Güncellemeler
+1 yıl
Yine Mansur Yavaş da benim için bitmiştir. Bu adama da halk, CHP'liler defalarca aday ol dedi. Hiç kılını dahi kıpırdatmadı. KK'nun siyaset dilini ben seviyorum. İnsanları aşağılayıp linç ettirmiyor. Ama Ortadoğu bok çukuru bu ülkeye böyle adam başkan olamaz. Olamadı da zaten. Biz hayvanlar gibi eli sopalılar tarafından terbiye edilmek istiyoruz. Yine CHP içine alınan Gelecek-Deva Partileri de olmamalıydı. Onların hepsi akpye geçecek mecliste.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Chp dışında başka parti olmadığı için oy vereceğim.
way chp secmeni kemik sanıyordum. agzınla kus tutsan cekemezsin gibi. bu arada keske hangi partiye dondugunu soyleseydin. chp den kopuslar nereye gidiyor diye bilgimiz olurdu
Twitter sohbet odakarında da bir grup chpli Kemal Kılıçdaroğlunun cumhurbaşkanı olmasını ekonominin, yoksulluğun, işsizliğin, sığınmacıların üstünde görüyor. Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmediği taktirde 1994 doğumlu olup 2012 seçimlerinden beri her sandığa gidip oy veren ve chpnin tüm adaylarına oy veren ben artık bir daha asla chpye oy falan vermeyeceğim. Bu kadar ekonomik yoksulluğa, işsizliğe, sığınmacılar tarafından istilaya rağmen paranın bu kadar değer kaybına rağmen hala seçim kaybedebiliyorsa artık bir şey beklememek lazım diye düşünüyorum. Bu sefer umudum vardı. 1. turda da üzüldüm ama 2. tura umudumu tekrar topladım gittim. Ama sonuç böyle oldu. Chp’ye en çok kızdığım nokta ise akp’nin vatandaşlık verip kendisine oy verdirdiği kaçakların oy kullanması konusunda kılını bile kıpırdatmaması oldu. Bunun için tek çabalayan ümit özdağ oldu. Chp’den vatandaşlığa geçen sığınmacılar seçimin kaderini değiştirecek düzeyde değil diye açıklama geldi. Kendi listelerinden eski cemaat ve akplileri meclise soktu. Onların hepsi akpye geri geçecek. Hepten hükümsüz bir parti oldu chp. Yine chpnin muhalefetin sandık görevlileri akpden para alıp akplilerin sandıklardaki yasa dışı oy kullanmalarına müdahale etmemiş. Bunu sohbet odalarında birisi hatayda olduğu şeklinde dile getirdi ama chpli bir gazeteci bunlara sert şekilde tepki gösterdi. Dünkü seçimlerde olan şeyler videoyla kanıtlandı. Yani chp’nin işine geliyor muhalefet de olmak. İktidar olma niyetinde bir parti değil.
twitter.com/.../1662783266129080320?s=20
walla sen kararını vermissin. fikirlerinde güzel olayı irdelemen de güzel genelde kızlar siyasetle ilgilenmez.
Bu ülke Kılıçdaroğlu nun kıymetini bilmedi..
Deveyi diken insanı skn yaranır.. tütün içmeye devam edin
Kemal Kılıçdaroğlunu ben de seviyorum üslubunu ve yapması gerekeni yapacak bir lider olurdu. İsrafa son verip yolsuzlukları engellerdi ama bu bülkeye sadece senin ve benim oylarımla cumhurbaşkanı olamayacak.
İnşallah afganlar parti kurar
Kuracaklar zaten :)
Bacha bazi partisi
Aynen öyle ve bu başkanlık sisteminde 50+1 sisteminde Suriler, Afganlar, Pakistanlılar vs birleşip parti kurduklarında bunlar çoğunlukta oldukları yerlerde 1-2 belki 3 neyse işte belediye sahibi olacaklar. Belediyeler yaıpı itibariyle özerk olduğundan istedikleri gib para da harcayacaklar. Bütçeleri olacak. Beledileri olup siyasette nüfuz elde ettikleri için de iktidar ve muhalefet bunlarla anlaşmanın yolunu bulacaklar. İşte bu durumda da hem iktidardan hem muhalefetten ne koparacaklar kim bilir.
Özellikle Türk milliyetçişi geçinen bi kaç adam var Sinan oğlan filan kendisi türk değil mesela yarısı kürttür onun 😂 kararı şaşılacak bişey değil yani...
Dışarıda her gördüğü insana tecavüz etme potansiyeli olan ırklar bu gruplar...
Kemal amcayı 2009 da tanıdım çok sevdim devam ederse çok mutlu olurum benim hakkım helaldir...
Aldıkları kararlar her seferinde yanlıştı ben helal etmiyorum.
Seslendirmeyi dinledim güzel açıklama olmuş aynısını düşünüyoruz
İleride ben cumhurbaşkanı adayı olucam bana verin. Herkes görücek.
Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli ve koltuğunu Ümit Özdağ'a bırakmalı
Kurultay var yakın da ora da belli olacak yeni genel başkan adayı çıkarsa başkan değişir.
CHP ye ya da muhalafete veririm akp olmasın diye. beriyir herkes
Chp ye hayatımda hiç bir zaman oy vermedimki zaten
10 seçim kaybetmiş adama oy vermek için biraz düşünmek gerek
Kk olduğu sürece başka partiye veririm ama ittifak yaparlarsa mecbur
Solcuları hiç sevmiyorum yaşasın sağcılık
zaten hiç vermedim