Şükür ki güvenlik güçlerimiz sıkıştırıp kendini patlatmasına sebep olmuş. Enteresan olan ABD nin uyarıları sonrasında gelişen bir olay ve aynı uyarılar can Azerbaycan içinde yapılmıştı.
Koskoca Amerika canlı bomba niye yaptırsın? Ülkeye malzeme boykotu yapsa bittik zaten. Gelişmiş ülkeler bu tarz işlerle değil tepkiyi boykot olarak uygular. Ülkeye Amerika mal girişini istemezse zaten bittik.
Sen tutup teroristele af cikarirsan olacagi bu ya teslim olsun olmasin vur gitsin terorist teroristir masum olsa zaten kacirildigi zaman kendi kafasina sıkardı kendi milletine zarar verecegine.😡😡sinir oluyorum ya bu ulkedeki adaletsizliğe her konuda basarisiziz.
Allah belasını versin bu o. clarinin dolar yükseltmek , ekonomiye darbe vurmak ya bizde onlara aynısını yapamıyoruz kuffar birlikte hareket ediyor müslüman devletleri uyuyor
Şiddette çözüm bulan çok insan var maalesef 😔 insan demeye bin şahit ister hayvan aleminde bile şiddet ya av içindir ya da kendi alanını korumak içindir 🤷🏻♀️
Evet arkadaşım orda birsürü fotoğraf video atıyor ortalik cok karışmış maalesef 2 hafta arayla 2. terör saldirisi Hatay'da. Patlatmis canlı bomba kendini fotosu var. Allah hepsinin belasini versin.
Ben Allah'ın yarattığı CAN'a dedim. Allah kulunu şaşırtmasın yoksa davranış ve kişiye değildi söylemin. Ben bilmem kim masum k haklı HÂK BİLİR. Ben inanmayana bile dua ederim Hâk hidayet nasip eylesin diye. Yanlış kişide, kötülük kendindedir, üzücü bir durum insanlık adına. Kesinlikle kişiye değil ruhun kutsal olduğuna inandığım için söyledim. Olanlar oldu, ölenler öldü...
İşin eğrisini doğrusunu ancak Allah bilir. Ben cahil biriyim pek birşey bilmem yanlış birşey dediysem kusuruma bakma üstad 😔 boşver sen beni... Haklısın söylediklerin de
Kardeş afganistan’dan türkiye’ye akın eden mültecilerin video’ları var. Aç bir gelen tiplere bak. Hepsi ipsiz sapsız. Arada kadın çocuk yok. Binlerce erkek. Allahuekber diyip kafa keserken zerre tereddüt etmeyecek tipler. Mültecilerin yarısı kadın, çocuk, aile babası masum insanlar olabilir. Ama diğer yarısı el kaide, öso, ypg, ışid artık hangisinden kopup geldiyse... Elini kolunu sallayarak ülkeden içeri giriyorlar. @Mac79 Sana gelince, yarın bir gün bu cihatçılar ülkeni orta doğu çöplüğüne çevirdiğinde görürsün ispatını. Sonra da bir tarafına monte edersin.
@Mac79 Ne afgan savaşı arkadaşım aptaI falan mısın? Yaklaşık beş yıldır ülkeye yüzbinlerce afgan mültecinin türkiye’ye akın ettiğini ufak bir google araştırmasıyla bile öğrenebilirsin ama sen yine boş ver. Cehalet mutluluktur. Benim görüşüme salça olma yeter.
@Mac79 Google’dan milyonlarca kaynağa ulaşabiliyorsun cahil kardeş. Arada a haber dışında başka yerlerden de gündemi takip etsen bu kadar dünyadan bihaber yaşamazdın. Bir daha yazdığın zırvalara cevap vermeyeceğimi de belirteyim bu arada.
Azerbaycanda hergun bunlardan kac tanesi bulunup etkisiz hale getiriliyor ah bir bilseniz.. sadece haberlerde gosterilmiyor halk korkmasin diye korona artti diyerek sokak yasagi gretrdiler.
Yok öyle birşey Türkiye Cumhuriyeti terörü çoktan sildi haritadan kimse cesaret edemez şimdi sıra terörü destekleyen kim varsa onların kafasını ezmeye geldi Ortadoğu da hatta bazı destekçilerinin kafası eziliyo zayıflamaya kaçmaya başladılar köşeye sıkışınca anladılar ki Türkiye nin artık acıması yok
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ölen yaralanan yok Türk istihbarat teşkilatı her zaman tetikte
Hatay hoşgörü şehrimiz ve tabi çok çeşitli görüşten dilden dinden ve ırktan insanlar olduğundan diyedir belki de. Ama saldırının asıl amaçlı tabiki cennet vatanımız