Bir Türkçü ve Atatürkçü olarak İlk üç madde,1982 Anayasasının ilk üç maddesi olurdu. 4. Maddeye ise, 66. Maddeyi kopyalar, Atatürkün ilke inkilaplarıyla sorunu olan adayın cumhurbaşkanı adayı olamayacağına dair kayıt da koyardım.
5. Maddeye de " ilk dört ve bu madde; değiştirilemez , değiştirilmesi teklif dahi edilemez , değiştirmeye cesaret edenlere TSK nın müdahale ile Türk halkının direniş hakkı saklıdır " kelimelerini eklerdim.
şu an 4. Maddede, 4. Madde değiştirilemez demiyor. İlk üç madde , değiştirilemez diyor. Bu , çok sıkıntılı cümledir.
ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ
I. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Madde 66 – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür.
Madde koymakla uğraşmazdım sadece tüm sevmediğim insanları toplayıp başlarına Tayyip i atardım uğraşsın dursunlar bende insanlardan uzak ve sakin bir yerde inzivaya çekilip keyfime bakardım
İnsanların evlenmeden ilişkiye girmesini yasaklardım herkes özgürce hareket edebilir fakat evlenmeden birlikte olamazlar asla! Olanın cezası ise ortadan ikiye bölünmek!!!
En popüler 5 günah neyse onları yasaklardım. Örneğin liyakatsızlık mi en fazla o zaman adalet getirirdim, zina çok yaygınsa zinayı yasaklardım. O ülkeye bağlı kesinlikle
1-lazlar yönetime talip olamaz 2- birinci Madde degistirilemez degistirilmesi teklif dahi edilemez. 3- ikinci maddeyi degistirmeye calisani tosunlar kovalasin 4- üçüncü maddeyi degistirmeye calisani essekler kovalasin 5- dördücü maddeyi degistirmeye calisanın cebine mehmet simsek göz diksin.