Gündem İlk oylarım AKP'ye gitti ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cumhurbaşkanı oyum RTE'ye olmuştu mv mhpye belediye başkanı da AKP'ye oldu Güncellemeler+1 yıl İl Meclisi Akp ilçe de MHP. Benden Akp ve MHP hariç başka partiye oy çıkmaz İlk oylarım AKP'ye gitti ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kişiye oy şeklinde değerlendirip kullanmak mantıklı zaten, işe yarayacak kişi olması önemli. Hayırlı olsun da 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir" 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Zafer partisi saygı duyduğum sevdiğim tek muhalefet partisi bu arada Yorumla Soran +1 yıl Eğer bir gün muhalefet olursam onu da zafere atarım Yorumla Olgunateş +1 yıl Ben artık "Oylar bölünmesin" lafının kuklası olmamaya karar verdim ve zaferimi! ilan ettim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Siginamci ve ekonomik sorunlardan memnunsun demekki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aslında Yorumla
Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şimdi gereksiz linçlenicen de aferin evlat 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gelsinler korkum yok Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Korku olarak demedim sadece komikler isteyen istediğine oy verir niye bir yerlerini yırtıyorlar anlamış değilim 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Aşırı toksik cidden muhalefet partisi seçmenleri Yorumla Soran +1 yıl İktidar seçmeni yeminle daha ruh hali sağlıklı normal insanlar Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Bence de xbjdhdhd kendi hallerine bırakıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Evet de gelip sataşıyolar bize sonra bizde sinir olup zıvanadan çıkıyoruz susamam ben adamlar direk hakaret ederek dalıyor Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Yapacağımız tek hareket şu Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Senin hakkında bir şey dünmek istemiyorum 0 0 Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayırlı olsun 1 1 Yorumla Donsuzbirerkek +1 yıl Helal. Çıkarsa da sağa çıksın Yorumla
ILoveman Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Keske chp gitseydi reis bosa atin ya 0 8 Yorumla Soran +1 yıl CHP yi sevmem Yorumla ILoveman +1 yıl Neden peki size ne yaptiki Yorumla Soran +1 yıl Görüşleri sola yakın hatta sol birde Kürtlerden oy dileniyolar ben Kürt sevmem sağcıyım Yorumla ILoveman +1 yıl Bende kürdum dayi bende pek chp hdp sevmem- sadece merak etim neden sevmiyorsunuz diye Yorumla ILoveman +1 yıl Genelim akp benim Yorumla Soran +1 yıl Ben genel olarak sol partileri sol görüşleri sol seçmenleri sevmem ya herşeyim sağ ve sağcı hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Kürtleri de çoğu solcu ve pkk yanlısı diye sevmem AKP'ye atan Kürtleri severim sağcı olanları Yorumla ILoveman +1 yıl Yani dayi kürt diye nitelendirme sadece solvulari sevmiyorum desen yeterli bende sagciyim merak etme - Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kişiye oy şeklinde değerlendirip kullanmak mantıklı zaten, işe yarayacak kişi olması önemli. Hayırlı olsun da
"Zafer, zafer benimdir diyebilenindir"
Zafer partisi saygı duyduğum sevdiğim tek muhalefet partisi bu arada
Eğer bir gün muhalefet olursam onu da zafere atarım
Ben artık "Oylar bölünmesin" lafının kuklası olmamaya karar verdim ve zaferimi! ilan ettim
Siginamci ve ekonomik sorunlardan memnunsun demekki
Hayır aslında
Şimdi gereksiz linçlenicen de aferin evlat
Gelsinler korkum yok
Korku olarak demedim sadece komikler isteyen istediğine oy verir niye bir yerlerini yırtıyorlar anlamış değilim 🙃
Aşırı toksik cidden muhalefet partisi seçmenleri
İktidar seçmeni yeminle daha ruh hali sağlıklı normal insanlar
Bence de xbjdhdhd kendi hallerine bırakıyoruz
Evet de gelip sataşıyolar bize sonra bizde sinir olup zıvanadan çıkıyoruz susamam ben adamlar direk hakaret ederek dalıyor
Yapacağımız tek hareket şu
Senin hakkında bir şey dünmek istemiyorum
Hayırlı olsun
Helal. Çıkarsa da sağa çıksın
Keske chp gitseydi reis bosa atin ya
CHP yi sevmem
Neden peki size ne yaptiki
Görüşleri sola yakın hatta sol birde Kürtlerden oy dileniyolar ben Kürt sevmem sağcıyım
Bende kürdum dayi bende pek chp hdp sevmem- sadece merak etim neden sevmiyorsunuz diye
Genelim akp benim
Ben genel olarak sol partileri sol görüşleri sol seçmenleri sevmem ya herşeyim sağ ve sağcı hahahaha
Kürtleri de çoğu solcu ve pkk yanlısı diye sevmem AKP'ye atan Kürtleri severim sağcı olanları
Yani dayi kürt diye nitelendirme sadece solvulari sevmiyorum desen yeterli bende sagciyim merak etme -