Chp de türban seviliyor mu? Türbanlı olmak chp de aşağı tabaka da değil mi artık değişti mi?
Cevabın nedir?
Saç Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Günümüz çağında sizce şu an türbanı yasaklar mı Chp? Yoksa herkesi kucaklayıcı politika mı izler? Bak Chp dini kullanarak oy toplamıyor, şiddet çıkartıp halkı korkuya sürükleyerek oy istemiyor. Ülkede yaşanan bomba eylemlerinde kimlerin parmakları vardı düşünün. Müslüman kardeşlerim dediker aldılar oyu, çaldılar yine aldılar, kanla beslendiler bu son seçim yine aldılar. Sırf din diye oy veriyor seçmen sırf din. Yalan mı? Elinizi vicdanınıza koyun yalan mı?
Chp şöyle böyle diyorsunuz şu anki Chp eski Chp mi? Tüm kitleyi kucaklayan bir parti artık. Çünkü eski hataları bedelini ödediler. Şimdi sonsuza kadar ceza verirseniz o yeni gelen insanlara ve zihniyete hep gider din politikası yapanlara verirseniz ne olur? Sürekli dinle beslenen parti kazanır. Bakın kimse ülkeye padişahlık getiremez, şeriat getiremez. Bunları bilin boş yere dindar dediklerinize güvenmeyin. Onların sizlere verdiği din hakkını zaten Chp de veriyor. Hem kalmış ki eğer din yasaklanmak istenseydi bunu Atatürk çok rahat yapardı. Alayını asardı sesi çıkanın ama yapmadı. Git ibadetini ibadet yerinde yap ama ortalıkta sarıkla cübbeyle dolaşma dedi. Aynı şeyleri diğer inanç adamlarına da dedi. Ülkede inanan vardır inanmayan vardır. Hepsini kucaklamaz isen huzur olmaz. Bunun için devlet işinden ayırdı ama yasaklamadı. Şu an her mahallede cami yok mu? Akp'den önce yok muydu peki? Tüm camileri Akp mi açtı?, İmam hatip liselerini Akp mi kurdu? Chp kurdu.
Hele hele geçmişteki kişilerin yanlışları ile günümüz Chp'sini kötülemeyin. Biraz kulak verin ve bakın neler diyorlar. Adamlar cidden çok emek harcıyorlar ama kazanamıyorlar. Çünkü Akp gibi dini kullanmıyor.
Soruyorum size eğer Akp din yanlısı parti olmasaydı oyunuzu yine verir miydiniz?
Çoğunuz hayır der içinden. İşte bakın projelere göre değil dine göre hareket ediyorsunuz. Kimse zaten din yasak diyecek hali yok bu devirde, kimse kapanmana karışacak değil bu devirde.
Bakın sizlerin bu açıklarını kullana kullana yapışır kalırlar koltuğa.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an öyle bir durum varki kimden oy gelirse kardır gözüyle bakılıyor. Baş örtüsü ile CHP 'ye oy verenleri karaktersiz buluyorum. Nedeni ise yıllar önce Merve Kavakçı'nın o şekilde meclisten kovulmasının baş mimari CHP 'idi. Inanç özgürlüklerini kısıtlamak kim tarafından yapılırsa yapılsın düzeltilmesi gereken bir yanlıştır bence.
51 Yorumla
+1 yılSana şunu söyleyeyim biz CHP'liler Allah için kapanan türbanlıları değil laf olsun diye kapanan Süslümanları sevmeyiz. Anladın?
CHP'nin ve cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, dünyanın en doğusundaki Kamçatka yarımadasına cami yaptırmıştır. Umarım faydalı olmuştur, için rahat olsun.51 Yorumla
+1 yılZamanında CHP savunucusu insanların, İzmir Ege Üniversitesi'ne başörtülü bayanları almadıklarını hatırlatırım.
www.takvim.com.tr/.../ege-universitesinde-basortusu-skandali100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
37Cevap
Kimse değişmez sadece iyi rol yaparlar chp ye gelince daha 5 yıl önce türbanlılara yapılan baskıyı gördük ben yobaz dahi olsaydım chp ye babayı oy verirdim haketmiyorlar yok akp dini kullanıyormuş birde kendilerine baksınlar Atatürk' gibi düzgün has insanın adını kullanıp oy çekiyolar.
