Çernobil Nükleer Reaktör 1970 Yılında Kurulmuş İnşa Edilmişti Çalışan İşçiler İçin Reaktör Yakınlarında Pripyat Şehri Kurulmuştu 26 Nisan 1986 Yılında 4 Numaralı Reaktör Kaza Sonucu Patladı Ve Büyük Felaket yaydı Ortama Radyasyon Yayılmıştı Günümüz de Halen devam Ediyor Ama ilk Patladığı yıl kadar değil Bu nedenle profesyonellik yöntemle İnşa Edilen Santral Tamamen Ortadan Kaldırmak Sökmek Mümkün mü? Sizce Amaç Şehri yeniden eski haline geri getirmek için Santral var olduğu sürece Radyasyon Bildiğimiz gibi Yıllar boyunca hala sürmeye devam ediyor 2016 yılında çelik kalkanla kapatılmışti üzeri ama bunun da bi ömrü var ömür boyu engelleyemez Sonuç olarak Radyasyonu Sizce çözüm Nedir? Ne yapılmalı
1970 Yılın da Kurulan Çernobil Nükleer Reaktör Ortadan Kaldırmak Sökmek Mümkün mü? Sizce?
Eriyen reaktör hücresi fil ayağı formunda araba büyüklüğünde çok ağır ve aşırı radyoaktif vaziyette. Müdahale edecek teknoloji halen yok. Gerekte yok Dünyada bir sürü alan var orayada yerleşmeyelim ne olacak. Ayrıca asıl mesele duyduğum kadarıyla Akkuyu nükleer santralide Pripyat santralini yapan aynı şirket yapıyor ve bir ara temeli çatladı şu an ne vaziyette bilmiyorum bizi ilgilendiren asıl mesele odue
Ben de ne Söyleyim Pripyat Şehrini Çernobil nükleer Reaktör Call Of Duty Modern Warfare oyunundan Tam öğrenmiştim 😅 Adamlar oyunda öyle gerçekçi yapmışlar ki Modern Warfare All Ghillied Up Bölümü Oynayanlar çok iyi bilirler oyunda bile o ortamın ıssız olması görüntü insana hüzün veriyor Sonra araştırdım bu şehir bu reaktör gerçek de var mı diye Var olduğunu öğrendim vayy Bee Bi sorumsuzluk yüzünden güzelim şehri ne hale getirdiler dünyaya zararı insanoğlu veriyor bunu anlıyoruz
Öyle tabi call of duty güzeldir, pubg gibi saçmalıkları nasıl oynuyorlar anlamıyorum şu an japonyadaki fukuşimada aynı vaziyette yani böyle çok yer var
Yoo Pubg Mobile de Başarılı Kaliteli Oyun Oyunun Saçmalığı Pubg Mobile de dandik dandik süsler oyuncak falan geliyor Bunları sevmiyorum giysiyi süslemek falan Çatışmalı oyun daha aksiyon içerik olmalı call Of Duty serisi örnek Call Of Duty Mobile bilirsin mobile bile çok başarılı keşke mobile Pripyat haritası gelse en son modern Warfare 2 de ki favela haritası gelmişti Brezilya
Fukusima bilmez miyim oraya da bildiğim kadarıyla zalimce şeref (sizce nuukler atom bombası atıldı peki Pripyat kadar mı oranın durumu yoksa daha mı kötü
pubg en iyi haliyle Call of un yanından geçemez saçma sapan fornite gibi grafikleri var eski oyuncuyum quake half life gibi oyunları campaign modunda bitirmiş birisiyim şimdikilerin çok daha iyi olmasını beklerken saçma sapan grafiklerle yapıyorlar
Ben Telefon da Pubg Mobile Bayağı oynardım Sonra Call Of Duty Mobile yükledim Şimdi de halen var Pubg Mobile pek aramiyorum nedense giresim de kalmadı Pubg Mobile hep Call Of Duty Mobile oynama isteğim yüksek Oyunun Çok oyunculu mod çok keyifli ya 😊⭐ Bu arada Call Of Duty Mobile Pubg Mobile yapımcısı ile Cod Activision ile ortak çıkardığı oyun Yani Activision ile tencent games ortaklığı
Sadece Kalkan Demiyorum ki Kalkan kaldırılsa sadece Tabi Radyasyon yine yüksek seyreder benim dediğim kurulan Reaktör komple Sökmek Ortadan Kaldırmak mümkün mü? 4 numara Zaten patlamadan çekirdeği eridi yok oldu kalıntıları kaldı maalesef bu radyasyon yayıyor
Acaba Kaldirsalar tamamen ortadan 1 2 3 5 ve 6 Numaraları Reaktörler Mevcut sadece hepsini sökseler 4 numara Reaktör parçaları temizleseler Pripyat radrasyon nasıl olur acaba Reaktör yok ortada