+1 yılBiraz büyük düşünün vizyonunuzu genişletin seçim öncesi karalama propagandalarını bir kenara bırakıp 128 milyar doların şu an nerde olduğunu sorgulayın mesela
180 Yorumla- +1 yıl
@Bukern İBByi 2 çanta para kaçırmakla suçlayanlara soruyorum ben de, 128 milyar dolar 1 futbol sahası ile eşit yer kaplıyor da.
Soran+1 yılÜlkede laiklik savunan kişiler sizsiniz şeriat kısa kısa mantığını neden savunuyorsunuz biri yapınca diğeridemi yapmalı adamlar bağıs yoluyla parayı topladık diyorlar ne bir online için banka dekontu var nede bir elden alınan para için makbuz ortada kayanığı beli olamayan bir para var siz bunu normal görüp onlar yapı buda yapsın diyorsunuz
- +1 yıl
Hayır ben İmamoğlu yaptı demiyorum kendi suçunuzu görmeyip başkalarını karalamak için iftira atmayın diyorum, çünkü şeriat istiyorsan bunun da günah olduğunu bilmelisin. Öyle bir yolsuzluk varsa yargı hükümetin elinde değil mi bir savcı görevlendirsin soruşturulsun, çok zor değil
- +1 yıl
Sen kimsin be ben sorunun sahibiyle konuşuyorum
- +1 yıl
@Trkplt06 sen kimsin yorumlarımı beğenip durma deli misin nesin
- +1 yıl
@Bukern kardeşim ben sorunun sahibi ile konuşurken araya giriyorsun 128 milyar dolar nerde diyorsun ben de sana cevap veriyorum. Karşılığında eğitimsiz misin diyorsun yani buradaki argümanın ne? Şu fikrin yanlış de şu saçma de hiç bir argüman sunmadan eğitimsiz misin ne demek? Ben de sana cahil derim o zaman mahalle karısı gibi karşılıklı kavga mı edeceğiz? Neye dayanarak eğitimsiz misin diyorsun? Eğitimsiz değilim üniv. okuyorum 4 yıldır İstanbul'da yaşıyorum bırak da İBB hakkında yorum yapabileyim.
- +1 yıl
Abuk sabuk laf salatasını bir kenara bırakacak olursak 128 milyar dolar merkez bankası tarafından tl alımı için satıldı karşılığında piyasadan tl toplandı. Yani ima ettiğin gibi tırlarla para çalma olayı yok. İbbdeki gibi kayıt dışı para olayı ise hiç yok. Ama sen 4 yıl lisans okumana rağmen bu kadar basit bir olayı bile bilmeden aşırı saçma şekilde imalarda bulunuyorsun ve içerisinde bulunduğun saçma bilgisizliğin ve özgüvenin farkında değilsin
- +1 yıl
@Bukern Bence de laf salatasını bir kenara bırakalım ve 4 Ekim 2023 TCMB başkanının 128 milyar dolar konusundaki açıklaması konulu habere bir göz atalım: "Döviz rezervlerinin 60 milyar dolarının şirketlere, 50 milyar dolarının da bireylere gittiğini bildirdi. Erkan hangi şirket ve kişilerin hangi kurlardan dövizlerin sahibi olduğuna ilişkin detaylı bilgi vermezken geri kalan 18 milyar dolara ne olduğuna henüz açıklık getirmedi. " Yalan söyleyen sen misin TCMB başkanı mı?
- +1 yıl
Argüman?
