Konaklama da sağlıyorlar. 1.348'i Gazze’den tahliye edilen, 879’u hastanelerde tedavi altına alınan hasta ve refakatçi olmak üzere toplam 2 bin 227 kardeşimizi İstanbul ve Ankara 'ya getirttik. Bunların 1.871'ine de konaklama sağlıyoruz. Yine Filistin İnsani Yardım Bağış Kampanyasında Gazzeli kardeşlerimiz için bugüne kadar 900 milyon TL toplandı. 7 Ekim'den bugüne de, AFAD koordinasyonunda Gazze'ye 13 uçak ve 8 gemi ile gıda ve yardım malzemesi ulaştırıldı. Kaynak: www.haberet.com/.../icisleri-bakani-ali-yerlikaya-2-bin-227-gazzeli-kardesimizi-turkiyeye-getirttik-61053
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gazze'den Türkiye'ye getirilen Filistinlilerin son sayısını paylaştı ne düşünüyorsunuz?
Neden ekonomi çok iyiymiş gibi bütün Arapların kurtarıcısı biz oluyoruz? Biraz da altın tuvalet kullanan Arap şeyhleri yardım eli uzatsın ülkeye milyonlarca çeşit çeşit Arap ırkı doldurdukları yetmedi mi? Bunlar bizim kardeşimiz filan değil, burası da yol geçen hanı değil
Karışık durumlar. İnsan üzülüyor da hani izlerken dayanamıyor. İnsan olmak bunu gerektirir. Evet türkiye durumuda iç açıcı değil ama en azından bir insanın yüreğine dokunmak onu iyileştirmek güzel şeyler. Bir yerlerde insanlığın yaşadığını gösteriyor.
Böyle düşünen kişiler keşke kendi evlerine davet edip vergilerle değil de kendi kazandıkları paralar ile bakım sağlasa. İbret olsun herkese yöneticilerini düzgün seçmeyenlere ne oluyor görsünler
Benim düşüncemle mi oluyor üstelik. Ne diye bana çemkiriyosun. Düşüncemi söyledim diye ne saçma insanlarsınız. Ben bütün filistinemi yardım edelim dedim. Okuduğunu anlamıyorsan sorma soru. Biraz insan empati yapar.
İsrail Filistin savaşını destekleyenler Filistinliler'in bakımını üstlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Artık sürekli halka sorulmadan yeni yeni ırklar getirilmemeli. Anti demokratik olan bu davranış, aynı zaman da devleti alenen parçalama görevidir.
Bu savaş Türkiye’nin meselesi değil. Tamam destek amaçlı ülkeye belli yatırımlar yapılabilir (halkın tamamının rızası ile) ama ülkeye sokma çalışmaları haddi aşmaktır o kadar da değil, bunlar kendilerini ne sanıyorlar ya?
Fazla merhamet vatana ihanet banane bunları buraya dolduruyorlar hamam böceği gibi ürüyorlar yarın bir gün azınlık kaldığımızda bize merhametli olacaklar mı allasen kafamızı keser bunlar bizim gram acımıyorum bizde savaşarak kazandık bu ülkeyi hemde Arapların attığı kazıklarla onlarda versinler mücadelelerini
Ulan gevşek devlet kime bakıp bakmayacağını sanamı soracak. kaç para vergi verdin bu güne kadarda burada atıp tutuyorsun. pkk bu milletin hakkını gönderen belediyelere arka çıkın siz bu işler sizin boyunuzu aşar. kardeşim
Ulan gevşek devlet PKK'yı davul zurna ile karşılarken sana sordu mu ulan gevşek terörist dediğiniz kişilerin Türkiye Büyük millet meclisin de ne işi var ulan gevşek sığ beynini zorla
Ulan gevşek devlet pkk bitsin dedi ama dinlemediler. sonra ne oldu peki? devlet hepsini sarı torbalara soktu. bu seferde onları savunmak sizlere nasip oldu. insansız hava araçlarını şikayet etmek size düştü. fetöyü korumak size düştü. pkk yı kollamak sizlere düştü. gevsekler sizi.
Ben 33 yıl vatana senin yaşından fazla hizmeti olan asker çocuğuyum ağzını topla PKK'ya gösterdiğiniz tepkiyi ülkenizi istila eden çöl bedevilerine neden göstermiyorsunuz 2 yüzlüler Hdpyi meclise sokan Akp değil mi? Beni engelle de bir daha abuk subuk düşüncelerine maruz kalmayayım
Ne oldun lan cevap veremedin mi gevşek. pkk sizi tükürüğüyle boğar diyeni savunan siz. Mustafa Kemalin askeri değil generali olsanız ne yazar diyen pkk lılara ses etmeyen yine siz. gevsekler. siz vatan millet düşmanları ile kol kola devamm gevşekklerrrrr
Hdp yi ilk olarak meclise leyla zanalar hatip dicleler döneminde sokan Erdal inönünün partisi shp dir. ilk mecliste kürtçe yemin krizi o dönemde olmuştur. babana sorda öğren biraz. ya da you tube yazıp da öğrenebilirsin.33 yıl hizmet etmiste asker cocuguymus. savastan dolayi gelenlerle ülkeyi bölmek isteyenleri kıyaslamak ta sizin sahip olabileceğiniz bir zihniyet zaten... doğrular acıtır kusura bakma
Savaştan gelenlerden sonrasını okumadım az bir IQn olsa gelenlerin neden özellikle genç erkekler olduğunu sorgularsın, bizim askerimizin Suriye'de hâlâ ne işi var diye sorgularsın, burada neden bu Araplar boş beleş geziyor diye sorgularsın, savaş mağdurları kadın çocuk olmaz mı diye sorgularsın, şehitlere kim kelle demiş diye bir bakarsın. Ama yok NATO kafa NATO mermer. Evet 33 yıl hizmeti var gurur duyuyorum ben çocukluğumu her gün olayların çıktığı Diyarbakır'da geçirdim sen kime ne anlatıyorsun oturduğun yerden? Basit bir Google araştırmasıyla Leyla Zana ile Emine Erdoğanın sarmaş dolaş resimlerine bak da cehaletinin boyutunu gör seninle uğraşamam
🤣🤣🤣Diyarbakır'da geçirdinde ne oldu. simdi pkk sözcüsü gibi konuşuyorsun🤣 hadi yaylan şimdi. merak etme sen ve senin gibi ergenleri engellemektende onur duyarım.😀😀
🤣🤣🤣👏👏👏 gördük imamoğlunun gönderdiklerini👏🤣 ama yok ideolojik saplantılarınız sizi kör etmiş. sende yapıştın kaldın sülük gibi. hoşuna gidiyor degilmi doğruları duymak 🤣🤣
Sülük gibi yapışıp kalan biz değiliz biz bu ülkeye kendi isteğimizle bile gelmedik hiç bir savaştan kaçıp bir yere sığınmadık zorunlu mübadele sonucu göç etmek zorunda kaldık. Tek ideolojimiz Kemalizm asla teröristlerin yanında olmadık olmayacağız iftiralarınıza devam edebilirsiniz