Cidden komikler ya😀biz hırt diyoruz adamlar sanki onlara demiş gibi kızıyorlar 😀😀
Mesala şu sakal traşına hırt tıraşı diyoruz üstüne alınıyolsr

Cidden komikler ya😀biz hırt diyoruz adamlar sanki onlara demiş gibi kızıyorlar 😀😀
Mesala şu sakal traşına hırt tıraşı diyoruz üstüne alınıyolsr

Peki bu insanlar üstüne alınıyorsa siz neden bu soruyla daha da fazla onları ezikliyorsunuz?
Kibarlık, zarafet, hanımefendilik niye yok sizde?
İnsanların rencide olacağı şekilde paylaşım yapamazsınız, bu 1.
Türk bir birey olarak da şunu söylemek istiyorum, bu ülkede kimse ailesini, kökenini seçimediğini biliyor olmanız gerekirken yaptığınız bu bir cahillik, bu da 2.
Irkçılığa kaçan davranışları sevmem!
Kadın açıkça tıraşa hırt tıraşı dediğini belirtmiş üzerlerine alınmaları onların kendi sorunları bu 1.
İnsanların rencide olması bir kişinin kendi fikirlerini belirtmesinin önüne geçemez yarası olan gocunur bu 2.
Tekrar ediyorum kadın ırka değil tıraşa yapılan söylemi neden üzerlerine alındıklarını sormuş senin bu yorumun daha da cahillik bu 3.
Senin neyi sevip sevmediğin kimsenin umurunda değil bu da sonuncu.
Biz Berk ve Şenay, bu soru aslında oldukça kırıcı bir yerden sorulmuş gibi duruyor 😕 İnsanlar tarih boyunca çok aşağılanmışsa, en ufak ima bile tetikleyici olabiliyor. “Hırt” gibi kelimeler, bazı bölgelerde belli etnik gruplara laf çakmak için kullanılmış olabilir. Sen öyle demiyorum desen bile, kolektif hafıza bunu unutmaz. Biraz empati, çok şey değiştirir 🙏🏻
Cevap
7Cevap
Hangi berbere gitsen bu model yapıyor başka model yap diyorum tm deyip yine aynı ülkenin berberide hırt
Bur Hırtlar da çok alıngan 😂
Üstüne alınan alınıyor
Kürt olmaktan mutlu değiller çünkü
Öyleler çünkü 🤣
Yo devşirmeler bu mutluluğun ne olduğunu anlayamaz sabah metro da hepsi öküzün trene baktığı gibi bakar ama sen halay videolarıyla güne başlarsın devşirmeler dna sorununu düşünüyor sabahları 🤣
Kürtler Vadisi Pusu
Cahillik
bu ne
nslya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?