CHP başa gelirse bizi çok daha iyi günler beklemeyecek zannımca şimdi en azından klişe olucak ama Iphone 15 kullanamıyor olsak da tabi çok küçük bir kısmımız buna dahil 15 olmasa da herkesin elinde Iphone var herşeyin en en enn iyisine sahip olamasak da bişeylere sahibiz Ekrem imamoğlu 5 yıl boyunca keyif çattı CHP açıkca terörist yandaşcısı olduğunu haykırıyor millete her defasında keşke daha iyisi olsaydı da oyumu boş atmak zorunda kalmasaydım ama her ne kadar boş atsam da AKP daha cazip geliyor bana linçlenmeye hazırım evet buyrun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTamamen yanlış düşünüyorsun. DETAYLI OLARAK açıklamam gerekirse;
1. CHP iktidarda olduğu dönemlerde ekonomi, hiç bu kadar dışa bağlı ve kötü olmadı. Zira BÜLENT ECEVİT nato üstlerini açmadığında bile,, gıdaya bu kadar pahalı erişemiyorduk. Yani CHP nin ekonomi yönetimi, kesin daha iyi olacaktır.
2. AKP İLE CHP NİN HDP/ DEME yakınlığı arasında fark yok. CHP İSE SITMA OLUP ZAFER PARTİSİNİN ADAYI İLK TURDA KAZANAMAZ İSE; CHP mecbur tercih edilmeli ve iyileştirilmelidir. İyileştirmek de mümkündür. Şöyle ki;
AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. Şu linkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın
Https://www.youtube.com/watch?v=2HbmShl37Ysçözümsürecini buradan detaylı dinle.
https://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html
https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673
Bu durumda 31 Mart seçimlerinde, İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Zira İki şekilde hayali kürdüstanın gerçek olması mümkün. Ya kürt islam devleti olacak ya da laik kürt devleti olacak. Kürt islam devleti olarak kurulursa;ordu, chp seçmeni ve TÜRKÇÜLER karşı çıkar. Laik kürdüstan olarak kurulursa; ordu, Türkçüler ve muhafazakar seçmen karşı çıkar. Ama AKP şeriat kürdüstanı kurarsa, chp seçmeni ve Türkçüler dışında kimse karşı çıkmaz ve muhalefeti susturmak kolay. İşte ölüm ve sıtma ayrımı, budur. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, işte böyle mümkün
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Çünkü kontrol etmek, imkansız. Zaten her hatasını, dini kullanarak örtebiliyor. Chp, dini kullanarak hiç bir hatasını örtemiyor. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedenleri: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.
Aksi halde AKP çözüm sürecini daha önce başlattığında, sözümüzü geçiremedik ve pkka şehirlere inmişti. Yani AKP, kontrol edilemez ve HDP şeriata evet dediğinde;yeniden masaya oturacaklar. AKP de HÜDAPAR aracılığı ile HDP ye şeriatı kabul ettirmek istiyor. Eninde sonunda kabul edecek ve masaya oturacaklar gibi.. şu an HDP ateist kürdüstanı istediğinden dolayı, AKP masaya oturmuyor. Zira seçmenine, kabul ettiremez; 2015 de olduğu gibi..2015 de laik kürdüstanı kabul ettiğinden, 7 Haziran seçimlerini AKP kaybetmişti. Terörle mücadeleyi başlatınca, 1 KASIM seçimlerinde tek başına iktidar oldu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında bu tiplere akp müstehak ama genel seçimde chp'nin başa geleceğini sanmıyorum ben. Ben Büyükşehirde mansura verdim ilçede falan zafer partisine verdim. Bu g. erizekalı solcu kesim akp ile dalga geçmek yerine milliyetçiler ile zefer partisiyle dalga geçmekle yetindi. Umarım bu zafer veya bilimum milliyetçi partilerle t. aşşak geçen kitle mülteciler tarafından tenha yerde hoplatılır yoksa gram akıllanmazlar.
