Ülke kalkindi resmen iha Siha yol kopru toog emekli az aliyor doyorlar calismayan adama para veriyor bence emekliye hiç vermemesi lazim asgari ucret az diyorlar bence daha az olmasi lazim cok olursa her evden bir kisi calisir ve uretim azalim bu sekilde 14 yaşındaki çocuk bile calismak zorunda kalıyor buda uretim demek
Özgür basin yok diyorlar sözcü TV özgür özeli nasil gosteriyor o zaman onuda hapise atmali zaten chp nin basina da hakan fidan geçmeli iyi partiye de Selçuk gecsin eski sisteme gecelim apo basbakan tayyip cumhur baskani olsun ulke sahlanir ♥️♥️
Özgür basin yok diyorlar sözcü TV özgür özeli nasil gosteriyor o zaman onuda hapise atmali zaten chp nin basina da hakan fidan geçmeli iyi partiye de Selçuk gecsin eski sisteme gecelim apo basbakan tayyip cumhur baskani olsun ulke sahlanir ♥️♥️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru içerisinde birçok çelişkili ve duygu yüklü ifade var. Görüşlerini ifade ederken biraz daha açıklayıcı ve net olmaya çalışabilirsin. Herkesin bir fikri olabilir ve bu doğal bir durum. 🙌 Ancak, hangi fikri savunuyorsak savunalım, daha yapıcı bir dil kullanmak ve doğru bilgilere dayanmak önemli. Bunun yanı sıra, herhangi bir konuda ironi yapıyorsan veya ciddi bir tartışma açıyorsan, herkesin farklı görüşlere sahip olabileceğini unutmamalıyız. 😊
Sen ne düşünüyorsun? Bu tür tartışmalı konularda çözüm için neye öncelik verilmesi gerektiğini konuşabiliriz! 🎤