AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Millet yemiyor artık bu algıları, başka şeyler bulun.
Olursa chp nolur diye sordum soru eğer düzgün cevap vereceksen ver
Nasıl cevap vereceğimizi sana mı soracağız, hayırdır?
Soruyu soran ben olduğuma göre bana soracaksın gidip politika analizini değil olamaz böyle şeyler diye. Bilirisin
Soruyu sormuş olmanın bir anlamı yok kardeşim. Fikir soruyorsan her türlü fikri seve seve kabul edeceksin. Bu algıları artık 60+ yaş bile yemiyor. Bu fikirlerle buradaki gençleri sadece güldürürsün.
Senle neden tartışıyorumki gereksiz kendi görüşünden başkasına değer vermeyen bir kişin büyük ihtimalle burada sorulan sorun ne olduğunu bile anlamamışsın bu yasaklar olursa sol veya chp ne olur diye sordum
Olması mümkün olmayan senaryolar üzerinden algı yapıyorsun diyorum ben de. Her görüşe değer vermek zorundayız diye bir kanun mu var? Dünya düzdür diyen birisine saygı mı göstereceğiz mesela? Bir fikir saçmaysa ona saçma demek gayet normal bir durum.
Olması münkün olamayan senaryo diye bise münkünkün değil burası Türkiye gecmiste yapılmıs şimdide olabilir
İçtim şarabı hadi ordan
Basörtü yasagi 1980'de Kenen Evren tarafindan getirildi, CHP tarafindan degil.
Cahil oldugunuzu bukadar göstermeyin yahu.
1 Kamuda başörtüsü yasağı 42 hükümet zamanı gelmiştir
2 shp basörtü yasağı kaldırmasına karsı cıkmıstır
3 2008 basörtü yasağı kaldıran değişikliğliğe chp yargıya tasımıstır
4 sen bunu dediklerimi kabul etmiştin daha önce cemaatleri engellemek içindi ama masumlarda zara gördü demistin
5 senin gibi bir din düşmanıyla bu konuları tartışmaya gerek sen sadece kendi görüşüne saygı duyarsın
Basörtü yasagi 1980'de gelmistir, ondan önce Üniversitelerde örtülü ögrenciler mevcuttu.
Kamuda başörtüsü yasağı 42 hükümet tarafından gelmişti dedim sadece buna neden ses cıkarmıyorsun
Sadece neden buna ses çıkarıyorsun
Öyle bir seyin sözkonusu olmadigi icin.
Hangisi soz konusu değil 42 hükümetin kamuda başörtüsünü yasaklanmasını kabul etmenmi yoksa shp başörtü yasağını kaldırılmasına engel olmasımı yoksa 2008 chp basörtü yasağı kaldırmasını yargıya tasımasımı
1942'de kamuda bir basörtü yasagi getirilmedi. Kamuda kiyafet düzenlemeleri 1980'de getirilmistir, hedefi cemaatlarin devlete sizmasini zorlamakti.
Yasak 2008'de kalkti ve 9 sene sonra 2017'de cemaatlar bir darbe girisiminde oldu.
42 hükmet 5. ecevit Hükûmeti senin dediğin tarih 13. Türkiye Hükûmeti I. Saracoğlu Hükûmeti
Sen bu olayı kendinde kabul etin
Her kaplı cemaatcimi oluyor burada bunu savunuyorsun shp basörtü yasağının kaldırılmasına itirazını neden ses cıkarmıyorsun
Ecevit hükümeti vesaire beni ilgilendirmez. Kamuda kiyafet düzenlemesi altinda basörtü yasagi 1980'De Kenan Evren tarafindan getirilmisti.
Ondan önce kamuda böyle bir düzenleme yoktur. Yok CHP bunu destejledi, yok SHP bunu destekledi önemli degil.
Basörtü yasagi neden cikti ortada, kaldirilmasindan sonra nasil bir sonuclar yasadik oda ortada.
Tabi tabi vardı kardeşim gayet güzel vardı bunu sende kabul etin ama simdi itiraz ediyorsun diyorsunki senin dediğin bütün kaplılar vatan hainidir buna cıkıyor
Her basörtülü vatan haini degildir, her Müslümanda vatan haini degildir. Ama hainlerin cogu bunlarin icinden cikiyor.
Benim gözlerim icki masasinda yolsuzlugu hirsizligi ve hak yiyenleri elestirenleri gördü, Camideki Imam bunlari desteklerken.
Bunu sen daha önce kabul etin simdi kabul etmiyorsun verdiğin cevaplara bakılırsa haklıyım
Kendinizi magdur yerine koymayi birakin artik. Bu ülkede yasanan her soykirimin arkasinda sizin imzaniz var.
Tarihiniz yolsuzluk ve suclar ile dollu. Hala magdur edebiyati yapmakta sizden üstün yok.
Madur hangi madüriyet hangi yolsuzluk hangi hangi soykırımı diyorsun kendinizin ne farkınız var
Şu dediğin senaryo günümüz de olması imkansıza yakın bir senaryo. O yüzden kafa yormaya gerek yok.
Kuran’ın Türkçe okunması yasağı demişsin de kendi dilinde olan bir kitabı okumayı neden yasak gibi görüyorsun ki?
1 kuranın Türkçesi var 2 kuranın Türkçe mealisi var 3 isteyen internet baka bilir 4 laiklik aykırıdır laiklik dediğiniz dinle devlet islerini ayırmaksa devletin heran gibi bir dinin ibadet diline karışması devleti din işine girmesidır kuranın ezanın orada Arapça okunmasını yasaklanması kasetim
70 küsür sene önce yapılan bir hatanın günümüzde de mi tekrarlanmasını istiyorsun?
Hangi hatayı diyorsun basörtü ezanın kuranın Türkçe okutulmasımı
Ezanın Türkçe okutulması ve senin söylemine göre zorla Türkçe Kuran okutulması hatası. Bunların günümüzde de tekrar edilmesini mi istiyorsun? Amacın nedir?
Başörtüsü yasaklarını demişsin de, günümüz de başörtüsü yasağı yok ama başörtüsünü doğru kullanan kaç kadın var? Başı kapatıp, g0tünü açıyor? Olmasını istediğin şeyler bunlar mı?
Ezanın kuranın Arapça okunmasını basörtü yasağın gelmesini basörtü takanın günahın kendini başlamasını destekliyorum
Başörtüsü yasağı gelmesin , gelmeyecek zaten de, biraz akıllı insan bu yasakların ülkeye bir fayda getirmediğini tam tersine ülkeden çok şey götürdüğünü anlayabilir. Yasaklandığı zaman aşırı dinci bir güruhun ortaya çıktığını ve tepki gösterdiğini bu durumunda ülke insanını gerdiğini görebilir.
Bizim en önemli problemlerimizden birisi dinin doğru anlatılamaması. Bu kafa yüzünden bugün din siyasetin elinde esir olmuş durumda.
Cematede olsan kendi aklını kulan
Cemaatlere gerek yok. İnsan aklı anlayabildiği her şeyi süzer.
Sorunun cevabına gelecek olursak da tekrardan, zaten geçmişte yapılan hatalar yüzünden bugüne kadar iktidar olamayan CHP, bu süreçten sonra aynı hataları tekrarlamayacaktır.
Cemaatlere gerek yok değil ama bukadar serpilmelerine gerek yok imahatip dini öğretmeye yeter
Sanki arapçayı anlıyorsun da Türkçesi kaldı 😒😒
Suğanda bana cevap vermeni sağlayan dünyanın hemen hemen her yerine seni bağlayan İnternet var kuranı Türkçe meali Türkçe kuranda var hatırlatırım
Allah Mustafa Kemal Atatürk'ten Razı Olsun Ve Elmalılı Hamdi Yazır'dan da kendi bütçesiyle yaptırdı Atatürk En azından anlaşılabiliyor
Allah ikisinden razı olsun ama kuranın Türkçe gecirilirken hatalar oluşuyor bunun üzerine yazılan tez yazıları var ayrıca simdide günümüzde Türkce kuran var hatırlatırım
Selçuk Tepelinin dediği gibi 200 bin troll yerine 200 bin sığır yetiştirilmeli
Hiçbir zaman öyle yasaklar olmadı ülkemizde sen neyin kafasını yaşıyorsun abi tipik akpli kafası bu
Olmadığını kanıtlasana
Sen kaç yılında doğdun bilmiyorum ama annelerimiz babalarımız söylüyor sen teörrist tairkatçı ortalık karıştıran *
Terbiyeli konus kendin insanları tanımadan yargılayan kişinin bana terörist demesi sağlam ironi oluyor böyle bir yasak yoksa 2008 chp hangi kanunu yargıya taşıdı
Shp hangi kanunu rededi abimin diplomasını almak için üniversite gittiğimizde neden annemin başörtüsünü açması istendi sana bu yasakların olmadığını kanıtlasana dedim gidip bana terörist diyip suçlamayı seçtin kanıtlayamayınca hemen iftira at tipik solcu scmeni
İçtim şarabı hadi ordan git afgansitana orada kendine 4 karı al sus tek amacın bu çünkü fakir ve çok eşli yaşamak... sana şeriatı layık görenlere çocukları batıda okuyor sks partisinde eğleniyor çağdaş eğitim alıyor sana da çöl gibi ortamda birden fazla karı verip bpk gibi giyindirip şükretmeyi öğretiyor
Atatürk tek akrabası abd haberin olsun ayırca ben cok eslide olmak istemiyorum veya fakir ama gerçekleri söylemek istiyorum senin elinde bunların olmadığına dair kanıtın varsa konus yoksa bos bos konusma
Öyle bir şey yapamaz böyle şeyler en az 20-30 yıl istiyor bir süreç
Yapar bence
CHP kitlesi eskisi gibi halka hitap etmiyor yeni yeni insanlar Akp den kurtulmak için veriyor ülkede birçok gerici fikir ve Arap var kim ne yapıyor şeriat gelmese iyi
Ülkede akp gidecek diye chp oy veriyorsak sunuda unutmayın eğer Ülkede bu yasaklar geri gelirse sol kelimesini sözlükte bile göremeyiz
Tamam da kardeşim millet tek adamı devirdikten sonra diğer partilere de şans verecek diğerleri bu kadar örgütleşemez
Görürüz basörtü yasağı kamuda 42 hükümet zamanı gelmişti hükumetin görev süresi 2 yıldı
Ama onu hazırlayan alt zeminler vardı şimdi o kadar başörtü düşmanı yok.
Emin ol eskiden fazladır ben kendimi düşünüyorum ülkeyi düşünüyorum
Bende düşünüyorum bu kadar liyakatsızlık varken ben çalışmak için kendimi kurtarmak için çabalarken sırf bilmem ne partisi kadın kollarında olduğu için eşini, çocuğunu düzgün işlere sokan ve gereksiz para alan insanları gördükçe doğru yolda olduğumu biliyorum değişime karşı çıktıkça batmaya mahkumuz. CHP den mutlu olmazsam başka partiye oylarım sırf bir kabus düşüncesi için bunlara katlanamam
Torpil rüsvet her partide var chp akp fark etmiyor merak etme
Sana bir öneri vereyim chp git oy ver bakarsın chp bunları yapmaz
vatan din millet siyaseti artık yeter ehveni şer diye Erdoğan bu hükümet verdim dindar nesil başaramadı
Heryere neden bunu yazıyorsun
ama üzülüyorum bu konuya ondan
Dindar olmak isteyen olur chp farklı olacağını düsünme
inşallah sağ sol vatan din millet siyaseti toplumu uyutuyor
Ezan bence de Türkçe okunmalı, ezanı anlayan var mı? Arapça okunuyor. Türkçe okunmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki? İki türlü de aynı 😂
Eskiden teknoloji gelişmemişti simdi gelisti internet bakıp öğrene bilir hocay sora bilir ayırca bir dinin ibadet dilini değiştirmek laiklik aykırıdır
Bir dinin ibadet dilini değiştirmek laikliğe aykırıysa neden Türkçe mealleri var? Direkt herkes Arapçayı çözsün o zaman. Zaçmalık
Birini yapan dini temsil eden kişiler diğeri devlet ayırca laiklik aykırı laiklik kaldırılmasına karsı olan solcular hatırlatırım
Ayırca sunuda belirtmek istiyorum burada ibadet dilini değiştiren yok
Saçma la adam ezan okunuyor namaza gidiyo ya da niyet edip oruç tutuyo ama megafonla ile basbas bağıran hocanın ne dediğini bilmiyor :D bence Müslümanlığı tamamen bırakıp eski dinimize Tengri’ye geri dönmeliyiz.
Bilmediğini nerden biliyorsun
Sokakta gezen 10 kişiye bunu sor anca 2si bilir 😂😂😂
Sen bir denese sormayı belki 9 bilir
Bırak bu işleri devlet su işleriiiii :D
Ucuz esprilerini başkalarına sakla
Yav bu dindarlar da ucuz şeyi beğenmiyor hep pahalı hep pahalı bunlar hep diyanet in işi komple kapatmak lazım😂
Her fırsatta biz zenginiz siz fakirsiniz diyen kitlemi bunu diyor ayırca hayırdır Atatürk kurduğu kurumu kapatıyorsun
Kapatmaya gerek yok diyanete ayrılan bütçeyi biraz kıssalar direkt kendileri istifa eder zaten😂😂😂
Tabi tabi
İyi olur bence celladları için slagon atan türbanlı din tüccarları var
Kimse bizi ilgilendirmez
Çocuk seni tabure ile döverim. CHP 70 küsur yıldır iktidarda değil. Kendi yaptıklarınızi bilmeden CHP ye yıkıp durmayın at çükleri
Hah ağzına sağlık. Anlatılacak çok şey varda Silivri soğuk biliyor musun yazamıyorum :)
@KonyalıElif yargı ellerin de doğruları söyleyeyni terörist ilan ediyor bunlar. Çok zipliyorum. bu aralar beni de paket edebilirler. Olsun ferahlariz jfjsjs
Zamanla bitecek bunlar merak etme.
42 hükümet kim shp neden basörtü yasağın kalkmasına engel oldu 2008 neden basörtü yasağın kadılırılmasını yargıya taşıdı acıklarmısın
Bos yapmısın
Shp kim. 42 hükümet ne jfndnsns
Sosyaldemokrat Halkçı Parti
Aydın Güven Gürkan
Erdal İnönü partisi darbeden sonra kapatılan chp oylarını toplmak İçin kurulmuş bir parti basörtü yasağın kaldırılmasına engel olmus bir partidir 1991 kürtleri ilkez meclise alan parti suğanda chp birleşmiş durumda 42 hükümet 5 ecevit Hükûmeti
Bunlardan hangisi CHP. Bir tane CHP yok ulan ne anlatıyorsun kfjdjdj. Gram bilginiz yok sırf trolluk yapıp 500 1000 lira almak için vatan millet satıyorsunuz
Tek bahaneniz de baş örtüsü sanki kendi bana 4 4luk müslüman da başörtüsünu dert edinmiş. Ekonomiye bak ülken satılmış millet fakirlik içinde.
1 42 hükümet chp
2 chp shp hükümetinden kişiler var
3 2008 basörtü yasağını kaldırılmasını ana Yasaya tasıyanda chp
4 ben 500 1000 tl ihtiyacım yok
Feto ile PKK ile işbirliği yapmış kişiler de AKP'de var nasıl olacak? Seni tabure ile dövecektim şimdi kapı ile dovecem anca akillanirsin
2015 chp hdp oy istemedimi
Yerel seçimlerde hdp ortağı tip işbirliği yapmadımı gidip akp ediyorsan kendi partine bak Ekrem İmamoğlu Samanyolunda sipor porgamlarında yorumculuk yapmıyormuydu son secimde Süleymancılara ne verilde chp desteklediler acıklarmısın
Açıklamam. Kendi yaptıklarınızı bize yıkıp duran. Seçimi kaybedince İstanbul da deprem olsun hepsi ölsün diyecek kadar hainsiniz diz haydi eyvallah.
Kendi yaptıklarımız derken 2015 kk akp daha fazla milet vekli almasın diye hdp oy istedi hatı 2024 yerel seçimlerde tip is birliği yapan chp yine hatırım secimden sonra deprem bölgesine dedilen küfürlerleri tekar hatırlatırım
eski günler geride kaldı gidip başına yıkarız genel merkezini
Sanmam böyle bir şey mümkün değil bence
Hiç beli olmaz
ee nolcak ki :D
Anlamadım
Mültecileri yollasinda ne olursa olsun
Ne olursa olsun derken
boş ver