AKP YE OY VERİP ÜLKEYİ BİTİRENLER GELECEK HAKKINDA NE DÜŞÜNEREK VERDİ. MÜLTECİLER 7 8 TANE ÇOCUK YAPIYOR AMA TÜRKLER EVLENEMİYO ÇOCUK YAPAMIYO. DEVLET MÜLTECİLERİN SAĞLİK HİZMETİNİ HARÇLIKLARINI BEDAVA VERİYO RESMİ GAZETEDE YAYIMLANMIŞTI Mülteciye SAĞLIK İLAÇ BEDAVA DİYE.
Erdoğan'a oy verdim 2023 de
Erdoğan'a oy vermedim (2023)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Irkçılık yapma onlar bizim din kardeşimiz ülkene elin Ukraynalisini Rusunu alırsın ama iş müslümanlara gelince neden ahkam kesiyorsunuz siz?
Din kardeşimiz dediğin kişiler senin karına annene kızına taciz tecavüz ediyor çinin Doğu Türkistan'a yaptıklarını destekliyor kadınları aşağılıyor savaş mı vardı tamam oldu bitti defolup gitsinler artık bu ülke onların değilken bizden iyi yaşıyorlar kendi ülkemizde onlardan daha kötü yaşıyoruz geçenlerde 'din kardeşimiz' dediğin bir mülteci öğretmeni öldürdü kim bilir daha ne kadar söylenmeyen cinayetler var ayrıca herkes Müslüman değil anlayın burası laik bir ülke olarak kalacak biz Arap değiliz beğenmiyorsan git Arabistana din kardeşi bahanesiyle ülkeyi gençleri bitirdiler herkes sizin kadar aptal değil ve herkes sizin inandığınız dine inanmak zorunda değil burası özgür bir ülke boş yapma
Sennin gibi bir d. öl umarım Türk değildir. Mülteciler sınırlı suyumuzu harcıyo.
la adamlar hepimizden fazla hizmet görüyor bedelsiz şekilde
biz vergisini verdiğimiz halde kendi memleketimizde ne şartlarda yaşıyoruz
sen gelmiş ne anlatıyon
Dinle mi karın doyurup hizmet alıyonuz awq anlamadım ki
Din başka bir şey gerçekler başka bir şey
allah kafa vermiş düşünün diye mesela
@KnightsSword bunlar böyle bitmezler
Yatip kalkip din kardesi diyorsunuz ama tarih boyunca o din kardesleri bir kez bile olsun bizi desteklemedi, onu gectin sirtimizdan bicakladilar.
Hala daha bize saygi duyduklarini mi saniyorsun sen? Türkiye topraklarinda cevreye bile saygilari yok, geldiklerinden beri insanlarimiza davranislari ozellikle?
En azindan ukraynalilar halka minnettarligini gosteren bir millet bunu da bilesin.
Her seyden öte de asil irkci senin gibi kendi irkini yok sayan insanlar. En kansizi sizsiniz kendi halkini ve kanini umursamiyorsunuz ve akliniz fikriniz yalan muslumancilik oynamak. Hepinizden igreniyorum
Konuşş😂
Aaa gripinci
Her yerdeyik
Ben de sen nerden geldin diyordum😂
Ben de her yerdeymisim demek ki 😛
@ariariasu burası laik bir ülke değil kâmâl getirdi laikliği burası müslüman bir ülke Osmanlınin devamı burası Osmanlı Müslümanlık şeriatçı olarak 600 sene dünyayı yönetti şimdi halimiz ortada hep İngiliz yahudi ajanı kâmâl yüzünden neden İsrail'de heykelleri var?
Osmanlidan oncesi de hayal urunu zaten, değil mi? Sadece osmanli devletiyle nereye varmaya çalışıyorsun anlamiuorum. Kökumuz cok gecmise dayaniuor ama bildiginiz tek sey Osmanli devleti. Ne kadar aci
@ariariasu asıl siz İslam devleti olduğumuzu kabullenemeyecek kadar zavalliwiniz
Özumuze donelim diye agliyorsunuz hepiniz seriat da seriat. Özumuz ne siz bile bilmiyorsunuz ki. Ataturk gibi ulkesini duzeltmeye calisan ve askerlerimizle sirt sirta kan dokmus bir komutani nasil oluyor da sucluyorsunuz ayrica?