00 Yorumla
- Gündem konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılİkiside birbirinden farklı sayılmaz ama şöyle bir olay var chp 1 kere başa geçebilirse milletin gözü açılacak aptal gibi partiye ya da adama oy atmak yerine başa gelenin ne yaptığına bakacak daha bilinçli seçmenler olacak bunun içinde iktidarın değişmesi şart
012 Yorumla
Soran+1 yılChpnin de başta olduğu dönemler var ve büyüklerime soruyorum da gercekten durumları içler acısıymış ama sana katılıyorum
- +1 yıl
Geçmişe dayalı yaşanmaz 20 sene sonra da biz anlatırız torunlara artık siz 20 sene öncesini görmediniz bunlar hep çaldı yedi bitirdi dini imanı sömürdü diye.
- +1 yıl
CHP'nin başta olduğu dönem mi var? 😂 Ülkeyi son 75 yıldır. Bak 75 yıldır yani İnönü iktidardan ayrıldığından beri neredeyse hep sağ partiler yönetti. Zaten 20 senedir bu iktidar var ondan önce CHP ya da farklı bir sol parti tek başına iktidar olmadı iktidara geldiğinde de sağ partiler ağırlıklı koalisyon oldu. Yani 75 yılın yaklaşık 67-68 yılı sağ partiler iktidarda. Geri kalan süreden de sadece 2-3 yıl sol parti. Gerisi zaten darbe iktidarları. Az önce belirttiğim gibi okuma araştırma öğrenme büyük iş.
- +1 yıl
şu an başındaki iktidardan daha büyük bir din düşmanı yok emin ol
- +1 yıl
Eğer cıkıp basörtü yasağı ezanın kuranın Türkçe okunmasını diyorsan chp din düşmanıdır cıkıp bu olaylardan doğan olaylardan yaralan kişileri diyorsan chp gecmiste bu hataları yapmasaydı akp diye bir parti olmazdı ayırca sunuda dikkat çekerim ki türkiyede 12 Eylül darbesine kadar cift meclis vardı ülkede koğolosyon olması bunları yapmalarında engel değil her koğolosyona partilere bakanlık veriliyor chp iktidara gelmesede kanunu yargıya tasıyıp engel olabiliyor aynı 2008 gibi
- +1 yıl
@benorila başörtüsü yasağı ile CHP'nin ne alakası var? Başörtüsü yasağı diye bir şey yok. Türban var. O da YÖK tarafından getirildi sadece üniversiteleri kapsadı. Daha sonra kamu kurum ve kuruluşları için geçerli oldu. Bunlar olurken de iktidar da darbe yönetimi vardı. Tarih bile bilmiyor boş boş konuşuyorsunuz. Sebebi de açıkça belli 2003 sonrası Fetoculerin devlette yapılamadığı gibi bir yapılanma olmaması için böyle bir uygulama yapıldı. Sokakta başı kapalı gezen kimse tutuklanmadı. Sadece kamu personeli olamadı üniversiteye giremedi.
- +1 yıl
1 basörtü yasağı kamuda 42 hükümet zamanı yasaklandı nedeni tarikatların devlete sızmasını engellemek
2 13. Türkiye Hükûmeti I. Saracoglu Hükûmeti basörtüsü üzerine düzenlemeye gidildi
3 darbeden sonra kurulan shp basörtü yasağının kaldırılmasına yönelik kanunu iptal ettirdi
4 2008 chp basörtü yasağına kaldırılmasına dair kanun teklifini yargıya taşıdı İnternete kolayca yazıp öğrene bilceğin şeyler bunlar
5 zaten bunlardan bahsediyoruz ama sen eksik bahsediyorsun
Soran+1 yıl@34Constantine ya of çıkmışsın buraya 3 5 süslü cümle kurup kendini bişey zannediyosun herkes neyin ne olduğunu biliyo chp yapamıyomuş ki çoğunluk Akpyi seçerek bunca yıl başta tutmuş şimdi elbette hataları var ve bunun başında pahalılık geliyo diğerleri çok da büyütülücek cinsten değil bana göre ve dediğim gibi sizler pislik içinde yüzseniz de asla yolunuzu degiştirmiyosunuz Akp tarafları düzlüğe çıkınca neden yolumuzda kasis var da otoban yolu değil deyip ağlarlar kaybetmesinin asıl sebebi de chpnin çalışması iş yapması değil burdak bi tek Mansur Yavaşı tenzih ederek söylüyorum tek sebebi Akp yi chp ile cezalandırmak şimdi lütfen sorumu terkett