Soran+1 yılDediğimi yapıyorsunuz o calmıs bizde calalım mantığıdasınız ibb paranın kayanığı nedir
Soran+1 yıl@bukern ülkedeki eğitim kötüyse sen nesin
Soran+1 yıl@bukern bir yeri elden para alarak satın alamayayı demiyoruz paranın o yeri alirken kullanılan paranın kayanığı soruyorum
Soran+1 yılEkrem İmamoğlu parayı acık acık calsa siz gidip izin vermeseydiniz dersiniz
- +1 yıl
Ben bilmiyorum kaynağı nedir sorgulamadım da markete gidip 1 kilo muz alsam muzun kilosu 100 TL, ben kent lokantasında 4 çeşit yemeği 40 TLye yiyorum İmamoğlundan razıyım. Bunu hırsızlığını savunmak için söylemiyorum hatta hırsızlık yapmadığına eminim çünkü ülkede vara yoğa soruşturma açabilen savcı güruhu öyle bir şey olsa 985425 defa onun ensesine çökmüştü. Bir düşün bakalım neden CHPnin kazandığı yerlerde oyların hepsi tekrar sayıldı? Sence iktidar CHPnin kazanmamasını bu kadar istiyorken eline geçen bu yolsuzluk bahanesini kaçırır mıydı? Demek ki yeterli kanıt yok. Hukukta suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur o yüzden suçu kanıtlanmış olanları sorgulayalım
Soran+1 yılHalk emek halk lokantası gibi seyler esnafa zarar kendilerine yarar sağlar sadece
Ülkede 3 sınıf insan vardır üst gelirler orata gelirler alt gelirler
Üst gelirler göze batmak için karısmaz lar hiç birseye hiç. Birsey etkilenmezler orta gelirliler yasam kosuları calısma sartları gibi seylere ilgidirler kimin geleceğini vaatlerine göre karar veriler alt gelirler eğer yönetim giderse bana edilen yardım kesilir işiz kalırım korkusundan dolayı Herzaman aynı kişiye oy veriler bu kendilerine yarar kısmı
Esnafa zarar kısmıda sudur sen gidip belediye devlete vergi veren bir işletmeye belediyenin imkanlarıyla rekabet edersen o isletme bir zaman sonra küçülmeye gider vergi vermez ve kapanır örnek fırıncılar cözüm nedir belediye hamade ve desteği verip tüketicideye alısta yardım yapmalı
Soran+1 yılİbb paranın kayanığını neresi olduğuna gelirsek bu sadece ibb değil Baska chp belediyelerde görülen birsey bu usulsüzlükleri tesbit etmek cok zor nedenide sudur
1 üsülsüz yapılan islerde değil usulüne uygun olan islerden para alıyor mesela senin ruhsatını imzalamak için rüsvet alıyor ileride cıkıp bir olayda usule uygun olmayan yere ruhsat vermiş diyemiyorlar
2 parayı direk senden almıyor Baska birine ver o sipor kulübüne bağıs yapsın diyorlar spor siporculara para verdik gibi gösterip parayı cebe indiriyorlar
Ruhsat ruhsatı veren parayı veren alan parayı cebe indirenle bağlantı kurulamdıktan sonra kanıtlayamazlar hiç birseyi
Adamlar insanı canlarından bezdiyorlar versinlerde ruhsatı para dert değile getiriyorlar insanları anaca tazminat gibi birsey doğacakta öyle para vermeden ruhsat versinler- +1 yıl
Demek T. C. M. B başkanı yalan söylüyor o zaman yalancı olduğunuz konusunda hemfikiriz.
- +1 yıl
Kardeşim sen de bunları bana anlatma ben tıp okuyorum savcı falan değilim git bir şikayetin varsa savcılığa başvurunu yap İBBde usulsüz işler dönüyor de bir siz akıllısınız ya bunu araştırmak zaten sizden başka kimsenin aklına gelmemiştir
- +1 yıl
Yorumumu da sil şu çok eğitimli insandan daha fazla bildirim gelmesini istemiyorum gitsin kendi seviyesindeki karayı ak gösterenlerle muhatap olsun
- +1 yıl
@Bukern yok kayıp dememiş çetelere şirketlere müteahhitlere peşkeş çektik demiş bir kısmı da ortada yok demiş açıklamayı yorumlayabilecek kadar eğitimli olmalısın
- +1 yıl
@Bukern kardeşim bunu sadece ben sormuyorum karşındaki insanı eğitimsiz cahil gibi gösterip sadece ortaya tek atan kişi benmişim gibi bir algı yaratmana gerek yok. Google'a 128 milyar dolar nerde yazarsan zaten binlerce sorgulayan kişi ve haber olduğunu görürsün. Evet ortada olmaması mümkün tıpkı 3_4 yerden maaş almanın mümkün olduğu gibi, torpil gibi, işsizlik gibi bu da bir gerçek. Sen istesen de istemesen de cahil de desen 128 milyar dolar kayıp. Haklı çıkarmaya çalışanlar yiyenler görmezden gelenler paylaşanlar her kimse haram olsun
Soran+1 yılKarayı ak gösteren diyorsun olanı söylüyoruz ortada kayanığı belirsiz bir para var ama bunu sorgulamıyorsunuz cırak ustasın karsısına dükkan acınca marifetini göstermişis
- +1 yıl
Estağfurullah bu ülkenin eğitimsiz manipüle edilmiş tek kişisi kesinlikle sen değilsin. Senin gibi bir yığın var ve koyun gibi güdülüyorlar. Merkez Bankası gibi çok sıkı uluslararası mevzuatlara tabi kurumda bile 128 milyar doların kaybolabileceğini düşünecek kadar cahilsiniz. İşin kötüsü bunu ısrarla tekrar edecek kadar da cahil cesaretine sahipsiniz.