Islam devleti falan yok. Islamiyet bir din biçimidir beyefendi. Onu bir devlete baglayarak degerini yitiren siz zavallilar oluyorsunuz
@ariariasu zavallı ayıp oluyor ama peki Mustafa Kemal'in neden İsrail'de heykelleri var madem düşman olsalar
Burası Laik bir ülke değil ne demek oluyor, ben sana söyleyim anayasayı tanımamak oluyor anayasanın 2. Maddesinde cumhuriyetimizin niteliklerinden bahsederken bu belirtilmiştir.
1924 anayasasının 1928 düzenlemesinde devletin dininin islam olduğu ibaresi çıkarılmıştır.
Neyi anlamakta zorlanıyorsunuz?
Burası osmanlının devamıysa osmanlı nerenin devami kökümüzün kültürümüzün bundan 3000 4000 yıl evvel tarihlere kadar uzandığıni belirtelim.
Şimdi halimiz ortada?
Şeriata son verilip cumhuriyet kurulmasaydı sen ne olacağını düşünüyordun çok merak ediyorum
Tüm toprakların itilaf devletlerince paylaşıldığı
Osmanlı padişahının sadece ingilterenin talimalatlarına göre hareket ettiği
Ne olabilirdin de halin ortada
Anadolunun, vatanının toprak bütünlüğü korunduysa
Bu yolda. mücadele eden kan döken insanlar sayesinde
Yaptığın muhalefet o dönemde kan döken senin soyunu kurtaran insanları da etkiliyor.
@KnightsSword Yakında Dünya lideri Recep Tayyip ERDOĞAN ANAYASAYI DEĞİŞTİRİNCE GÖRÜRSÜNÜZ anayasayı siz az kaldı merak etmeyin
Uluslararası sekilde 10dan fazla ülkede 100 den fazla cadde onlarca meydana adı verilen Mustafa Kemalin israilde heykeli olmasını çok düşünmemek lazım.
He dünya lideri 😂 sondan
@KnightsSword Putin'e el opturdu sen ne diyosun
Şuursuzsunuz siz
Kendinize ait 1 tane düşünceniz yok
@KnightsSword sizin ne düşünceniz var biz İslam hak dinidir Allah yardımcımız olur ve bizim süper güç olmamızı sağlar
Süper güç olana kadar açlıktan falan ölmesin sizin dinciler de olursunuz inş
Jajahahahhahaj ney dunya lideri mi? Tam bir komedyen jahsjahsh Tayyip Amerika gibi ulkelerin kuklasi olmus ne diyorsun sen? Tayyipi sevip Atatürk'ü asagilamak da ayri komik. Koyun gibi yasayin ne diyelim daha
@KnightsSword Filistin'de insanlar aç ama bir şey oluyor mu Allah yardım ediyor merak etme Rabbim büyük
Troll bir hesap olabilir bu arada ben ciddiye alamadim su an son cümleden sonra
Filistinde binlerce insan öldü ama sen bilirsin gülüm
@ariariasu Atatürk'ü asagilamadim o sonuçta bir kahraman ama savunmadigim kısım şeriatı kaldırmış olması
Seriatin kalkmasi sartti ama. Devlet ve din isleri bir arada yurutulemez. seriatla yonetilen ülkelere bak hangisi ayakta sanki? Laiklik sartti. Insanlar hala dinlerini özgürce yasayabiliyorlar bir şey degismedi. Sadece laiklik dunyaya ayak uydurmamizi sagladi ki bu da cok onemli bir gelisme bizim icin
Düşünce ve fikirde geri kalmış osmanlının duraklama ve gerileme dönemindeki halini örnek verebiliriz
Sanki millete dinini yaşayamazsın demişler de kuyruk acısını anlayamıyorum
Laikleşme yolunda giden islam ülkeleri varken sizin hala şeriata dönme isteğiniz beni benden alıyor
Degil mi 😪
Öyle Astro Aria😅
Astro kalamaz ismim senin lakabi güzel secmistim hahahsa
Ne olsun istiyon Astro güzel değil mi ahshd
Tek alakamiz sordugum anket oldu ama olsun bari astro seni mi kiracagim
Sonra ayar çekeriz sjdjf
Cwkelim bakalim gripinci
😂😂
@KnightsSword Kürt sen burayı terk et
bir fight daha atamayacağım takıl sen
@KnightsSword türkmüsün Kürt mü
kendi çıkarımını neye dayanarak yaptın?