- +1 yıl
La gidin başka yerde tartışın gün içinde yeteri kadar maruz kalıyorum bide burada kafamı ağrıtmayın
Her ne kadar bu iki parti büyük partiler olsalar da, oy pusulasında birden fazla parti var. Ve illa ki kazanamasalar bile fikrinin uyuştuğu bir partiye oy vermek, boş oy atmaktan daha iyidir bana göre.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
Bazılarının evlerinde çocukken magazin çizgi film izlenirdi muhtemelen, büyük çoğunluğu da o eskileri hiç bilmez ama ben daha çocukken bizim evde haberler tartışma programları izlenirdi. O dönem maaş kuyruklarını, 99 depremini, hastane rezilliklerini, amerika avrupanın karşısında el pençe duruşları, doğuda pkknin sürekli köyleri basıp kendi (!) insanlarını keyfi öldürüşlerini ben çok iyi hatırlıyorum. Bugün de o insanlar dün kendilerini öldürenlere bizdendir deyip oy veriyor! Çabuk unuttular! Daha doğrusu Akp onlara çabuk unutturdu! Insan gibi yaşamayı ögrendi herkes ama nankörlük görmek isteyen iyilik yapsın diye boşa demiyorlar. Akp de bugünler icin hizmet yapti. Halbuki diğerleri gibi 80 yıl yatsaydı değerli olacaktı!
22 Yorumla
Soran+1 yılBirde şöyle bişey var Cok tatlı sakin güzel güzel anlatmışşın bişeyleri ama o tarafta bi öfke bi sinir bi suçluluk psikolojisi var demi yorumları okursan görürsün
+1 yılHerkesin elinde iPhone olmasının sebebi insanların hayatında görüp görebilecekleri tek lüksün bu olması sayın bayan yoksa kimse ekonomimizi kıskanmıyor. 5 yıl boyunca da hiç kimse keyif çatmadı dininize göre mübarek sayılan günde insanlara iftira atmayın
127 Yorumla
Soran+1 yılKeyif çatmadı açıklamanı kanıtlamanı ve bunun aksini iddi etmeye çalıştığın yani bişeyler yaptı demeye getirdiğin o yaptığı şeyleri bana söyleyerek kanıtlamanı rica ediyorum senden sayın hemcinsim arkadaşım
- +1 yıl
İBB sayfasına bakabilirsin
Soran+1 yılOzet gecebilirsin ayrıca dininiz diyorsun ya sayın kilise duvarı hanımefendi sanki şu konuşmalarının altında Bütün chp üyelerini bu kategoriden çıkarıp hepimiz dinsisiz hepimizin Allahı yok ve sizden nefret ediyoruz dercesine bi düşmanlık öfke patlaması sezdim gibi
- +1 yıl
Herhangi bir öfke patlaması veya din düşmanlığı içinde değilim Akp yıllardır insanların dini duygularını sömüren bir parti, siz de Akp cazip geliyor dediğinize göre, iyi bir müslüman olduğunuza göre bugün de cuma, ramazan ve aynı zamanda kandil olduğuna göre iftira atmamanız gerekir dedim çünkü biliyorsunuz ki bu günah. Akp aman aman din elden gitmesin demiyor mu, ben de bu dinin kurallarından bahsediyorum neden alındınız anlamadım
- +1 yıl
Ekrem İmamoğlunun yaptığı çalışmaların bir kısmı şöyle:
Erkek çocuklarına tecavüz haberleri ile gündem olan ensar tügva gibi vakıflara aktarılan parayı büyük ölçüde kesmesi
Süleymaniye cami önüne dikilen ilim yayma vakfı ( bilal erdoğan'a ait ) binasını durdurması
İstanbul'un akciğerleri kuzey ormanlarını katledecek olan kanal İstanbul işine köstek olması
Yapılan öğrenci yurtlarıyla öğrencilerin tarikat/cemaat yurtlarına mecbur bırakılmaması.