30 Yorumlaöylebi önyargı yok ya saçmalamayın chpnin türbanlı kadın milletvekili bile var chpnin türbana karşı çıkmasıda akpnin türban üzerinden yaptığı propaganda yüzündendi ayrıca türbanlı ne kadınlar gördüm açıklardan daha eğitimli bilgili türban cahil kesime ait bir özellik değildir
11 Yorumla
+1 yılSaçma demek de kelime mi?
O başörtünün hakkını savunanlar Ak partiye vermelidir.
Zamanında Bülent ecevit meclisden kovmadı mı sırf Türbanlı diye?
Türbanlılar acıklar kapalılar diye ayrım yapan yine onlar.
Masalarında her türlü dalavere dönen. Hak yiyen, haksız kazanç yapan ve rüşvet alan yine onlar.
Kapalı kapılar ardnda ne dolaplar dönüyor ben bilirim. Ama yine Ak partiyi kötülerler.12 Yorumla- +1 yıl
Bunu farketmen cok hoş. :) Açık kapalı diye ayrım yapmak zaten ahmaklık =)
Benim annem chp ye oy verdi namazlı niyazlı bir insandır biz takım tutar gibi parti tutmaya karşıyızdır bir kere bile akp ye oy vermedik bende dindarımdır ama chp ye oy verdim hemde hiç tereddüt etmedim :)
23 YorumlaCHP'nin türbanla bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Ben CHP'li değilim ama eminim hoş karşılanıyordur. Meclisteki hiç kimse bu kadar cahil değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://youtu.be/Fhn80fcNh64
Kimisi kendi görüşü kimse Islam inanmak zorunda değil fakat çoğunluğu apaçık hakaret ve saygısızlık. Bir de müslümanlara kapalı kadınlara ak partiye yobaz derler. Yobaz lik budur.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTurbanlılara yaptıkları kufurler lınc gırısımlerı asagılamalardan sonra verecek kapalının aklına tukururum
11 Yorumla
+1 yılBaşörtülüler saçlarından tutup sürüklenirken bunlar aoyun parkındaydı. Bilmezler o yüzden CHP'nin başörtüsü sevgisini.. Çarşaf yırttıkları gün çağdaşlığın zirvesine çıktılar..
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılbir türban açılımı yapıp İstanbul'da meydanlarda türbanı parça pinçik ettiler, adamlar din düşmanı kapalı birisinin chp ve hdpye vermesini anlamak mümkün değil.
12 Yorumla- +1 yıl
bu fetoşcanlar da gram akıl yok başınızdaki türban yasaklamak için yıllarca parti uğraşı akparti düşmanlığı için chp ve hdp ye oy veriyorlar
Saç Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Siyaset ve ülke çıkarları farklı birşeydir.
dini inanç farklı..
Yani nasıl açık biri AKP ye oy verebiliyorsa, kapalı birinin de CHP ye oy vermesi gayet normaldir.
Aşın bu tür şeyleri artık13 Yorumla
+1 yılHer partiye oy verebilir fikir ve düşünce özgürlüğü var bu ülkede (yersen tabi ne kadar kağıt üstünde kalsada özgürlük kavramı var yani )
10 Yorumla
+1 yıloy vermek kişinin kendi hayat görüşü ile alakalı aslında.. :))
birisinin giyimi ile hangi partiye oy verecegi sacmalık10 Yorumla
+1 yılTürban senin inancın kim neyine karışabilir işçi partisine bile verebilirsin. Sorun mu bu sence?
12 Yorumla- +1 yıl
işçi partisinde olup çokfazla camiye giden tanıdığım var türbanla falan sıkıntı olucağını zannetmiyorum annanesi babaannesi kesin bir tanesi türbanlıdır. Bunlar birtakım önyargılar. Ayrıca görüşleri gereği zaten kimseyi yargılamamalılar eşitliğe inanıyorlarsa gerçekten seni mutlulukla karşılıyacaklardır. Hem birde şöyle bir şey var güzel olan farklı olmaktır.