Buraya gelip de merkez bankasının döviz alımını veya para basmasını veya düşük kur politikasını eleştirsen eyvallah ama böyle saçma sapan hayali ithamlarda bulunmanız aşırı sinir bozucu. Bu ülkenin tıp okuyanı bu haldeyse ülkenin bu halde olması kadar doğal bir şey yok. - +1 yıl
@Bukern her türlü yolsuzluğa alışık olduğumuz için akıl edemiyoruz kusura bakma artık Allah bir dense inanamayacak raddeye geldiğimiz için döviz kurunu stabil tutma fantazisi işe karışık milletin malı olan dövize çökülmesi çok da ütopik gelmiyor.
- +1 yıl
@Bukern en basit maddi gerçek dediğin paraya bir ülke kurulabildiği için olmasın. Kaynağı açıklanamayan mal varlıkları sebebiyle olmasın? Birileri 1000 odalı sarayda yaşarken evine yiyecek götüremeyen insanların hayal gücünü zorlayan bir meblağ olduğu için olmasın? Depremde Kızılayın para ile çadır satması sebebiyle böyle düşünülüyor olmasın. 128 milyar dolar çalınmamış senin dediğin gibi kaydı tutulmuş yolsuzluk yapılmamış olsun, biz manipülasyona uğramış olalım. Bu birileri zengin olurken birilerinin gün geçtikçe yoksullaştığı gerçeğini değiştirmez.
- +1 yıl
Canım benim bak ben sana 128 milyar doların kaybolması gibi bir durum yok bu kadar basit bir konuda bile manipüle ediliyorsunuz diyorum sen gelmiş bana aa öyle mi teşekkür ederim diyeceğini birileri zenginleşiyor diğerleri fakirleşiyor, bin odalı saray, yolsuzluk muhabbeti yapıyorsun. Sence ben yukarıda bunlar yok demiş miyim ki sen gelmiş bu konulara giriyorsun.
Ayrıca saydıklarından Kızılay'ın çadır satması konusu da ayrı bir manipülasyon. Sen toplum olarak bu kadar kolay manipüle edilirsen güdenin çok olur. - +1 yıl
@Bukern ben Hatay'da enkazdan babamı çıkardım kardeşim bana maval okuma başka yerde zırvala
Soran+1 yılHangisi mal varlıklarını gercekten acıklıyorki 1000 odalı değil orası iki orası onların babasın malı değil Kızılay aldığı parayla kendini finansman edip tekrar yardım yapıyor aynısını ahppa var
Ayrıca hiç AKP eline gecmemiş ilerde yapılan olaylar 128 milyar doları bile gecer evine yemek götürmeyen kişisilere gelecek olursak onlar bizde üzülüyoruz ama ülkede olanları görüyoruz
Senin babanın mesleği neydi
Soran+1 yılHer türlü yolsuzluk buna yolsuzluk değil haraç kesme denir
Birileri zenginlesirken diyorsunda ülkenin ekonomisinin %84 solcular oluşturuyor diyorsun aynı kişiler gidip halk ekmek halk lokantası acıp alt gelirlerden oy topluyor o nasıl olacak- +1 yıl
Kardeşim ben ne yaşadığımı biliyorum sen sabaha kadar da konuşsan ne senin fikrin değişecek ne benim fikrim. Şurası 1000 odalı değil de bilmem kaç odalı yok şu esnafa zarar veriyor bu argümanlarla ne hırsızlık ne yolsuzluğun üstü kapanmaz. Ben 22 yıldır bu ülkenin vatandaşıyım uğramadığım haksızlık kalmadı elin Suriyelisi geliyor puansız giriyor okuduğum bölüme siz kime ne anlatıyorsunuz çok adaletli çok nezih bir ülke var da ben mi bilmiyorum
- +1 yıl
Babam asker. Bu eğitimli bozuntusunu engelledim siz de beni engellerseniz çok mutlu olurum AKP'li lerle zaman kaybetmek istemiyorum.