10dan fazla durmuş olan metro inşaatlarına finansman bulunması ve inşaatlara yeniden başlanması.
Açılan kreşler.
İhtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz halk süt dağıtımı.
Esenler otogarının adam edilmesi.
Ciddi altyapı çalışmaları İstanbulun çok büyük bir bölümünde artık su baskınları tarihe karıştı.
Sosyal yardımlar.
Yaşam vadileri, kent ormanları, halk lokantaları
Faturalarda yapılan indirimler, ulaşım, ekmek, su hizmetlerinin sübvanse edilmesi.
Öğrenci bursları
Mafyavari kafelerin temizlenmesi vs vs - +1 yıl
İnanmıyorsanız kanlı canlı Instagram sayfasından da bu projelerin bir çoğunu inceleyebilirsiniz
Soran+1 yılBen alınmadım herhangi bişeye (dininiz) diyerek sen zaten herşeyi açıklığa kavuşturdun farkındasın zaten bu gecenin bu bin aydan daha hayırlı gecenin ancak olsa olsa en çok o nefret ettiğin Akp üyeleri için geçerli olabileceğinin Chp kiiim din islam kim öyle değil mi
Soran+1 yılAynen trtde muhabirler tarafından verdiğin vaatleri yerine getirdin mi sorularına ben öyle bir vatte bulunmadım deyip sonrasında vaatleri verirkenki konuşmaları izletildikten sonra terini silip 5 yıl icinde yetişmezdi yetişmedi de zaten diyen bendim aynen
- +1 yıl
Allah kabul etsin hanımefendi bu gece gani gani sevaplar sizlere yazılsın. Eğer bu din hırsızlık yolsuzluk iftira liyakatsizliği kul hakkını haklı çıkaracaksa beni dinsiz sayın benim için hakaret ya da kayıp sayılmaz ☺️
- +1 yıl
Troll olduğunuzu yeni fark ettim 🖐🏼
Soran+1 yılBen seni dinsiz saymıyorum ki bak şu an iftira atma diyerek iftira atan sensin sen zaten dinsizim diyosun dininiz diyosun dinimiz demiyosun ki o aradaki tek harfle herşeyi açıklığa kavuşturuyosun zaten
Soran+1 yılBide bu çıktı trol trol trolbenim burada bu soruyu sormamdan ne gibi bi çıkarım olabilir de trol olduğumu düşünüyosunuz anlamıyorum neyse ne düşündüğünüz umrumda değil aklıma takıldı sordum herhangi bi insanım sizler gibi
Soran+1 yıl@Zikir23 ben ne çalışıcam be banane merak ettiğim bişeyi sordum sadece herkes beni cumhurbaşkanı yardımcısı falan zannetti gsliba
Soran+1 yıl@Zikir23 zaten siz chpliler b, okun içinde de yüzseniz gıkınız çıkmaz aynı oy vermeye devam edersiniz o kadar tutkunsuzunuz ki bu kötü bişey değil ama Akp li taraflar çukurun içinden düzlüğe çıkar yol neden tümsekli deyip chpye oy vererek cezalandırmaya çalışırlar bu da bi çeşit nankörlük tarafsız sıradan biri olarak merak ettiğim bişeyi sordum delircek bişey yok isterseniz birer sakinleştirici alın öyle gelin
- +1 yıl
AKP'ye oy verip de kazanamayınca delirip burada CHPlilere dinsiz diye saydıran sensin ama sen bilirsin 😂 b. kun içinde yüzdüğümüz için b. ka oy vermedik işte neyini anlamıyorsun
Soran+1 yılSöylediğin şeyin arkasında dur bence dininiz diyerek kendini sen dinsiz ilan ettin ben değil bu bir ikincisi de b. okun içinde yüzmüyosunuz yüzmek istediĝiniz ićin bu seçimi yaptınız ki bundan da memnun olup aynı sećimi yüze yüze yapmaya devam edeceksiniz söylemeye çalıştığım şey bu ama anlayacak kapasite yok ayrıca da deliren de sen ve senin zihniyetine sahip kişiler bu da açıkça ortada😊😊
- +1 yıl
Yoo umrumda bile değil sen ve saçma sapan düşüncelerin şimdi kaybettiniz diye ağlamayı, ağzından köpükler saçıp hiç tanımadığın insanlara dinsiz demeyi bırak. Ben de müslümanım, ama AKP'nin yaptıklarının gerçek İslam ile ilgisi yok her türlü pislik var o yüzden sizin dininiz dedim çünkü sizinki İslam değil Erdoğanizm. A haberi kapatta bir kitap al oku. Beni de engelle de bir daha karşılaşmayalım bu zihniyetle muhatap olamam
