Gündem En son ne zaman kına yaktınız? Alfalog_Tuğ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nerenize yakarsınız genelde kınayı Güncellemeler+1 yıl K*cına kına yakan oldu mu onu soruyorum yaa🤣 En son ne zaman kına yaktınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ben hiç yakmadım. 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl En nefret ettiğim şey :) kına göreyim midem kalkıyor :)) 1 3 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Bu soruyu ilk hesabı açınca açmıştım. Sevincten belki kına yakan olmuştur diye😂 Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Hahah onlara kına fark etmez ki dövme yaptırsalar yine o vücut dovmeyide atar öyle arsizlar onlar öyle Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Ćèńńèť-Ƙùșù Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl En son 23 yıl önce sünnetimde elime kına yakıyorlardı gittim kınayı çıkarıp yıkamıştım. Kınayı sevmem ve kına yakmam. 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ne kınası sen tekrar donarsan denerim bir şeyler 😅 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Ayaklarıma yakmıştım yaralara iyi geliyor diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl G. tme 😂😂yok yok saka avcumun icine yakarim 0 3 Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Kimsin sen😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim adim melike Yorumla Alfalog_Tuğ +1 yıl Nikin kız Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Kına olsa yakarm 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Gündem konusunda 712 cevap paylaştı. Kendi kinamda 🥳🥳 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben hiç yakmadım.
En nefret ettiğim şey :) kına göreyim midem kalkıyor :))
Bu soruyu ilk hesabı açınca açmıştım. Sevincten belki kına yakan olmuştur diye😂
Hahah onlara kına fark etmez ki dövme yaptırsalar yine o vücut dovmeyide atar öyle arsizlar onlar öyle
🤣🤣🤣
En son 23 yıl önce sünnetimde elime kına yakıyorlardı gittim kınayı çıkarıp yıkamıştım. Kınayı sevmem ve kına yakmam.
Ne kınası sen tekrar donarsan denerim bir şeyler 😅
Seneler olmuştur sevmem
Hergün k*çıma yakıyorum.
Ayaklarıma yakmıştım yaralara iyi geliyor diye
Yakmadım evlenene kadar yakmam
G. tme 😂😂yok yok saka avcumun icine yakarim
Kimsin sen😂
Benim adim melike
Nikin kız
Yakmadım
Bayramda yaktım onada zam gelmiş
Kına olsa yakarm