İlk defa oy kullandım AKP'nin nefret söylemleri nedeniyle oyumu ana muhalefete verdim. ama şimdiden pişman oldum hiç bir şey yaptıkları yok oturdukları yerden para kazanıyorlar. Keşke boş oy atsaydım.
Evet
Eh işe
Hayır
Çok memnunum
Hiç memnun değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Daha ne yapacaklar
Butun belediyeler milyonlarca borc icinde devraldilar
Ne yapmalarini bekliyosun ayrica 1 ayda
Ben de belediyeden de hükümetten hiçbir şey görmüyorum ki hepsi benim için aynı o yüzden eh işte
Secimden daha 1 Ay gecti? YSK daha resmi sonuclari bile yayinlamadi, sen ne bekliyorsun la?
Çok memnunum hizmet olsun şehir olsun her şey çok temiz ve imkan çok.
Daha yeni oldu içindeki çürükleri ayiklayacaklar elemeler yapilcak gorew değişiklikleri olacak
Bizim burasıda ak dan CHP geçti memnunuz çalışmalar deewam. ediyor
Ne farkeder ki hepsi aynı
Bizim ulkenin siyasetinden bi cacik olmaz
1 ayda nası bi değişim bekliyorsunki garip
Öncekiler çok çalışıyordu sanki 😄
Zaten değişim olsun diye oy verdik ama bunlarda fos çıktı
20 yıldır bişey laf yapmayana laf etmiyorsun 2 aydır kazanana calismiyor diyorsun bu analizi neye gore yapıyosun? Bundan öncesinde calismayani da gördüm şu an çalışanı da görüyorum sizinkilerin bıraktığı borçları kapatmaya çalıştıkları için şu an çok faaliyete geçmemiş olabilirler yaşadığın şehirde
Ak partiye de laf ediyorum ama hepsi aynı şeymiş dedikleri gibi
Ben AKP'li değilim ki bizimkiler diyorsun?
Bende sana diyorum ki biri 20 yıl öteki 2 ay yani şeyi merak ediyorum 2 ayda mi anladın çalışmadıklarını kaç milyon borçla belediye bıraktılar onlar kapanmadan nasıl bişey bekliyorsun ki?
Tamam farketmez ki AKP'li ol ya da olma o kadar borçlu bir belediyeyi kazandığında 2 ayda nasıl hemen çalışabilirler onu merak ediyorum
Bu yılın sonuna doğru hiçbir şey yapmayıp devam edecekler bence 2025 başında göreceğiz.