Bugün 16.20 civarında Taksim'de henüz nedeni bilmeyen bir patlama yaşandı. Bölgeye birçok sayıda ambulans sevk edilmiş, birçok yaralının olduğunu söyleniyor.
Siz patlamayı duydunuz mu?
Bugün 16.20 civarında Taksim'de henüz nedeni bilmeyen bir patlama yaşandı. Bölgeye birçok sayıda ambulans sevk edilmiş, birçok yaralının olduğunu söyleniyor.
Siz patlamayı duydunuz mu?
Kimim ben ne yapabilirim ki? Yani elimden bir şey gelmez! Zalimler zalim yapacaklarını yapıyorlar. Bilemiyorum suskunum sadece. Kimim ben bu ülkede ki? Vatandaşım. Kaçıncı sınıf... Suriyelisi Afgani Bosnalisi, ... geliyor. Adamlar tezgah kurmuş. Patlamada keşke ben de ölsem kurtulurdum. İki gün ağlarlar unutup giderler. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Kalanlara sağlık dilerim
O gün oraya gidecektik halamla. Ama temizlik yapalım diye tutturdu bende gidelim diye ısrar etmiştim. İyiki ısrarıma yenik düşmedi. Kızılay, ulus, İstiklal caddesi gibi yerlerden artık hep uzak dururum.. Yarın birgün Allah korusun Ankarayıda patlatırlar.
Cevap
14Cevap
Çok geçmiş olsun herkese
İstanbul'un Türkiye'nin ve milletimin başı sağ olsun Türkiye mi ve yönetimi bölmek isteyen terör örgütlerine lanet olsun Rabbim onları kahrı perişan etsin Allah bin türlü belanızı versin ölenlere rahmet kalanlara acil şifalar diliyorum
Duymadım ama normal geldi düzenli olarak istiklaldr biri kendini patlatıyor bu yüzden oralara gitmem öyle pek
190 numaralı binada patlamış muhtemelen tüp ya da doğalgaz olabilir terör örgütü olsa cadde de patlatırdı
Hayır duymadım
https://voca.ro/1dv1ttdCaPit
Nedeni bilinmeyen değil kapalı hamile görünümlü bir kadın patlattı kendini
Buradan ogrendim. Herkese cok gecmis olsun:/
İstiklal caddesinde patlama hiç eksik olmaz umarım ölen ya da yaralanan yoktur..
Çok üzücü herkese geçmiş olsun 😔
Sosyal medyadan öğrendim üzücü cidden 😐
İzlerken kanım dondu ya videolar var
Bu, ne hız abla gazeteciler eline şu dökemez
yavaş yavaş seçim atmosferine giriyoruz sanırım
Bu meydan kanlı meydan olayı geldi aklıma
Nasıl giriliyor bu caddeye aranmadan sorulmadan
neler olacak neler bunlar henüz çeyreği..
Duymadım
Baya kötü olmuş bacağı kopanlar falan var
Duymadim
Terördür
Burası Türkiye
Hayır duymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?