Sizce akp olmasaydı bukadar Arap sevici bize hiç savaşmayan yahudi halkına düşmanlık olurmuydu?

Vala kimse kusura bakmasın. Ben askerinin gozunu mil çekerek öldüren kör eden filistini sevmiyorum kardeşim. Asala destek veren Filistin'e destek vermek istemiyorum benim gözümde Filistin'in ve Lübnan in Fransa'dan hiç bir farkı yoktur. asalaya parayi fransa verdiyse askeride Lübnan ve Filistin verdi açın bakın asalaya destegi kim vermiş. Filistin Uygur Türklerine uygulanan soykarimi onaylamış 😡😡😡 Filistin Her zaman ermeniye dost olmuştur😡😡😡

Arap seviciligi yüzünden 13 milyon arabi aldı 😡kişi başı 10 çocuk yapiyolar 😡😡😡 kendi ulkelerine donmuyolar ben Arap değilim kardeşim ben türküm türk 🇹🇷😡😡😡ben Arap değilim 😡😡

Yahudi halkı hiç Türklerle kavga etmedi hiç savaşmadi herkes Yahudilere düşmanlık ederken Türkler onlara sahip çıktı banane kardeşim Arabın derdinden İsrail'e salladiginiz kadar kendi kandaslariniza sahip çıkın ayrıca bu Filistinliler bir dogurmaya kedi gibi 4 tane yavruluyor merak etmeyin

Sizce akp olmasaydı bukadar Arap sevici bize hiç savaşmayan yahudi halkına düşmanlık olurmuydu?