Soran+1 yılKusra bakmada hırzılığın üstünü örtmeye calısan yok olanı söylüyoruz gerci siz hırsız sizden olunca ses cıkarmıyorsunuz sen 22 yıldır bu ülkede yaşıyorsunda biz dünmü geldik 24 yıldır bu ülkede yaşıyoruz aynı haksızlıklara bizde gördük doğru söylediğimizde yalancı vatan haini trool eden sizdiniz milletin dinine karısan sizsiniz üniversitedeki ayrımcılığı her yerde farklı sekilde görüyor merak etme ayrıca demisinya yok esnafa zarar veriyor bu argumanlarla hırzılığın üstü kapanmaz diye burada yazdığım seyde hırzılığın üstü kapanmaz dediğim seyler sadece anlayana hırzılığı kanıtlar haberin olsun kendi canını korur gibi chp koruma bana konustukca batıyorsun haberin olsun
Soran+1 yılBabanın asker olması ne ilgilendiriyor bizi ayırıca bizim dediklerimize cevap veremeyince direk engel atman komik tavrında milleti küçümser üstünlük kurma cabası igrenç siz yarın ülkenin başına geçseniz insanlara neler yaparsınız
- +1 yıl
Kardeşim şaka mısın babanın mesleği ne diye kendin sormuşsun. Ben de zaten diyorum ki bana bir şey anlatma senin bu dediklerin benim hiç bir düşüncemi yaşadığımı değiştirmez. CHP'yi karalamak için kızlar soruyoru tercih etmen tuhaf git şikayetini yasal yollarla yap bahsettiğin para kaynağını kızlarsoruyorda gizli hesapla araman tuhaf sonra neden troll diyorsunuz diye ağlama
- +1 yıl
Sizinle muhatap olmak zorunda mıyım kimi engelleyeceğimi sana mı soracağım kardeşim bir git işine ya
Soran+1 yılCHP karalamak 🤣🤣🤣🤣 sakın bunu biyerde söyleme üzerine gülerler chp neyini karalıyacağım biselerin üzeri örtülsün diye karalanır hatırım her soruya atlamasan zorunda değilsin hatırlatırım chp hdp oratağıyla is birliği yaptı biliyorsun demi
- +1 yıl
Biliyorum kardeşim sen HDPnin kim sayesinde meclise girebildiğini biliyor musun? Hiç Gökçe Fırattan Belgelerle Akp_PKK ittifakı kitabını okudun mu? Fetö yapılanmasını anlatan İmamların Öcü kitabı hakkında bilgin var mı? CHP Ahaberde gece gündüz karalanıyor zaten bunun nesi gizli ki ben söylediğimde bana gülsünler? Elimden geldiğince sorularına cevap vermeye çalışıyorum. Tam tersi seninle tartışırken birileri araya giriyor cahil ırıspı bilmem ne diye hakaret ediyor ben seninle muhatabım
- +1 yıl
Hırsızı savunmuyorum yeni fikirlere açığım hırsızlık yolsuzluk varsa yargılansın diyorum, bunun kaynağını kızlarsoruyorda gizli hesap ile araştırman tuhafıma gitti sadece
Soran+1 yıl1991 shp meclise girdiler chp birleşti shp 7 subat chp sayesinde
Chp karalamaya gerek yok gecmiside simdi yaptıklarıda yapacaklarının garantisi hırsızı savunmuyorsun chp savunuyorsun nasıl olacak bu iş paranın kaynağını arastırmaya gerek yok ibbs cantasını gördükten sonra Erdoğan cıkıp parayı ben verdim dese inanmamam ayırıca chp cemaatler destek alıyor yerel seçimde Süleymancılardan aynı mantıkla olarak bakarsak alevilerden destek alıyorlar fak ettiysen- +1 yıl
Ben CHP'nin hırsız olduğuna inanmıyorum CHP popülist bir parti değil kitle partisi ve parasını devletin kasasından alıyor tarikatleri cemaatleri besleyen destekleyenleri bence ikimiz de iyi biliyoruz. Yaptıkları yapacaklarının garantisi ise AKP'nin yaptıkları ne olacak peki? CHP 22 yıldır iktidarda değil ülkeyi yönetenlerin yaptıkları ne olacak sen tam olarak neyi savunuyorsun? 2 hırsız var diyorsun biri büyük hırsız biri küçük hırsız mı diyorsun
Soran+1 yılCHP Atatürk partisi bile değil popülist parti değil olamayacak isten para alır anlarım olacak isten para neden alır ayırıca o para olayında parayı bağısla topladık dediler ama bağısla toplandığına dair bir kaynak yoktu ortada Süleymancılar AKP besliyor en son secimde chp yanydılar chp 22 yıldır iktidarda değil ama muhalefete hatırlatırım 2 var ama hangisi büyük hırsız beli değil diyorum
Ülkenin ekonomisin %84 solcular dayken gidip birileri ac demen komik- +1 yıl
Ben halk aç diyorum asgari ücret ne kadar en düşük ev kirası ne kadar bir düşün? Türkiye ekonomisinin %84 ünün solcularda olduğuna dair kaynak atabilir misin
Soran+1 yılHalk aç diyorsun bende diyorum ki halk ekmek halk lokantası halk oteli acarak sadece halktaki ac sayısını coğaltırsın %84 kaynağını bulmadım
- +1 yıl
Halk lokantaları öğrenci ve dar gelirliler için kurulan bir yer zenginler zaten orada yemiyor ki. Oralar kurulmadan önce şimdi battı dediğin küçük esnaf bir tavuk döner ve bir ayranı 180 liraya satıyordu bu fırsatçıların batmasına üzülüyorsun ama aç insanların 40 TLye karnını doyurmasına sevinemiyorsun bu adil mi?
- +1 yıl
Sen bir kez burada bir soru sormuştun Türkiye ekonomisinin yüzde kaçını solcular oluşturuyor demiştin ben de dalga geçmek için gizli hesaptan 84.87 gibi küsüratlı bir sayı sallamıştım. Hatta sen de kaynak nedir demiştin cevap vermemiştim. Sanırım benim kaynağımı bana gösteriyorsun ama ben onu sallamıştım 😊
Soran+1 yılTamam komedisin tebirk ederim
- +1 yıl
😂😂 sana tavsiyem bilgileri burdan değil kitaplardan gazetelerden araştır burada herkes kafasından bir şey sallıyor objektif bilgi elde edemezsin
Soran+1 yılÜretim maliyetin altında adamlar ürün satamaz bu fiyatları normal Ben gidip halk ucuz yemek yemesin demiyorum ibb gidip lokanta acmak yerine bu isletmelere hamde desteği versin ucuza alıcıyada indirimli bir sekilde yemeği bu isletmeler üzerinde karsılasın diyoruz ibb devlete vergi veren kendini zor gecindiren fırıncıya rakip olursan bir gün o ekmek kuyruğunda fırıncıyıda görürsün
Soran+1 yılSolcular ülkelerin gelirın kacını oluşturuyor sorusunu %75 karsıladıklarını teyit etmek için bide gelen cevaplar için yapmıstım
Soran+1 yılAskeri ücret konusunda suanda iş yapa bilen kişiler askeri ücret yukarı alıyorlar merak etme
- +1 yıl
@Mr_Potter ya babam asker Hatay'da görevdeydi enkaz altından 3 gün sonra kendi imkanlarımızla çıkardık ne Kızılay ne çadır ne bir yardım vardı bunları ben canlı yaşadım çaresizlik nedir gördüm. Bunlar cidden laf anlamıyor makarna yerine protein alsınlar ya beni engelle diyorum engellemiyor da takmışlar imamoğluna kent lokantasına offff
Soran+1 yılMr_potter banamı cahil diyorsun yoksa yukarıda nasıl asılsız paranın kaynağını acıkladığım halde sesiz kalalıp hayla chp haklı cıkarmaya calısnalaramı diyorsunuz canım diye 20 defa dedimki halk lokantası halk ekmeği gibi seyler esnafa zarar verir üzerine bide bu işin nasıl olması gerektiğini acıkladım ama arkadas yok makarna yerine et yesinler diyor sizin o yediğiniz et yemeğini yaparken bile bağıs adı altında Rüşvet topalayrak yapıyorlardır 2 makarnaya ülkeyi satıyorlar diyenler 40 TL ülkeyi satıyorlar farkında değiler kendilerine dokunmayan bin yasasın ülkede sanki sadece İstanbul belediyesi chp elindeymiş gibi sadece İstanbul önene atıyorlar
- +1 yıl
@Mr_Potter boş ver uğraşma anlamıyorlar bir bağış makbuzunun peşine düşmüşler bugünkü sancaktepe jakuzi haberini okusun da gerçi yine anlamaz
Soran+1 yılEkonominin iyi olduğunu savunan yok halk ekmek halk lokantası esanafa zararını chp olan yaranını ve asılsız paranın kaynağını acıkladığım ben o haberide izledim ortada jakuzi filan yok piyasa değeri 15 bin olan bir oturaklı cekmeceli dusa kabın var
Soran+1 yılPembe arkadas nedense sustu gerçekler ağır geldi sanırım
- +1 yıl
Canlı yayında gördük her odada 6 kişilik jakuzileri hâlâ yalan peşindesin. Yazmıyorsam senden bildirim gelince bakmadığım için çünkü laf anlamıyorsun. Yeterince zamanımı çaldın bana bir şey yazma bildirimlerine bakmayacağım
- +1 yıl
Sen cahil cahil Türkiye ekonomisinin yüzde kaçını solcular oluşturuyor diye başlıklar açmaya devam et a haberi de aman kapatma Allah korusun ufkun genişler