- +1 yıl
Al kullan bedava 🧠
Soran+1 yılTak çıkar bi beyne sahip biriyle ben muhatap olamam asıl yerinden çıkarıp da bana verme güzelim vidaları gevşerse geri takamazsın sonra yerine beyinsiz kalırsın ve de islam dinine en çok ak parti sahipleniyo bunu biliyosunuz ister dini kullanıyo deyin ne derseniz deyin sizler plajlarda çırılçıplak popo sallayarak ee biz de müslümanız da göstermiyoruz diyemezsiniz lafları kıvırma şimdi okey?
- +1 yıl
Namus insanın dış görünüşünde örtüsünde değildir örtülü kardeşlerinin cinsellik başlığı altındaki fantezilerine bakmanı tavsiye ederim sonra iftiralarına devam edebilirsin. Kamyon arkası yazıları ile cevap veren biri ile tartışamam 🖐🏼
Soran+1 yılHerşeye hakimsin yazdıklarımın kamyon arkası yazılarına benzetmen , elalemin cinsel fantezilerine falan maşallah sana hiçbirşeye yabancı değilsin
Soran+1 yılEvet şimdi işine bakabilirsin her iki taraflı da isteğimiz bu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl6milyon oyu olan, mecliste vekilleri olan. Hatta meclisi yöneten bir partiye terörist devlet bile demiyor, sen kimsin de terörist diyorsun. Bu ülkede yasalar var. Neden akp değil biliyor musun, hukuk bitti bu ülkede, anayasa mahkemesi kararı uygulanmıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen fikrimi söylüyorum kimse sorarsan sor Apo selo kavaly teröristtir chp teröristtir demiyorum ama bu saydığım isimlerin en hakiki dostudir yandaşcısıdır adını sen koyabilirsin
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılLinçlenecek kadar bilgi sahibi ve kafası çalışan birisi olduğunu düşünmüyorum.
017 Yorumla
Soran+1 yılKişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
Alakası yok. CHP terörist yandaşı dedin. Biraz kafası çalışan gözü gören bir insan şunu düşünür. Bu güne kadar CHP'nin HDP ya da şimdi ki DEM parti ile herhangi bir ilişkisi oldu mu? Gördün mü? Bir açıklama duydun mu? Ortak bir iş yaptıkları oldu mu? Sorularını sorar kendine. Der ki Erdoğan sürekli bunları yaptığını söylüyor CHP'nin ama hiç gören duyan yok. Çünkü aklı başında bir insan duyduklarını önce düşünür. Sonra o aklı başında insan der ki. Yahu bu ülkede açılım süreci diye bir şey yapıldı teröristler dağdan indirildi af çıkarıldı kamu da personel olarak istihdam edildi. Yapan AKP. Aynı AKP bu açılım sürecine sonra dünya laf söyledi. Der ki bu ülkeye Barzani Talabani geldi Megri Megri şarkılar söylendi sarmaş dolaş ağlayıp sarmaş dolaş eğlenildi. Kim bunlar? AKP. Aklı başında insan der ki. Yahu CHP Erdoğan ve AKP yi suçladı PKK ile Oslo'da masaya oturup pazarlık yaptı MİT. Bu terör örgütünü resmen tanımaktır. Terör örgütünü karşısında dengi kabul etmektir diye. Erdoğan ne dedi? Görüşen şerefsz nmussuzdur. Görüştüğümüzü iddia edip ispatlamayan da şrfiz nmussuzdur. Peki aynı Erdoğan görüşmeler ifşa olunca ne dedi? Hakan Fidan'ı ben gönderdim benim talimatımla gitti. Her seçim döneminde CHP HDP ile DEM ile birlik olacak diye ortalığı ayağa kaldıran kim? Erdoğan. Mesela son cumhurbaşkanlığı seçimi. Oysa Kılıçdaroğlu HDP ile hiç bir ittifak kurmadı. Hiç bir ortaklık yapmadı. Ama AKP bürokratları göndererek Selahattin Demirtaş portresi önünde ''ANAYASA'' pazarlığı yapıp boy boy resim çektirdi. TERÖRİSTLER ile ANAYASA görüşmesi gerçekleştirdi. Yetti mi? Alenen Hizbullahı destekleyen terörist HÜDAPAR'ı kendine ortak yapıp meclise milletvekili sokmasını sağladı. İşte bunları düşünüp değerlendirecek kafa olmadığı için sende linçlemeyi gereksiz görüyorum.
