Siyasi ideolojiniz nedir?

Ben; Türküm, Türkçüyüm ve Atatürkçüyüm. Yani, Zafer partiliyim. Din, benim için önemli değil. Çünkü, Tengriciyim/ Deistim

Din önemli olmadığı için; Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. ÇÜNKÜ CHP sıtma olup sıtmayı iyileştirebilirsin.

Maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, mümkün Nitekim CHP islami kürdüstanı ilan ederse kendi seçmeninden, Laik Kürdüstanı ilan ederse herkesden tepki çeker.. Yani CHP, Kürdüstanı kuramaz.

AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Zira her şeyi, dinle örtmesi gayet kolay. Ordu da şu an şeriatçı. Yani AKP , ''islami kürdüstanı ilan ediyorum'' dese; iktidarda olan kimseden tepki almaz. Ayrıca ortağı Hüdapar ve kendisine oy veren kürtler , Kürt islam devleti istiyor. Ha Mhp tepki verebilir ama MHP nin artık oy gücü kalmadı.

31 Mart 'da da akp ciddi kan kaybetti. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak ve bunları oy kullandırmayı becerebilmek. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.

İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.
Komunist Pkkalıyım (konunizm pkkanın ideolojisidir)
Türkçü kemalistim veya Atatürkçüyüm
Akpli ve Mhpliyim.
Diğer dinci partiler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Siyasi ideolojiniz nedir?