Şu haritanın güzelliğine bakın. Bir sonra ki seçimde daha da kırmızı olması dileği ile. Özellikle Mor ve Sarılar sıfırlansın.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu haritanın güzelliğine bakın. Bir sonra ki seçimde daha da kırmızı olması dileği ile. Özellikle Mor ve Sarılar sıfırlansın.
Bunun bir uyanış değil uyarı olduğunu düşünüyorum giden geleni aratır diye bir söz var herkes sarhoş olmuş uzun sureden sonra böyle kutlama yapmayı özlemiş ama alttan yavaş yavaş gelen uyarinin kimse farkinda değil bu AKP nin seçim kaybetme3toreni değil gercekten ülkeyi düşünenler bunun ne demek olduğunu çok iyi anlar bu AKP nin devir teslim töreni idi ve artık yerini yeniden refah partisine devrettiginin seçimi oldu ama kimse bunun farkinda değil
Cevap
9Cevap
Umarım öyledir
Halk uyanmaz başa gelen kendinicnncalisir halkmicin çalışmaz.. halk ne zaman seçtiği kişinin kendi için calsimasi gerektiğini öğrenip kendine hizmet verilmediginde ayaklanirsa o zaman uyanış olur.
Daha da değişir yeterki belediyeler iyi çalışsın akp nin çaldıklarını göstersin o halk tutunur ve diğer illerde uyanır
orada daha cok kirmizi yanmasi lazim rehavete dusmemeliyiz 25 yildir otekilestirilen bir parti sonunda hakettigi degeri goruyor.
Evet bence de bir uyanış akillanmaya başladı bazı kesimler
Uyarı da olsa uyanış da olsa seçim sonrası ekonomi düzelmeyeceğine göre genel seçimler için umut var demektir 🌸
He he uyanis. Genel secimde asla vermwz chpye Şu an akpye kizipta verenler. Uyari yaptilar sadece. Ekonomiden dolayi boyle oldu heveslenmeyin hadi yavrum
Ekonomi düzelecek sanki.
uyanış ta olabilir ceza da halkımız acayip
Uyarıdır, uyanmaz bu millet.
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?