Soran+1 yılİlk iki cümleden sonrasını okumadım gerek görmedim çünkü sana açıklama da yapmayacağım o da gereksiz
- +1 yıl
Klasik AKPli. Okuma araştırma öğrenme yok. Önüne ot koyarlar otlar. O kadar.
Soran+1 yılAkpli değilim ama chp yi de sevmiyorum klasik çok bilmiş teneke chpli sesi var ama içi bomboşş
- +1 yıl
Aynen. Karşiiim.
Soran+1 yılAçık açık terörist elebaşlarına selam yollayan insanların savunmasını yapıyo bana duydum işte daha aksini kendi kendime iddia edebilmek için neyin araştırmasını yapayım ben boş yapıyosun git de kendini çalıştır kurt olduğunu sanıyosun ama koyun zekasına bile sahip değilsin
- +1 yıl
Recep Tayyip Erdoğan: Sayın Abdullah Öcalan düşüncelerinin değil, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor. (Kelle dediği şehit olanlar)
Soran+1 yılSayın mı?
Soran+1 yılSen ne yaşıyosun ya dağa çıksana sen ne işin var aramızda
- +1 yıl
Evet. Çok sevgili pek saygılı Cumhurbaşkanımız zamanında yabancı televizyonlara röportaj verirken "Sayın Öcalan" diye hitap ediyordu kendisine. Öldürdükleri askerler için de "aldığı kelleler" diye bahsediyordu. Hatta kardeşiyle de arası çok iyi Osman Öcalan kırmızı bültenle aranıyor. Ancak gelip TRT de röportaj veriyor programa katılıyor sonra elini kolunu sallayarak gidiyor. Ama terörist CHP 😂 komik. Ya hepsini geçtim Feto yü bu ülkeye kim musallat etti? Ama Cumhurbaşkanına sorsan Fetocu CHP 😂
- +1 yıl
"Sen ne yaşıyosun ya dağa çıksana sen ne işin var aramızda"
İşte bunu Cumhurbaşkanına söylesene. Çünkü yukarıda yazdığım sözleri kullanan kendisi.
Soran+1 yılAynen. Karşiiimm
Soran+1 yılAkpli değilim diyorum halen roman yazıyo bana adam
Soran+1 yılBu arada linçlemeye değer görmüyordun beni ama hiç üşenmiyosun bakıyorum yazdıklarını okurken ben yoruluyorum😆😅
- +1 yıl
En azından okumayı öğrenmişsin sayemde.
Soran+1 yılOkumadım diyorum yazdıklarının çoğunu kime diyosam aklımın çalışmadığını düşünen zeka bidonuna bak sen😄
imamoğlu keyif mi çattı? Zerre araştırmamışsın yahu insaf
00 Yorumla
+1 yılBakiyorum Troller paranin hakkini cikarmaya calisiyor.
01 YorumlaKimseyi dinleme karar senin
00 Yorumlaİki ucu bokluk deynek bence
00 YorumlaZafer partisine ver oyunu
10 Yorumla
+1 yılHaklısın.
00 Yorumlaerdugan erdugan çok yasa erdugan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi