Güncellemeler
+1 yıl
Odasına gidecekmiş hocanın yaptığım şeyde anasını satayım okul dışında yaşadığımız olumsuz bir olay okulda olsa hadi belki hoca ilgilenir dicem ama üni burası aq
Birisi var beni hocaya şikayet edecekmiş lise mi ilkokul mu abi bura hahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok gayet normal aralarında öğrenci işini konuşanlar oluyor
Ama bu olayın okulla alakası yok hoca muhtemelen biz böyle şeylerle ilgilenmiyoruz der
Okulda yaşadığımız bir şey değil okul dışı yani
Hadi şey olsa hocaya sövsek onun da kanıtı olsa o zaman şikayet edilir ama iki öğrenci arasında hocaları ilgilendirmeyen bir konu
O zaman saçma yaa bir şey yapmaz göz korkutmak amacıyla demiş
Ki zaten okul dışında olan şeylere lisede bile karışmıyor hocalar ben lisede de okul dışı olaylara girdim hocalar o kendi aranızda şikayet için biz değil polise gidin diyordu
Hocaya hakaret olur küfür olur o başka o zaman hoca o öğrencinin anasını beller ama iki öğrenci arasında okul dışında olan şeylere hiçbir hoca karışmaz
Yaa normal okul kafasından çıkmayan kasıntı hoca salla gitsin çokta şey yapma
Bu beyinsizlere üniversitede öğrenci olmayı sağlayan hükümet saolsun ne diyim
Üniversiteler beyinsiz kaynıyor zeki insan az
Yaa statüsü yüksek olan ünlülerde bile canım var takma çok duydum yani
Hıhı o yüzden bu kadar korkmuşsun ahaha
Kimden
Korkuyum
Benden
Benim arkam sağlam uğraşmak isteyen uğraşabilir sorun değil siyasi ayağım var yaşadığım yerde de çok belalı insanları tanırım
Türkiye burası aq herkes tehlikeli sen zannedion o çocuk sana bir şey yapamaz mı? Yiyin birbirinizi
Ayn kardesim o insalarda senin icin kendini tehlikeye atacakti zaten
Bişey yapacak insan sence hocaya şikayet edecek kadar ezik olabilir mi?
Demek ki senin bu duruma ne kadar çok sinirleneceğini kestirebilmiş ve öyle de olmuş 😂😂
Yaşadığım ilçenin belediye başkanının oğlu damadımız oluyor teyzemin kızıyla evli başka yerlerden de babam siyasi ve tehlikeli adamları tanıyor sorun çıkarsa zaten arkamdakiler halledecek her yere haber yolladım tetikteler
Ben biraz saftirik masum dururum beni gariban korkak sanarlar ama saman altından su yürütürüm
Ayn
@Fryzenn kral beni abisiyle tehdit ediyor bide abisi aradı beni falan bişiler konuştuk
Aq sanki üni değil lise aq şu yaşadığım dingoluğa bak
Abisi sana ne dedi? Uğraşmayın böyle şeylerle
İşte ben gelecem oraya seni bulacam falan dedi
Abisi üni okuduğumuz şehre gelip beni dövecekmiş güyya
Sen mi haksızsın çocuk mu haksız?
Aynı sınıfta olunca işte diyorum ya beni okul çıkışı denk getirirse bi yerde eve gidene kadar diyorum okulla ev arası 20 dakkaya yakın yürüme mesafesinde
İkimiz de de suç var ama bende daha fazla gibi
Olayı anlat gizlisin zaten
Sosyal medyada küfürlü hakaretli konuşmalar yaşandı
Böyle yani
Sebep aq kavga ettiğniz zaten anlaşılıyor ama niçin
O elemanda ise arkasini soktuysa oda canım
Ya bu niye sansurluyo
Komik olmayın lan
Abi benlik bişey yok şikayet etmek isteyen karşı taraf sjsjsjsj
Hemde hocaya yani üni birde
Komik bir ti0