Çernobil Faciası Türkiye'yi de çok etkileyen çok kötü Nükleer Kaza 26 Nisan 1986 4. Reaktör de patlama olduğunu hepimiz biliyoruz ancak 11 ekim 1991 yılın da 2. Patlama oldu bu 2 numaralı reaktör un Türbin salonun da ki patlama idi Neyse ki bu patlama da Radyoaktif tehlike oluşmadı 2. Ünite hasar görmedi sadece Türbin salonun da yangın çıkmıştı bir daha bu tür ve nice Felaketler yaşanmaması dileğiyle
Çernobil de 11 ekim 1991 yılın da türbin salonun da patlama olduğunu biliyor muydunuz?
Kontrol çubukları Ziplarken Kapak bi anda yerinden fırlıyor sonra çatı parçalanıyor etraf da ağır çekim de Grafit uçuşuyor sonra karakterlerin giyimi Kontrol odası falan gerçekçi olmuş
Onu da izlemiştim Yalnız pek beğenmedim film de sadece itfaiyeci bir adamdan bahsediliyor bi kadınla olan aşkı Dyatlov kontrol odası falan yok gösterilmiyor Dizide ayrıntısına kadar anlatım gösterim var 2 çalışan açık reaktör çekirdeğine bakması örnek hbo dizisi de
5 bölüm du 3. Bölüm de Radyasyon hastalığına değiniyor Dyatlov Toptunov Akimov İtfaiyeci Vasily hastane de yalnız Vasily çok kötü duruma gelmişti Radyasyon ne hale getiriyor insanı çok korkunç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mini dizisi vardı izlemek için hazır hissetmiyorum sanki korkunç bişeydi
Korkunç değil ben kaç defa bitirdim tavsiye ederim reaktör un patlamasını muhteşem yapmışlar
Kontrol çubukları Ziplarken Kapak bi anda yerinden fırlıyor sonra çatı parçalanıyor etraf da ağır çekim de Grafit uçuşuyor sonra karakterlerin giyimi Kontrol odası falan gerçekçi olmuş
İzliycem umarım
https://youtu.be/5cmk52YwLQc?si=8eUJ6Ch3lA-034ah
Ben çocuktum o yıllar da.
Çernobil i nerden öğrenmiştin
Televizyon da çıkmıştı.
filmini izledim efsaneydi
Çernobil 1986 olan filmi mi yoksa HBO nin dizisi mu
1986 da olan
Onu da izlemiştim Yalnız pek beğenmedim film de sadece itfaiyeci bir adamdan bahsediliyor bi kadınla olan aşkı Dyatlov kontrol odası falan yok gösterilmiyor Dizide ayrıntısına kadar anlatım gösterim var 2 çalışan açık reaktör çekirdeğine bakması örnek hbo dizisi de
4 bes bolumdu sanirim
5 bölüm du 3. Bölüm de Radyasyon hastalığına değiniyor Dyatlov Toptunov Akimov İtfaiyeci Vasily hastane de yalnız Vasily çok kötü duruma gelmişti Radyasyon ne hale getiriyor insanı çok korkunç
https://youtu.be/5cmk52YwLQc?si=8eUJ6Ch3lA-034ah
Bunu izle
Şimdi öğrendim teşekkür ederim