Soran+1 yılHangi kanal atarmısın video bende izleyim a haber izlediğim yok ama ne isamayil saymaz yandasmı veya chp sancaktepe belediyesi yandasmı https://youtu.be/LmFpVq77kUU?si=2DULTd519oHivxbJ bu video kişiler yandasmı izlediğim videoda onlar vardı hikmetse yukarıda okdar acıklama yapma rağmen basa sarıp durdun süreklide konuyu değiştirdin iktidarı doğrusunu yanlısını sayarsınız peki chp doğrusu yanlısını sayın dersem chp dunyalar iyisi hiç bir sucu yok dersiniz yukarıdaki okdar anratığım seye rağaman
Soran+1 yılYukarıda defalarca seni insan yerine koyup sana açıklama yapan olayı acıklayan kişiye cahil diyorsun dikkatini çekerim üniversite okumakla cahil olunmasaydı senin gibi kendini insan yerine koyan kisilere cahil diyen tipler olmazdı eğitimle üniversite okumayı karıstırmayı bırakın size önerimdir senin TV kapatmana veya başka bir kanal acamana gerek yok sen kendisin zaten
Soran+1 yılBunu yeni görmüşüm 🤣🤣🤣🤣 6 kişilik jakuzimi 🤣🤣🤣🤣 Google lens diye bir sey var bir ekran görüntüsü alıp arataydın kesme fotoğrafı Allah sus konus tukça batıyorsun
- +1 yıl
Kardeşim ben Sancaktepe'ye yakınım zaten belediye binasını gördüm merak etme senin gibi kızlarsoruyorda kaynak aramıyorum cehaletin bini bin para
Soran+1 yılSenin yazdıklarının yarısını okuyan kişi cahilin kim olduğunu anlar
- +1 yıl
Tamam haklısın uzatma işim gücüm var
Soran+1 yılSancaktepe belediyesi basaknın esliğinde İsmail saymazın cekilmis oldu videonun linkini atım nerede 6 kişilik jakuzi acıklarmısın kızlarsoruyor amacı soru sormak hatırlatırım gelip gelip kanyak vermeden ortaya ida atan chp babası kurmus gibi savunan sensin hatırlatırım
Soran+1 yılMerak ediyorum size kaç TL veriyorlar nerden buldular sizi chp cok savunan gördüm ama bu kadar sacma savunan görmedim AKP tutu gidip chp sacma sapan savunun diye
Soran+1 yılGelipte millete laf edip kaçmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılNe düsünelim? AKP secmeni bile inanmadi ve mühürü Imamogluna basti.
AKP'nin her secim öncesi ortaya attigi palavralardan biri iste.
27 Yorumla
Soran+1 yılParanın kayanığı merak ettim ben
- +1 yıl
Partiler oy oranlarina göre devletin kasasindan para alirlar.
Soran+1 yılO parayı bağısla topaldık dediler ortada online veya ele bağıs toplandığını gösteren online dekont veya ele topalandığına dair bir makbuz yok
Soran+1 yılParanın kaynağı belirsiz
- +1 yıl
AKP'nin secim öncesi bir palavrasi iste kardesim.
Soran+1 yılOrtada kayanığı beli olmayan bir para var senin verdiğin cevap bu
Soran+1 yılOrtada bir para var diyorlarki chp biz bu parayı bağışla topladık diyor ama ortada bağışla topladığına dair bir kanıt yok
+1 yılAkepeli teröristlerin yaptığı yolsuzluklara yayın yasağı gelmeseydi o zaman görürdük :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 komikmiş bise merak ediyorum paranın kayanığı nedir
İstanbul nimet nimet sdf
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye nimet nimet
+1 yılbos is
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bos olsun
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar