İnsanlar neden CHP'ye oy vermek istemiyor?

Merhaba,

Ben 30 yaşındayım sadece merak ettiğim için soruyorum ve bilgilenmek için soruyorum falanca partiyi tutmak için değil, yani sadece şu an Kemal Kılıçdaroğlu olduğu için ya da bazı şeyler olduğu için demiyorum, Türk siyasal tarihine baktığınız zaman insanlar özellikle CHP konusunda kesinlikle oy vermek istemiyor, din düşmanı olduğu kur'an-ı Kerim'i yasakladığı vekillerinin İslamiyet ile ilgili sözleri bununla ilgili birkaç videoda izledim.
Gerçekten sizlerden bilgi almak için soruyorum amacım polemik yapmak ya da tartışma içinde olmak değil lütfen seviyeli bir şekilde yorum yaparsanız sevinirim.

Benim kendi fikrimi soracak olursanız CHP'nin milletvekillerini biraz dinlen uzak olduğunu ben de gördüm.

CHP önyargısı nereden geliyor?

#KurtBeyazı

#Chponyargisi

İnsanlar neden CHPye oy vermek istemiyor?
10 Ocak 2022 Pazartesi Saat 17.10

Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten bu ülke insanı akıllanmaz zam yemekten ağlamaktan herkes çok keyifli görünüyor, ne kadar at gözlüğü ile bakan AKP seçmeni var halen ama sorsan halk ekmek kuyruğunda bekler başka adam mı var der Aysun kayacı boşa dememiş herkesin oyu Bir değil diye bir gün AKP gidince de görmek istiyorum sizleri...
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum 5 ve üzeri üye tarafından sevilir mi?