Amerikan medyasının son dakika olarak geçtiği haberde İsrail'in İran'a füzelerle büyük bir saldırı başlattığı duyuruldu. İsfahan kentinde çok büyük patlamalar duyulduğu ve İran'daki tüm uçuşların askıya alındığı bildirildi.

Amerikan medyasının son dakika olarak geçtiği haberde İsrail'in İran'a füzelerle büyük bir saldırı başlattığı duyuruldu. İsfahan kentinde çok büyük patlamalar duyulduğu ve İran'daki tüm uçuşların askıya alındığı bildirildi.
Israil, İnsansız hava araçlarıyla saldırmış ve İran , hepsini havada imha etmiş. Yani İranın yerli hava savunma sistemlerinin, insansız hava araçları açısından yeterli olduğunu gördük. Bence balistik füzeleri de iyi. Ancak, vurmak istemediler.. İsrail de gelişmiş Balistik füzesini kullanmadı. İsrail gelişmiş Balistik füzesiyle saldırsa , İranın savunma sistemini kesin olarak test ederiz. Ancak İsrailin Demir Kubbesi efsane.. Azerbaycana da vermişler, bir tane..
Danışıklı dövüş. Gazze soykırımını unutturmak ve zalimi mazlum göstermek amaç bence. Çünkü sanki Gazzeye zulüm olmamış gibi bütün batılılar israile tam destek veriyor. En çok da bu canımı yakıyor. Onca insan ne halde kim bilir...
Merak etme düğün bile yapıyorlar Gazzede. Arap Arabin umurunda değil.
@Chıld_Of_GOD Gazzedeki insanların dilinden dökülen (ki her zorluk ta) HasbunAllah venimel vekil. Adamlar dünyadan kolalı çok olmuş bu dünyada amaçları dışındaki hiç bir şeyi görmüyorlar umurlarında değil. Bizim gibi parayı ve bu dünyayı amaçlaştırmamışlar.
Yazmamışım Gazzelilerin ve hakiki müslümanların dünyadaki amacı Allah'ın rızasını kazanmak. Dosdoğru mümin olmak. Güzel duruşları sayesinde dünyada kaç bin ya da milyon insan islamı araştırıyor ve müslüman oluyor. Yardım edememek üzücü ama islamı yaymaları sevindirici. Allah bizlere de hakiki iman verir inşallah.
O kadar t*cavuze 7 ekimde de tapınak sovalyeleri yaptı degil mi
@Chıld_Of_GOD Kimse t*vüze uğrayanlara iyi oldu demedi ki. Sen kendi inandığım ve bildiğin yoldan yürü ben de inandığım ve bildiğin yoldan. Rica ederim cevap yazma. Önceden yazdığım cevaplar seni kırdıysa da üzgünüm.
Umarım üçüncü dünya savaşına doğru gitmez.
😌🙏
Cevap
8Cevap
Bence sonuçlanmaz bu olay
Şu şeref yoksunu İsrail olduğunu yok etmek lazım da hiç mi yok edecek yok bu adi herifleri savaşa gidiyor ama çözüm İsrail e nükleer bomba atmak
Bu işin sonu bize de geliyor... Zaten hedeflerinde haritalarında varız. Şimdiden kolay gelsin bize
Bizim canımsın hala bizde ne Araplardan desinler
@herhangibiruyeyim bebişim araya * koyarsan sansür yemezsin 😅
Desinler bakalım. Sonucu bekleyip göreceğiz
Teşekkürler, anlamana sevindim 😂
aynen evet kasinan israil kasiyor
@herhangibiruyeyim Sizin kadar farkında bir insan daha görmedim. Bunu dedin mi de yine arap sevicisi sen oluyorsun. Şaka gibi ama gerçek. Hadi vefat eden insanları çocukları gözün görmüyor ülken de mi umurunda değil. Gazze videolarının tekinde 6 Şubat depremine bu kadar üzülmemişsinizdir diyor... İnsanlık...
Yav onların savaşı aha şu kadar ciddiyet ve samimiyet içeriyor, https://www. instagram. com/reel/C5v2VArMXa6/? igsh=ejAyOW1xNjNmcnlm
İran bitince Türkiye var bakalım hayırlısı Allah bizleri korusun
Nereye gider, neler olur bilmiyorum ama, umarım masum insanlar zarar görmez.
İran’ın güçlü olduğunu söylerlerdi hep bakalım görelim gücünü
İrandan sonra neresi olacak acaba düşündükçe kalbime bıçak saplanıyor
Iran ortadoğuda ki taşeron t*ror örgütlerini desteklemeye devam ederse daha çok başına füze düşer.
Hadi ordan Orta doğuyu kan gölüne çevirdiniz
Sonunuz geldi Allah'ın izniyle İsrail'i haritadan silecez
@Türkiye006 bunu söyleyen çok ama gelmiyor. Hep sonunuz geldi diyenler son yaşıyor. 😘
Her türlü pisliği yapıp sonra kendinize medeni diyorsunuz ya buna çok gülüyorum
@Türkiye006 hala gülüyorsan şükret derim. 😉
Bize bulaşmasınlar da aman
İran’la savaşamaz.
Kaos kaosu doğurur
Aksiyon şart.
gitsin gidene kadar türkiye ikinci sirada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?