Gündem Torpil kalkmalı AKP defolup giderse inşallah AKP kaldırmaz kaldıracak biri lazım? Patili-dostlarımız Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl AKP kadar torpilli parti yoktur chp torpil konusunda AKP nin yanına yaklaşamaz ama oda yapıyor torpil Torpil kalkmalı AKP defolup giderse inşallah AKP kaldırmaz kaldıracak biri lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Zaferpartilikemalist Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Trolun babası CHP dir CHP giderse torpil kalmaz zafer partili bir genç olarak zafer partisini sonuna kadar destekliyorum 0 1 Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl Cahil boş ver Yorumla
Zzeynepss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Aynen adam kayırma partisi gitmeli 0 7 Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl Kendi kızınıda torpille kadem başkanı yapmış firavunu geçti artık Yorumla Zzeynepss +1 yıl Allah kahretsin ben 4 yıldır atama bekliyorum Yorumla Zaferpartilikemalist +1 yıl CHP sanki torpil yapmıyor Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl @Zaferpartilikemalist cahil ben onu mu diyorum ya Cahili Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl AKP li köpeğin biri chp giderse torpil gide diyor AKP liler fake hesap açmış olmayan beyinleriyle 🤓🤓🤓🐕🐕 Yorumla Zzeynepss +1 yıl Fake o sallama onu Yorumla Zzeynepss +1 yıl Hem akpli hem Atatürk resmi koymuş Allah şifa versin 😄😄 Yorumla
1gecemavisi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl MEB değişmeli bce bi bka yaramıyor adam 0 8 Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl Şeytan receb varken zor fatih erbakan yapar bu işi AKP defolup gitsin kalkar inşallah gelene bağlı belkide Bi AKP gidip Bi AKP gelecek Yorumla 1gecemavisi +1 yıl Tahtı sallandı zaten. Özgür Özel bile dedi bunu mülakat kalkcak dediniz hala mülakat diyorsunz vaatlerinizi erine getirin atamadgnz öğretmenleri atayn diye bunlar bu kafayla CB seçimlerini CHP'ye kaptırır Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl Onu seçim yalanı her seçim diyor 22 yıl oldu kalktımı hayır çünkü yalancı zihniyet bunlar yalanı pek sever Yorumla 1gecemavisi +1 yıl Torpille kendi yandaşlarını atayacaklar mülakat olmazsa yapamazlar bunu Yorumla 1gecemavisi +1 yıl İnşallah CHP gelir iktidar'a o zaman görürüz onları da Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl Chp de yapıyor ama chp dini parti değil din partisiyiz deyip her pisliği yapanlar biran önce gitmeli Yorumla 1gecemavisi +1 yıl Din partisi diye bşi mi var yaw Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl Şeytan receb diyor 🤓 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Trolun babası CHP dir CHP giderse torpil kalmaz zafer partili bir genç olarak zafer partisini sonuna kadar destekliyorum
Cahil boş ver
Aynen adam kayırma partisi gitmeli
Kendi kızınıda torpille kadem başkanı yapmış firavunu geçti artık
Allah kahretsin ben 4 yıldır atama bekliyorum
CHP sanki torpil yapmıyor
@Zaferpartilikemalist cahil ben onu mu diyorum ya Cahili
AKP li köpeğin biri chp giderse torpil gide diyor AKP liler fake hesap açmış olmayan beyinleriyle 🤓🤓🤓🐕🐕
Fake o sallama onu
Hem akpli hem Atatürk resmi koymuş Allah şifa versin 😄😄
MEB değişmeli bce bi bka yaramıyor adam
Şeytan receb varken zor fatih erbakan yapar bu işi AKP defolup gitsin kalkar inşallah gelene bağlı belkide Bi AKP gidip Bi AKP gelecek
Tahtı sallandı zaten. Özgür Özel bile dedi bunu mülakat kalkcak dediniz hala mülakat diyorsunz vaatlerinizi erine getirin atamadgnz öğretmenleri atayn diye bunlar bu kafayla CB seçimlerini CHP'ye kaptırır
Onu seçim yalanı her seçim diyor 22 yıl oldu kalktımı hayır çünkü yalancı zihniyet bunlar yalanı pek sever
Torpille kendi yandaşlarını atayacaklar mülakat olmazsa yapamazlar bunu
İnşallah CHP gelir iktidar'a o zaman görürüz onları da
Chp de yapıyor ama chp dini parti değil din partisiyiz deyip her pisliği yapanlar biran önce gitmeli
Din partisi diye bşi mi var yaw
Şeytan receb diyor 🤓