AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neler kaybetti insan kula kulluk uğruna ah bir erebilseydik KUL olmanın şuuruna
Kulluga tapa tapa bittiniz be birde şu akla tapsanizds bizde cahillikten kultursak
Biz akıla değil aklı yarada taparız
Yaradana taparız
Şükret ki Allah sana beyin vermiş bunları o güzel beyninle yazabiliyorsun
Ya yapacağın beynin olmasaydı
Allah verdiğini nereden çıkardın
Tapacagin beynin olmasaydı
Şimdi sana canlilarin nasıl geliştiğini mi anlatim
Vermedi beynim yok diyorsan haklısın
Beynim var ama bu Allah tarafından gelmedi
Gerçek bir beyin yapabilir mi yaratabilir mi insan peki
Evet
Kendi beynin gibi yarat bakalım ortaya beyin çıkıyor mu
Cikacak
Tamam çıkar akıllı bir beyin
Çıkarırız kardeş
😂😂
Herkesin kendi inanış şekli farklı evet ama herkes birbirine saygı duymak zorunda kimi puta kimi ateşe tapar onlarında beyni var ama onların inanma şekli farklı ama biz gidipte onlar şöyle demeyiz. Ama Allah düşünmek için akıl vermiş ki kulum doğru yolu araştırsın bulsun diye bu da bizim inancımız. sen inanmasanda saygı duymak zorundasın
Sizin inancınız nr kadar saçma din dışı da herşeye kapalı
Sana göre bize göre değil
Sen insan ırkı değilsin herhalde farklı iki şeyin karışımı melez ırk oluyor başka dünyadan mısın
Yüce Allah'ın kulu olma idrakına sahip olduğum için kendimi şanslı addediyorum.
Din dusmani Atatürkçü bir bayansin Hiç kitap okumadığıni tahmin ediyorum muhtemelen zafer partili ve cesllal Şengör famisin hayatin telefonda geçiyor asosyal ve cirkindin hiç arkadaşım yok durumun çok kötü Valla
Dayı neyin kafasını yasiyorsun
Yaptığım tespitlerin biri bile yanlış değil.
Yanlış olan tespitim var mı? Sen söyle.
Hepsi
Din dusmani değilsin yani
Asosyal olmak istemiyorsan bu kadar canım olma gerçekten. zihnin hasara uğramış gibi. Çok saçmalıyorsun. Ben ateizme karsi değilim ancak senin gibi ateistlerin gerçekten beyinleri hiçbir şekilde çalışmıyor Beyinizi kullanmakla ugrasmiyorsuniz gibi. Neymiş kula kulluk olmayın şahıs olunmuş şahıs olmak ne demek? Kula kul olmak ne demek? Üzerine dusunulmemis Ezber laflar.
Oradan burdan sosyal medyadan okuduğun üzerine asla dusunmedigin şeyler bunlar bunların hiçbirini senin beyninin üretimi değil. Kopyala-yapistir. Derinine inemezsin.
Sen adim kadar emkbkm ki zafer psrtilisin. Zafer partililerin hepsi zenjn gibi beynini kulllanmayi bırakmış insanlar kopyala-yapistirla yaşıyorlar.
Değilim ve beynim gayet iyi calisiyor
Bak senin sorunun asıl amacı dini cemaatlere düşmanlık. İnsanlar birilerini önder lider olarak gorevilir sen bunu kula kul olmak diye algiliyordan o senin grizekali algı problemi olan birisi oldugunu gösterir. Sen Atatürk u lider olarak görmüyor musun sen de kula kulluk yapiyosun o zaman Atatürkçüler de kula kul Atatürkculer de ataturk e tapıyor. İşin bu kısmına gelince riyakarlik başlıyor
Yo ben Atatürk e kul olmuyorum ne kadar saçma bir dusunce
Bu kadar düşünecek bir beynin bile yokki beynini kullanmayı birakmissin kopyala-yapistirla yasiyosun oh mis en kolayı. Dindarlar kula kulluk yapiyo ama Atatürkçüler yapmiyo kestirme yoldan giriyosun direk hiç beynini zorlamiyosun
Senin kula kulluk dediğin için bir dini cemaa hocasını lider olarak görmek. Biz onu lider olarak görüyoruz siz buna kula kulluk diyorsunuz aynısını siz Atatürk e yapıyorsunuz bmu niye kula kulluk olmuyor Atatürk ne derse doğrudur demiyor musunuz Atatürkçülük de bir tarikattir
Atatürk'e nasıl kulluk yapwcskmisin anlatır misin
Senin beynin asla sorgulayamaz düşünemez eleştirel yaklaşmaz. Kafanda biseyler kodlanmış onlarla yaşar gidersin embesil gibi Allah korusun senin gibi grizekali olmam insallah
Böyle diyince aklıma cuf cuf hoca geldi
Allah bilir
Bilmemm zaman
Çok doğru bir isyan
Konu nedir
Konu tanrı için yanıp tutusurken beynin için yatıp tutusmaman
Nedenkj
Gelişmek için şahıs olmak. lazim