Birazdan İSRAEL savaş kabinesi toplanacak. Bakalım konuya ne kadar hakimsiniz. Sizce İSRAEL İran'a karşılık verecek mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Birazdan İSRAEL savaş kabinesi toplanacak. Bakalım konuya ne kadar hakimsiniz. Sizce İSRAEL İran'a karşılık verecek mi?
Merhaba. Uluslararası ilişkiler mahalle kavgalarına benzemez. İran misilleme yaptı. Yapabileceği buydu ve bunu yaptı. İsrail kayda değer bir zarar almadı. Bundan sonra yapacağı şey tekrar bir misilleme doğurur. Kısa vadede bir savaş çıkması muhtemel hale gelir. Orta doğu'da kimse bir savaş istemeyeceği için bu abiler birbirleri ile böyle devam edip gider. Sorun İsrail'in kendi ülke içindeki sorunları. İsrail hükümeti iktidarı kaybetmek üzere; muhalifler gücleniyor. Gezi Olayları'nda, FETÖ'de olduğu gibi iktidara beslenebileceği bir şey lazım. Anti-yahudilik'ten prim yapıyorlar. Hepsi bu.
Farklı bir yorum. Ben Jeruşalem (Kudüs) de ikamet eden biriyim. Evet muhalifler var ama konu İsrael'in Güvenliği olursa herkes yek vücut olur. Ve muhalifler %ye vurursan çoğunlukta değiller.
Bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim. Türkiye medyasında yansıtılan bu şekilde. Ben muhaliflerin azınlıkta olduğunu bilmiyordum. Ve güvenlik konusunda gösterdikleri hassasiyete hayranım. Ne yazık ki bizim basınımız objektif olmadığı için gerçeklere ulaşamıyoruz. Müsait olduğunuzda daha çok detay verirseniz çok memnun olurum. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
Mümkünse vermesin çünkü bizim ülkede fırsatçı yok yine zam falan gelir uğraşamam yaprak kıpırdasa bizim ekonomi gidiyor zaten gerek vermesin.
Değişik bir yorum. 👍
Cevap
4Cevap
Verir. evet
Hiç sanmıyorum ama bence devreye Suudi Arabistan sokulacak, İran’ın en büyük güç düşmanı
Hava desteği verdi zaten.
Hava desteği verildi. Basininiza yansıdı mi bilemem. Hatta ürdün de destek verdi.
Zaten vuruyor İsrael güney Lübnani
Verir. İsrail'in canı 3. Dünya Savaşı istiyor herhalde.
Bölgede istikrar istiyor hamas ve hizbulvahset gibi örgütleri taşeron olarak kullanıyor. İsrael bu orgutlerle mücadele ediyor ama bunun destekçisi İran ya bu terr desteğinden vazgeçmeli ya da iki gün sonra mağdura yatıp diğerleri gibi ağlamaya başlayacak
Ben her zaman söylerim, Türkiye'de PKK neyse, İsrail için de Hamas o şekilde. Tanıdığımız devletler PKK'yı terör örgütü kabul etmediğinde mızıkçılık ediyorsak, İsrail'i tanıyorsak şayet, İsrail'in terör örgütü dediği yapıyı terör örgütü olarak kabul etmek gerekir. Bu çifte standarttan başka bir şey değil.
@lener49fi 🙏👍🇮🇱🇹🇷💙❤️
olan suriyedeki zavallı Müslümanlara olacak. Katliam hep masum savunmasız insanlara.
İsrail her zaman fazlasıyla karşılık verir uluslararası arenada imajını korumak için..
Turkceyi nerden ogrendiniz
Üniversite yıllarımda gelmiştim. orada ofislerimiz var. Biraz da Google translate
Niye turkiye
Arazilerimiz var.
Neden turkiye
Topraklar verimli.
Keske verse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar