Gizli Üye(36-45)+1 yılsen chp lisin sanirim... bu sekilde profakatif cumleleri onlar kurmakta... daha ks de hic "chp ye oy verirmisiniz yoksa vermezmisiniz yok verseniz ne olur" gibi bir baslik acildigini duymadim... ilginc... (bu arada akp ci felan degilim) bu islerle ugrasacaginiza vatana millete hayirli evlat olmak icin caba sarfetseniz sanirsam ulkem daha iyi noktalara gidecektir...
03 Yorumla- +1 yıl
Tanımıyorsunuz yorumlarınızda kendinizce haklı olabilirsiniz saygım var vatana veya millete elimden geldiğince yardımcı oluyorum ADD deyım CHP de üyeyim ailemden biri belediye başkan adayı , yeterlimi ? bütün kan bağışlarında öncüyüm , taraftar grublarımızda ayda bir huzurevlerine gideriz şimdi saydırmayın eğer inanmıyorsanız fotoğraflarla kanıtlayabilirim , iyigünler
Cevap sahibi+1 yılbeni dogruladigin icin tesekkurler... saygilarla...
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Akşam akşam beni güldürdün
https://m.youtube.com/watch?v=ob-LyegL05o00 Yorumla
+1 yılşiddetle Ceyhan şıkkı. B diyenleri de severim. ama A diyenler, hala uykularından uyanamamış vatandaşlarımız. İnşallah Allah canları yanmadan doğruyu gösterir hepsine. görmezlerse, daha çok canlar yanacak çoook
152 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap benim için . teşekkürler
- +1 yıl
Yani düşün A kişisi 90 puna alıyor B kişisi 75 puan ama B kişisi ilişkisi sayesinde işe alınırken garibim 90 paun olan insanın hayatı yıkılıyor binbir sıkıntılar başlıyor hayatında birde iş bulamadı diye nerdeyse suçlu muamelesi eleştiride görmüyor mu o anda rambonun filmi aklıma geliyor keşke gerçej hayattada olsa diyorum içimden,3 kişi tam akbille bir yere gidip gelmek aynı yere araban varsa gaz koyup gidip gelmek arabayla daha ucuz oluyor sonra efendim niye tek kişilik araçlar varmış hadiya
Gizlenmeden diyorum evet verdim
He ama bu seferkinden emin degilim artik haddini asmaya basladi iktidar95 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız cesaretiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
daha neler var size neler anlatırım kanıtlı ama işte inanmazsınız ama iyice düşünün oy vermeden önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
günahımı istesin nahh derim okadasr ynı anlatabıldımmı
91 Yorumla- +1 yıl
baya şiddetliymiş , ankette belirtelim teşekkürler
Hayatta akpye oy vermem
127 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler cevabınız için
- +1 yıl
Teşekkür ederim rahatsız ettim :)
- +1 yıl
Güncelleme yaptığım için ondan :)
- +1 yıl
olan çok :)
Şucu-Bucu değilim..
Akp ye zamaninda iyi olduguna inandığım icin oy verdim,
Şimdi ise ondan daha kötüsünu göremediğim için vermicem.. demokrasi bu degilmi zaten?40 YorumlaVermedim,asla da vermem..
91 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Şuanlık AKP ye oy veririm. Şuanda en iyi başbakanlığı Erdoğan'ın yaptığını düşünüyorum. CHP Atatürk zamanında ki CHP olsaydı oyum CHP ye olurdu emin ol. En iyi kim başbakanlık yapacaksa bu ülkeye onun başbakan olmasını dilerim.
17 Yorumla- +1 yıl
ah ah biraz vatan sevgisi olsa atatürk sevgisi olsa türk olsaydınız bizim gibi düşünebilirdiniz andımız kalkarken hiçmi vicdanın sızlamadı ? atatürke ayyaş diye hakaret ederken hiç mi sızlamadı ?
link izle şunu bumu başbakanlık ? - +1 yıl
anladım arkadaşım sağol saygılı seviyeli cevaplarınız için , ama atatürkü silmeye çalıştıklarını görmüyormusunuz
- +1 yıl
ama yapmaya çalışıyorlar yalanmı sizde hala onlara oy vereceğinizi söyluyorsunuz
- +1 yıl
+1 yılakp yı hıc sevmedım
son olaylardan sonra sevgısızlıgım daha da arttı
yuz tane oyum olsa bırını bıle vermem40 Yorumla
+1 yıloyumu verdim ve verecegim. Nasilki burda bazilari Ak Partiye oy verenleri asagilar sekilde konusuyorsa bende chpye oy veren insanin gercekten psikolojik sorunlari oldugu dusunuyorum. Tarihte (Ataturk donemi haric) Chpnin bu millete kattigi hic birsey yoktur isleri gucleri Islami asagilamak dinine bagli olanlari hor gormektir . Ha Ak Partinin yanlislari varmi var ona sozum yok amma Turkiyeyi Sayin Basbakan dan baska yonetecek adam yok . Kendisini hep takdir ediyorum ...
33 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi adam akıllı düzgün cevap veren olursa laf söylemeyiz senin görüşün der saygı duyarız ben atatürk düşmanlarına düşmanım
- +1 yıl
Tesekkur ederim.
Asla vermem , ayyaşım ben .
102 Yorumla- +1 yıl
Çapulcuyum ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılRecep Tayyip Erdoğan'ın iyi başbakanlık yaptığını düşünüyorum. Halkımızın bazıları şikayetçi olabilir ama ondan daha iyi başbakanlık yapacak biri şu anda YOK olsaydı o olurdu başbakan. Ve eğer varsa söyle oyumuzu ona verelim.
14 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAynen polemiğe girmeye gerek yok illede Erdoğan başbakan olacak diye bir şey yok. Sonuçta ülkeye en iyi başbakan yapabilecek kişiye Allah başbakanlığı nasip etsin.
- +1 yıl
oy vermezseniz olacak başkası kardeş neyse sağol görüşlerin için
asla vermem günahımı dahi
61 Yorumla- +1 yıl
bende öyle teşekkür ederim
Oy kullanılacak yaşta değilim 18 oldum fakat bu seçimlerde de kullanmıyorum bir sonraki seçimde kullanacağım.Ve AKP'ye hayatta oy vermem.TKP ye kullanacağım oyumu zamanı geldiğinde.
41 Yorumla- +1 yıl
Anladım TKP ye oy vericeksiniz oda akpye gidicek haberin olsun çünkü meclise giremicek
+1 yılİlk dönemden sonra vermeyi düşündüm gerçekten ama iyi ki vermemişim.
42 Yorumla- +1 yıl
sevindim
- +1 yıl
bende
daha önce malesef bir kere vermiştim ama artık vermiyecem
65 Yorumla- +1 yıl
Hangi seçimlerde oy attınız akpye
- +1 yıl
anladım 2009 o zaman
- +1 yıl
Olsun hatanızın neresinden dönerseniz kardır şunuda hatırlatmam da yarar var boş oy geçersiz oy ve meclise girmeyen parti oylarıda akpye yarar bilginize cevabınız içiin teşekkürler
chp mhp ve akp'ye hiçbir zaman oy vermem ama illa birini seç dersen akp derim diğer ikisine göre çok önde sadece özgürlükler alanında kısıtlayıcı davranıyor zaten onu da yapmasa yani islamileştirmeye çalışmasa kapitalist sistem için çok çok iyi yönetim sergiliyorlar
115 Yorumla- +1 yıl
doğru burda utanmadan öcalanı övmüştünüz ha öcalan iti ha erdoğan iti haklısınız unutmuşum
- +1 yıl
Biz tek vatan tek din tek dil dir arkadaş bende solcuyum deniz gezmişin seceresini dökerim sana mahiri hüseyini yılmaz güneyi , bu ülkede ilk mustafa kemal yürüyüşünü deniz gezmiş yapmıştır yılmaz güney en büyük devrimcidir atatürk demiştir mahir Atatürk’ün Milli Kurtuluşçuluk bayrağını hayatımız da dahil her şeyimizi ortaya koyarak biz dalgalandırıyoruz. demiştir link sen çakma solcu DÜŞÜN !
- +1 yıl
eğer DENİZler yaşıyor olsaydı senin taptığın öcalanın beynine sıkardı o kurşunu 30 bin kişinin katili öcalanı kucağına oturtar karar kıldıran asmayan tayyibin de kafasını deşerdi bırak bana boş ayakları
- +1 yıl
heee pkk özgürlük he öylemi ? dünyanın en kanlı örgütü 20 yaşındakı 30 bin genci öldürmek mi lan sizin pis özgürlüğünüz ? kürtlerin hakkımı yendi ? ben aleviyim bu ülkede en çok bizim hakkımız yendi cumhuriyet tarihine bakarsan en büyük 5 olayın 4 ü alevilere yapılmış biz heryerde kürtlerin yanında olduk sonuç elimizden su içmedi köpekler ? senin özgürlük anlayışın kürdistan mı uyuşturucmu ?
- +1 yıl
Kemalist zihniyet yapmadı tayyib zihniyeti yobaz zihniyet yaptı madımak olayları yobaz gericilerindi ve bizi dinsiz gören şerefsiz dinciler yaptı bunları , ne alıp veremediğin var kemalzmle ?
- +1 yıl
saidi nursi iti olmasa onlar olmazdı sen hiç merak etme , seni ekledim yüreğin varsa gel yapalım tarih konuşmasını
- +1 yıl
Ben tarih okudum bana öğretme tarihi şuan tayyip iti yüzünden sessizdeyiz sizin gibi çiyanlara itlere kaldı ama sessizliğimizi bozunca emin ol o kıyamet kopucak
- +1 yıl
tayyip götünüzü yalıyo kahpe öcalan istediğini yapıyo şaşırmam
- +1 yıl
ne diyim saana allah sonunu hayır etsin ya mezardasın ya hapiste ama elime düşmeyin ya da benim gibi düşünene
- +1 yıl
Ulan Benim anne tarafım doğulu kime ne anlatıyon ? ailemin yarısı tuncelide pkk nın göbeğinde ne anlatıon , sen nerde yaşıyon
- +1 yıl
Onlar da beyin olduğu için bana böyle öğrettiler biz TÜRKÜZ aleviyiz müslümanız bu kadar basit DENİZ GEZMİŞE YILMAZ GÜNEYE ATATÜRKE SAYGIM SONSUZ BİTTİ
- +1 yıl
ulen siz türk askerini vuruyorsunuz bana konuşma
- +1 yıl
Utanmasan asker vurmak meşru diceksin bozsan nolcak la ekledim kabul etsene çok delikanlıysan
- +1 yıl
Ben diyom çanakkale boğazı sen diyon yandı g*tümün ağzı , bilader sus tamam ? küfürleşcez daha da
- +1 yıl
peki
+1 yılAKP YE OY VERMEM
AVATARA BAKSANA :d62 Yorumla- +1 yıl
hahahaha yanlış anlamada kardeşim Piçsin haha koptum :D
- +1 yıl
:D
vermem ama günahımı verirm onlara ^^
71 Yorumla- +1 yıl
tek vereceğimiz o zaten
+1 yılO partiye oy vermedim, bundan sonra da hayatta vermem.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
oy verdim ve vereceğim illaki adaletsizlikler haksızlıklar olacaktır her ülkede olduğu gibi önemli olan bunların yapılanlarla beraber ortalamasıdır şu anda görüyorumki ortalamaya vurduğumda oyu hakediyolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloy verdim yine vericem diyenler bu ülkede bölünmeyi izlemeye kürt türk insanlarını birbirine düşürüp kavga ettirmeye meraklı insanlardır cahil bir milletiz her zamanda böyle kalıcaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende hayatta vermem diyordum ama şimdi Siirt teyim . AKP almazsa bdp alacak , ne yapmalıyım bilmiyorum :))
03 Yorumla- +1 yıl
sen ikisinede verip vatan hainliği yapma derim
Cevap sahibi+1 yılO zaman MHP , sonuç ne olursa olsun vereyim. Tarafımız belli olsun :))
- +1 yıl
akp vermede aman
verdim. bu seçimde yine vereceğim. keşke MİT müsteşarı hakan fidan başbakan olsa. bayılıyorum hakan fidana
01 Yorumla
+1 yılAkpye oy veren ingilizdir , amerikandir soysuz hirsiz vatan haini din somurucusudur
30 Yorumlaoy verdim yine veririm bu şarlatan muhalefet olduğu sürece hiç düşünmeden oy veririm akp ye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAKP'ye oy verdim 1 kere ama vermem daha fazla. Buradaki genclerın cogu akp den oncesını bılmıyor yaşı geregi akp yok iken bebektiler
23 Yorumla- +1 yıl
ne zaman oy kullandınız son seçimde mi ? bir de ankette belirtirseniz
Cevap sahibi+1 yılAnkete verdım hocam. 2007 olması gerekıyor
- +1 yıl
anladım hatanın neresinden dönersen kardır teşekkür ederim yazdığınız için
c diyenler bizim görmeyipte sizin gördüğünüz ne var acaba merak ettim
01 Yorumla
+1 yıltürkiye vatadaşı değilim
bigün olursam hiçbirine vermem21 Yorumla- +1 yıl
aa nerde yaşıyorsunuz
+1 yılbıktık bu sorulardan bir bitmedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
01 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeşim unutturmayalım halka sen ankete ver akpye geç boşver
+1 yılHayır asla ...
72 Yorumla- +1 yıl
Çapulçuyuzzz
- +1 yıl
Sonuna kadar :))
+1 yılTürkiye'deki hiçbir partiye oy vermem.
42 Yorumla- +1 yıl
Sonra bu vatan hainleri iktidarda kalır
- +1 yıl
Neyseki Türkiye'de yaşamıyorum. Partilerin başında olan adamlar çok beceriksiz, asıl işlerini yapmıyorlar. Tek bildikleri dır dır yapıp birbirlerine laf sokmak.
+1 yılvermedim vermem vermeyeceğim !
22 Yorumla- +1 yıl
Vermemelisinde
- +1 yıl
asla !
+1 yılhiç vermedim vermem =)
42 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
önemli değil siyasetten nefret ediyorum çünkü hepsi hırsız ve yalancı ..
No oy
51 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılvermedim vermem
61 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler cevabınız için
Erkeklik organıma karışacak adama oy vermem.
42 Yorumla- +1 yıl
vaovvvv ankettte belirtirseniz
AKP'ye oy verecek kadar Allah düşürmesin bizi
40 YorumlaBu Sitede Chp'li Sayısı Fazla Burada
12 Yorumla
+1 yılasla vermem
62 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
=)
AKP' ye oy verdim yine vericem
01 Yorumla
+1 yılhayir.
51 Yorumla- +1 yıl
+1 yılölsem oy vermem.
51 Yorumla- +1 yıl
SONUNA KADAR ATATÜRKÇÜYÜM!
+1 yılVerdim ve vereceğim
01 Yorumlahic oy kullanmadim..
11 Yorumla- +1 yıl
Kullan kullan ki vatanhainleri*ip gitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaline şükretmeyenler,yarın ne olacağı malum.
10 Yorumlaevt verdim oy
53 Yorumla- +1 yıl
Bir daha vericeksiniz o halde ?
- +1 yıl
Ankette belirtirseniz , teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılyine verirdim .
53 Yorumla- +1 yıl
Neden gizli kullanıcı ? utanmadan sıkılmadan açık açık belirt kendini yemeyiz
Cevap sahibi+1 yıloyumu hep gizli kullanrm ben ! kimsenin bilmesine gerek yok ne olursa oolsun
- +1 yıl
Sakin olalım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne