İnsana insan gözüyle bakmak çok zorsa eğer bu ayrımı yapan insanlar teröristtir.
Açık ve net.
Kürdüm sonuna kadar da Kürt olduğumu savunacağım. Size saygımız varsa bize de saygınız olmak zorunda.

İnsana insan gözüyle bakmak çok zorsa eğer bu ayrımı yapan insanlar teröristtir.
Açık ve net.
Kürdüm sonuna kadar da Kürt olduğumu savunacağım. Size saygımız varsa bize de saygınız olmak zorunda.
Çünkü Güney doğüunun geneline yakını , pkkanın siyasi uzantısı DEME oy veriyor. Ancak
Pkka terörist nüfusunun, 2.5 katı kadar, bu ülkede kürdüstanı kurdurmayacak Türkçü var. Zira Kürtlerden önce , sümerler olarak biz geldik ve bu yüzden Kürdüstanı da kurdurmamak hakkımız. Daha detaylı olarak şöyle izah etmem gerekirse ;
Şimdi Güney Doğuda halkın geneline yakını, pkkanın siyasi uzatısı DEM e oy veriyor. DEM'de pkka terör örgütünü destekliyor. Pkkaya destek verenler de açık ve net teröristtir. Pkkayı desteklemeyen, çok az kürt tanıdım ama bunlar da Hizbullahçı terörist. Atatürkü seven kürt, iki tane ancak tanıdım. Bize böyle kürt lazım ama sevmeyen pkkalısını çok tanıdım. Adana'da kürtlerin içinde okuğumdan, ciğerlerini iyi bilirim. Yoksa ; Arnavutlara, boşnaklara, Lazlara , Ukraynalılara vs vs bir öfkemiz yok. Zira hepsi Laik Türk devletine saygılılar, sizi gibi; yıkıcı tavır sergilemiyorlar. Ayrıca kürtler, osmanlıdan beri kürdüstan kurmak istiyor. Osmanlı özerkli vermiş uğraşmamış ama biz bu özerkliği Atatürk ellerinden alınca; topraklarımızda hak iddia etmeye başladılar ve sonuç ortada.
Ama pkka, 1999 da tamamen bitirldi. Şöyle ki ; 1980-1990 da DOĞUDA ohal vardı, dışarı çıkamıyorlardı ve dışarı çıkanın nefesini kesiyorlardı. Böylece pkka, doğuda bile apo eylemi yapamıyordu. Terör, böyle sıfıra indirildi ve akp ile birlikte yeniden canlandı. Bakınız Çin, Doğu TÜRKİSTANI ( Türkiyenin iki katını) sert askeri rejimle elinde rahat tutuyor ama haksız. Çünkü orası, Uygurların ve çinliler sonra geldiLakin biz, pkkalılardan önce burada idik ve kürdüstanın kurulmasına izin verilemez. ŞÖYLE Kİ;
Buralar da bizim topraklarımız. Şöyle ki kürtlerin geliş tarihi. m. ö 800 . Ancak kürtlerden önce sümerler vardı ve geliş tarihimiz m. ö 4000. Sümerlerin, Türk olduğuna ilişkin deliller ise bunlar olup pkkalılardan önce biz olduğumuzdan; kürdüstanı kurdurmamak hakkımız
SümerlerinTürk olduğuna dair deliller
1. Sümerler, ülkelerine; Kenger derlerdi. Kengerler ise; Orhun Yazıtların' da Türk boyu olarak geçmektedir. Ayrıca; Orhun Yazıtlarında, Kengerise'de Kengerlerin, yaşadığı Türkmenistan olarak ifade edilmiştir. Kaynak: https://books.google.com.tr/books?id=B12oDQAAQBAJ&pg=PT16&lpg=PT16&dq=kengerise&source=bl&ots=IZmdNV9Hzl&sig=ACfU3U0hYYyCFIRof1CeJajpl96qYofLZQ&hl=tr&sa=X&ved=2ahUKEwiO4I2OgoLqAhVt8OAKHeWEDxoQ6AEwDHoECAQQAQ#v=onepage&q=kengerise&f=false
2. Bu linkte Sümerce-Türkçe karşılaştırması yapışmış
https://youtu.be/hRsMaeadtWw.3. Ayrıca Sümerlerin başkenti; Uruk kelimesi de Türkçedir ve aile anlamına gelir. Kaynak: https://www.ismininanlaminedirx.com/uruk-isminin-anlami-nedir-3247/
AyrıcaAtatürkçü tarihçi Sinan Meydanın Atatürk ve Türklerin saklı tarihi kitabında çok daha detaylı kaynaklar bulunmakta.
Ama pkkayı bitirmek için, kemalist bir orduya ihtiyaç var. Bu ordu sayesinde, 1999 da pkka bitti. Amerika bu yüzden kemalist orduyu tehdit gördü ve fetönün eliyle gerçekleştirdi bir sürü kumpasla kemalist emir komuta zincirini tamamen bitirdi. AKP hala, bu kumpas davalarını devam ettiriyor. Ama bu kemalist emir komuta sistemimevcut olsaydı, TSK kimseyi dinlemez ve gerekeni yapardıElbet bir gün, yeniden uyanış gerçekleşecek ve Atatürkün dediği gibi ; " Türklüğe baş kaldıranın başını ezeceğiz
Şimdi ise, orduda hep tarikatçılar var ve pkka bu yüzden bitmiyor. Ama hiç bir zaman TÜRK milleti, yok edilmeyi beklemedi ve uyandı. Bir gün yine uyanacağız ya da bu coğrafyada yok olacağız.
Bu ülkede yaşayan kimse terörist diye yaftalanamaz eğer bu faaliyetlere fiili iştiraki varsa o kişi teroristtir
Toplumlar insanlardan okusur ve her insan şuur sahibi değildir her söylenen saçma sözden Kürtlere karşı ya da başka guruba karşı bı nefret söylemi devşirme gayreti neden her toplumda kendini bilmez lafı nereye gider düşünmeyen insan yokmudur
Kurduyle ruekuyle dehisik bir sürü milletiyle oluşmuş bir toplumuz böyle güzeliz ve devam edicez millet olarak
Bu zihniyette olmayan insanlar o kadar çok ki
Kürtlere terörist olarak bakılmasının tek sebebi kürtlerin kendini doğru ifade edemiyor olmasından kaynaklanıyor. Nasıl ki her türk vatanperver değilse, kürtte terörist değil. Algıyı yıkmanızın tek formülü resmiyette gücü ele geçirmekten geçer
Görüşleri okusana insanların siyasi görüşüne saygı duymayan bir Türk topluluğu var. İnsana insan olarak bakmadiklari sürece bu konu uzayıp durur yazık gerçekten.
2028 de kürt, türk, din, mezhep ayrımını yapanlar defolup gittiğinde sende rahat bi nefes alırsın merak etme. Dindar gibi görüniüpte cebini, kasasını dolduran yandaşını zengin eden bir zihniyeti yıkmanın tek yolu sandıktır. Geçtiğim pazar olduğu gibi
Kesinlikle işte biz bu duruma karşı bir milletiz biz koyun sürüsüne dahil olmadığımız için bunlar söyleniyor zamanı gelince hepsi anlayacak başlarını ottan kaldırınca beyne oksijen gidince kafa çalışacak o gün gelsin bi
@gonçalves 15 Temmuz darbesinden sonra yeni bir terör örgütü çıktı ismini iyi bilirsin. Bugün birilerine hain veya terörist yaftasını yapıştıranların akıl hocasıydı hani
15 Temmuz bugünün iktidarı tarafından önceden organize edilip 15 temmuzda uygulanmış bir tiyatro gösteridir
Bunu anlamamak için aptal olmak gerekir zaten. Bu ülkede hiç bir darbe girişimi 24 saat bile geçmeden bitirilebilmiş değildir. Bu ülkeyi fetonun ardına kuyruk olanlar değil, dedesi çanakkalede kefensiz yatan mustafa kemalin askerleri kurtarır
Yoo bakılmıyor. Teröristlerin içinde kürt var mı var güzel kardeşim. Fakat bu ülkede vatansever kürtte çok bak benim en yakın dostlarımdan biri kürt laf olsun diye demiyorum.
Cevap
11Cevap
Soyumu inkar etmeyecek kadar kürt vatanı için gözünü kırpmadan ölecek kadar türküm… fethi sekinde kürttü
Helal kardeşim
Milyonca insan pkk nin siyasi ayağını destekliyor
Kurtler sırf kürt diye bu partiye oy veriyor
Bebek katillerinin asker katillerinin partisine
Ve sürekli mağdur edebiyatı yapıyorlar
Halk bu yüzden bıkmış durumda
Ve bazi sahislar tıpkı kurtler gibi ırkçılık yapmaya başladı
Bırak onu bunu, sırf nickim urfa diye bu akşam 2 kadın bana özelden küfürler yağdırdı, ki kürt olsam aslımı inkar edecek kadar haramzade olmam, sırf urfalıyım diye terorist diye bolca küfür ettiler. Şikayet ettim ama bişey çıkmaz
İşte kalitesiz insanlar çok boş ver.
Şikayet etsen ne olacak ki kafa aynı kafa anca komple bir tadilat lazım bunlara 😂
Valla urfa nicki görünce, kürt ve terörist damgası yemeye alıştım. Takmıyorum cimcime :))
Çünkü PKK li Teröristler
Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne
Türk Bayrağı na Düşmsn lar
Güney Doğu Anadolu da
Gaziantep Kilis Türkmen
Barsk Çepni Türkmen yuvası
Harici
Bütün
Güney Doğu Anadolu illeri
PKK li
Bize saygınız olsa doğuyu mora boyamazdınız.
Doğu mordan ibaret elbet birgün anlayacaksın ama umarım geç olmayacak.
Ahaha öyle san sen 😏
Ö. 2000'li yıllardan itibaren Sümer ve Asur kaynakları Kürt ismine yakın halkların varlığını haber vermektedir. Kökenleri Ârilere dayanan Kürtler, İslam'ı kabule kadar ataları Ârilerden aldıkları geleneksel inançlarına bağlı kalmışlardır.
Ya sen ne anlatıyorsun doğuyu mora boyamışsınız diyen sen şimdi bizim gibi koskocaman bir milleti hiçe mi sayiyorsun ilk önce Kendi dediklerinden emin ol çelişkili konuşup kendini de bitirme ondan sonra konuşalım
Biz bölücü olsak çoktan iç karışıklıklara sebebiyet vermiştik sende büyüyünce bizim amacımızın ne olduğunu anlarsın.
E teröristler çünkü :d yani hepsi olmasa bile %85 gibi net bir küsürat verebiliriz
bende kürdüm bu tip insanlar asla umrumda olmadı olamazda.
İşte gereksiz gereksiz konuşup kendilerini belli etmeleri dışında bu sorun yok
@gonçalves kürtlük kürtçeyle mi belli oluyor
Biz onları kabul etmiş bulunuyoruz ama bunu algılamak yerine bunlar bizim kendi kendimizi bitirdigimizi düşünüyor.
Halk seçimini yaptı bı biz değiliz bir çok yer doğru seçimi yaptı.
@gonçalves yarası olan gocunur kendi kendine sinirlendin kufrettin ve gittin ahaha
@gonçalves ben değil sen ve senin cinslerin utansın
Kaliteli konuştuğunu sanıp kalitesiz bir üslupla irtibat haline geçen insana ben adam gözüyle bakmam anlayacağın umrumda değilsin kudur kudur git uyu ahaha
Terörist olarak görenin beyni problemidir
İşte abicim bölücü bir kesim değiliz istesek yapardık bilirsin biz bizi unutmamalarini haklarımızi almamalarini söylüyoruz ama bunlar kaldıramıyorlar ne yapalım sorun değil 😀
Ben çok kaldım doğuda iç içe yaşadım o kadar tanıdığım Kürt kardeşim varmki tanindadna yorum yaoanalara pek kulak asmiyorum
Terörist Kürtler var diye her kürdü terörist sanıyorlar ee ülkede cahil çok napalım
Deniz Gezmişe de terörist diyorlardı ama adam türk zaten
Önemli olan Türk veya Kürt olması değil ki önemli olan hiçbir suçu yokken 2 arkadaşı ile boşu boşuna idam edilmesi bunlar hak etmediler şu an birçok insan onca suça rağmen elini kolunu sallaya sallaya dışarı da geziyor ama bunların hiçbir suçu yokken ayaklanmanın sebebi sayılarak devrim yaratması için idam edilen mükemmel 3 adamdan sadece biri.
Hak etmediler
@gonçalves sen kendi hesabın ile gelip görüş yapamayacak kadar korkak birisin ondan burdan uzaklaş
Kürtler değil "hdpli kürtler" ** terörist oluyor
Bu konuları çok karışık
Yaşasın ülkücü gençlik
Bu gidişle hiç yaşamayacak gibi ahaha
Senin gibi seviyesiz birinin düştüğü yere inmek istemediğim için yarası olan gocunur deyip aramızda bir boydan ayna indiriyorum söylediğin her kötü lafın sen dışında başka hiçbir yere gitmemesini kendi gözlerin ile gormen için yazık.
Bize ulkucuyuz diye gezersiniz hâlâ düzgün bir şekilde kendinizi savunmayı bilmiyorsunuz
Küfür ucuzlarin işi ☺️
Ciddiye alıyor yaaa
Ciddiye almayıp seni üzmek istemedim işte seni düşündüm biraz anlasan keşke 😂
Çünkü öylesiniz
Saçmalik
Teroristler ondan
Memati isim soyisim versene sen
Nurcan çalışır
Hahaha ödlek seni
Sana ne vericem isim soyisim sen kimsin seviyesi düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?