PARA PARA paradan baśka bir şey düşünmeyen bir cins ortaya çıkar. Not genellemedir oyle olmayan ustune alınmasın
Asla yapmam kendime olan güvenimi inancımı saygınığımı bitiririm paranı eseri hiç olmadım olmamdı Bu tip yaklaşımda bulunan insanları anında uzaklaştırıyorum kendimden