- https://www.youtube.com/watch?v=777sj15l6Yg
sonda ne diyor dikkatli bak
11 Yorumla- +1 yıl
Bence bunu yanlışlıkla demedi. kasıtlı dedi. özgür yapamaz. cünkü chp tabanı dışlar bunu.
Ulke olarak zihniyet degisti demokrasi bilinci biraz daha olgunlasti artik kilik kiyafete gore yargilama yapmamak gerekir... artik her tipli/tipsiz her partiye oy veriyor nokta
20 Yorumla
+1 yılDin ve devlet işleri birbirinden ayrıdır o yüzden hayır saçma değil
30 Yorumla
+1 yılya ne alakası var türkiyemin başına iyi biri gelsin yeter diye düşünmeli insan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu dindarım dienler adamların dine bakışlarını hiç mi görmeden chepey oy verdiniz
yazık size11 Yorumla
+1 yılHayır değil ne alaka yahu siyasetin dinle ne alakası var? İnsanların beynini yeterince yıkadılar zaten böyle.
20 Yorumla
+1 yılHayır Chp laik bir parti. ATATÜRK ÜN PARTISI OLDUĞU IÇIN KARIŞMAZ. GIYIMIN ÖNEMLI DEGILDIR. ÜLKEYE NE KATTIĞIN ÖNEMLIDIR.
23 Yorumla- +1 yıl
O yüzden zamanında Ege Üniversitesine başörtülü insanlar giremiyor.
- +1 yıl
@ayfonuolmayangörl ona bakarsan tayyip oğlunu askere yollamıyo gülüm
- +1 yıl
Askerlikle dini nasıl bağladın birbirine bir anlatsana ya
+1 yılYo neden olsun b u senin siyasi görüşündür ve kimse sana karışamaz prenses...:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne alaka ister türbanlı olup istersede chpye oy verir kac tane tandgm var oyle dinle siyaseti karstrmayin ve chp yide asla kötü lanse etmeyin SONUNA KADAR 6 OK.
10 Yorumlasaçma tabi , hem adamlar bütün dini değerlerle dalga geçip küfür etsinler hemede didar biri gitsin bu keferelere oy versin , bence müslümanlığını sorgulamalı bu durumda
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılChp mecliste türbanı yakmıştı bence saçma solcu parti aslada vermemm
30 Yorumla
+1 yılChpli olarak türbanlıları severim gerçekten Allah için kapananları.
13 Yorumla- +1 yıl
O insanların söylemi
- +1 yıl
AKP dinciler CHP kafirler olarak ayrılmış işte halk arasında
+1 yılneden? dinsiz diyorlar ama bir alaka göremiyorum. Bunlar empoze edilen şeyler takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma çünkü adamlar türban karşıtı ve okullarda türbanı kaldırmak için ellerinden geleni yapmış bir zihniyet.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen chp ülkenin başına geçerse bu ülkenin çok çekeceği var halkımız ileriyi görüp doğru tercih yaptı...
Saç Bakım konusunda 515 cevap paylaştı. ne alaka chp ateist bir parti mi? herkes her isteyen istediği partiye oy verebilir vatan haini olmadığı sürece
00 Yorumlasaçmalama be! Açık olup akp ye verenlerde saçma ozaman öyle mi?
014 Yorumla- +1 yıl
akp fahişe demiyormu? s. git ya tepemi attırma lannnn. Tanıdığım ne kadar kapalı kız ve akpli erkek varsa açık kızlarea demedikleri kalmıyor. Sadece giyimleri yüzünden bunun yatmadığı erkek kalmamıştır diyen kadınla bile kavga ettim. Asıl bu lafı söyleyen sen ve akpliler pisliksiniz be. Hiçbir chpliden veya açık kızdan kapalılar için hakaret edeni görmedim. Heee belki sizlerden böyle hakaret geldiyse onlarda böyle karşılık verip laf söz kavgasına girmişlerdir. Sizler önce beyninizi yıkayın insan olun.
