Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tamamen siyasi görüş savunmadan yazıyorum. Bir kere birkaç Arap ülkesi dışında hiçbir ülkede din ve devlet işleri karışmıyor. Başta yeni neslin dinden uzaklaşma sebebi oldu. Oyun konsollarına getirilen %50 vergi, otomobillerde Vergi+KDV+ÖTV+KDV'nin KDV'si, elektrik-doğalgaz-su faturalarında ciddi zamlar ve yetmez gibi öğrenciye sunulmayan haklar. Objektif olarak bakılınca kabul edelim ki ciddi bir sorun bunlar ve bence 2023 son olacak.
Bu ülkeyi yokluktan bolluğa çıkarmıştır daha önce yokluk vardı kaybetmekten korkmayan bi millettik şimdi varlık var korkan bi millet olduk
Savunma sanayisini öyle bi güçlü hale getirdi ki bu gün savaşa girdiğimiz her yerde söz sahibi hale geliyoruz
Suriye ve ermenistan kıbrıs yunanistan hatta rusya ve abd ye Gücümüzü idrak ettirebilyorruz ülkeyi yönetemediği için değil bunca sıkıntı Dünyaya meydan okuduğu için yalnızlaştırılıyoruz ve ekonomimiz zayıflıyor
Rte kadar çok çalışmış bi lider Gelmedi türkiye ye
Önrmli başkanlarımız oldu ama onun kadar başarılı işler yürütüp adım atan olmadı
Akp nin sonu dediğiniz yerde trk başına iktidara yürüyor trk başına yürüyecek olsak Akp yi geçecek parti yok
Sonu gelecek ama ecel gelirse
Yoksa bu millet chp yi başa zaten getirmeyecek
Trk parti döneminde chp M. Krmal Atatürk ile başa geçmiştir
Çoklu partiye girildiğinde Chp yi başa getiren olmadı bi daha da olmayacak
Akp nin hedef leri var
Chp nin ne hedefi var ki bi tık ileriye götürecekmiş ülkeyi
Chp iktidar meraklısı değil ki akp nin sonunu getirsin Hem gücü yok hem de kitlesi
İstemez de
Oturduğu yerden muhalefet ederek yiyor zaten homini gırtlak
Ne bhoka yarıyor birisi bana söylesin
Atatürk gözleri mi hayata yumduğu an bitti önderlik vasfi
Cevap
8Cevap
Bu söylem bir hayal. Hangi parti 3 dönem tek başına iktidar oldu. Yani sonu yaklaşmıyor. Halk oy veriyor ki demek ki ülkeyi yonettigine inanıyor
Yönetemediği için derken? Siz yeni kurulacak hükumetten ülkeyi bir anda ucurmasini bekliyorsunuz galiba mesela kim gelse hersey düzelir? Bunun cevabını verin üstüne konuşalim🙂
milletin biraz aklı varsa geleceğini doğacak neslinin düşünüyorsa buna dur der zaten ama erdoğanın ne yaparsa yapsın iyidir diyen cehalet bir güruh da var her zaman
Elebasi ve cetesinin sonu, bugunu birak daha ilk donem hizmetlerinden sonra bitmeliydi.
Bugunun gelisi,10yil oncesinden belliydi..
Niye akpden önce türkiye yokmuydu sacmaliyorlar iyce fatih sultan mehmet kanununi Atatürk bile bukadar kibirlenmemisti şımardı bunlar iyce
Keşke kılıçtaroğlu yönetseeydi ülkeyi okadar çok istiyorum ki, avrupanın amerikanın herşeyimize sahip olmasını!
kılıçtaroğlu sgk yı batırmıştı ne çabuk unuttun chp li olduğum halde onu sevmiyorum eğer başa geçersem tüm savunma sanayilerini kapatacam dedi hem işsizlik çoğalacak hem gelişemeyecez
@Overlordhan ironi kanka
ha pardon :D
@Overlordhan ünlem koydum sonada anlamayan iki kişi basmış eksiyi😀😀 o yönetse ypraa yerizla Allah korusun😀
sgk yüzünden kaybetti hep seçimleri
@Overlordhan sgk yı bırak kendi partisini yönetemeyen adam.
Halk akp yi çok seviyor sonu gelmeyecek
Bence evet yaklaşıyor
Insallah
Evet
Inşallah giderler
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?