- +1 yıl
babanın işsiz olmasının sebebi onlar ya sen ne kafasızsın. 13 senedir baştalar ama hala ilk defa gelecekler gibi vaatlerde bulundular. 1500 tl asgari ücrete güldüler ama seçim için kendileri de 1300 dedi ve yapmayacaklar. Taşeronları kadrolaştırıcaz dediler asla yapmayacaklar. kısaca klasik yalanlar ama sizin gibi beyni makarna olanlar düşünemiyor ve doğruları göremiyorlar.
- +1 yıl
ekonomik kriz mi var? Millet seçim belli değil diye her zamanki gibi sağlam adım atmak için kendisini rolantiye aldı. Sabretrseydiniz görecektiniz ama sırf para için ülkeyi sattınız. Hırsıza vatan hainlerine katillere oy verdiniz. Allah belanızı versin satılık yaratıklarsınız..
Gizli Üye(30-35)+1 yılChp artik di siyaseti yapan bir parti degil. Onlar cok eskide kaldi. Turbandan once dolandiricilar hirsizlar var, ulkenin noktan gidisati var.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoktan*
rahmetli ecevit türbanlı milletvekilini meclisten atmıştı. o akla gelince saçma geliyor
00 Yorumla
+1 yılMüslüman olup akp ye oy vermek sacma olan
89 Yorumla- +1 yıl
@gunesgız teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
Müslümanlıktan girecek olursan türbanı kısıtlayan CHP'ye mi oyunu verdin merak ediyorum. @BurJuVa_KıZı
- +1 yıl
- +1 yıl
Saçma değil ilk kez imam hatip okullarını mustafa kemal atatürk'ün önderliğinde chp açtı zaten sonrada imam hatip okulları yaygınlaştı
00 Yorumlatamtersi türbanlı olupda chp ye oy vermemek saçma bence
02 Yorumla
+1 yıltabikide değil herkes özgür. O kısıtlamayı kendine koyan kişi başkaları tarafından yönetilen kişidir bence
00 Yorumla
+1 yılsaçma
seni istemeyene ne diye oy verceksin40 Yorumlaevet bende aşırı saçma buluyorum.
30 YorumlaSacma basortusunu ilk karsi cikan chpidi
21 Yorumla- +1 yıl
akp de cumhuriyete ve atatürk degerlerine karsı o zaman oy veren mhpliler sacmalık ötesi
+1 yılTurbanla ilgisi yok bakis acisi herkes ozgurdur
00 Yorumlaneden şaçma olsun siyasi görüş bu
00 Yorumla
+1 yılMüslüman. Olup akp ye vermekten. Daha saçma değil
10 Yorumla
+1 yılo turbanı ne amacla taktıgına baglı
01 Yorumlabizene ya olan oldu biten bitti :D
00 Yorumla
+1 yılolur tabi herkes özgürdür.
00 Yorumla
+1 yılSaçma evet
30 Yorumla
+1 yılzaten basimiza ne geldiyse bu turban yzundrn geldi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaş Örtülüyüm ve Chpye oy verdim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO ne biçim soru
Bence değil siyasi grş değişen bilir
00 Yorumla
+1 yılhiç mi tarih bilmiyosun?
03 Yorumla- +1 yıl
onlardan başka çok şey var, chp=anti-islamdır, aksini kimse söylemesin sadece ismetin zamanını bilmek bile bunu anlamaya yeter birde diğerleri var
evet
00 Yorumla
+1 yılBana gore önemsiz bir ayrinti
00 Yorumla
+1 yıliyiki hdp ye vermemişsin :)
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılsaçma değil.
00 Yorumla
+1 yılCHP'yi Sevmiyorum.
20 Yorumlaalakaya maydanoz
10 Yorumla
+1 yılYoo saçma değil
00 Yorumla
+1 yılSaçma
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla
+1 yılçok saçma hemde
00 Yorumla