Gündem Oyunuzu kime vereceksiniz? metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merak Akp Dem Yeniden Refah Chp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyunuzu kime vereceksiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Oyumu partiye vermiyorum kim yararlıysa ona veriyorum.Mansur Yavaşa oy vereceğim. 1 9 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Mansur yavaş chpden olduğuna göre chpye vermiş oluyorsun herkes en faydalı olacagini düşündüğü kişiye veriyor zaten Yorumla _Justimagineit__ +1 yıl Ben de AKP sanıyordum aydınlanma yaşadım sağ ol. Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Hangi partiden oldugunu bilmiyor muydun aa ne garip bilinçsiz bir seçmen daha.. Yorumla _Justimagineit__ +1 yıl Yok cahil ve bilincsizim ben. Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Üzüldüm.. hiç te öyle birine benzemiyordun neyse herkes göründüğü gibi olmuyor sen de haklisin Yorumla _Justimagineit__ +1 yıl Seni ciddiye almayarak cevap verdiğimin farkındasındır umarım. Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bende seni degil de senin cümlelerini ciddiye almayarak cevaplarını dalgaya aldığımın farkindasindir umarım.. Yorumla _Justimagineit__ +1 yıl Soruna cevap verdim dalga geçerek cevap gelirse ayni şekilde karşılık veririm güzel oldu teşekkürler iyi geceler Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Dalga gectigimi nereden çıkardın sen iyi misin tekrar oku istersen ben her halukarda bir partiye veriyoruz demek istedim Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Boş atacaktım yeniden refaha vermeye karar verdim. Belki bu savaş sona erer başka bir yönetim görürüz 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 387 cevap paylaştı. Eklem imaroğluna verecem 1 1 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Ekrem kurum Yorumla
Yaaahak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İmamoğlu 1 2 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Hangi partiden olduğunu biliyorsundur umarım Yorumla Yaaahak +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyumu partiye vermiyorum kim yararlıysa ona veriyorum.
Mansur Yavaşa oy vereceğim.
Mansur yavaş chpden olduğuna göre chpye vermiş oluyorsun herkes en faydalı olacagini düşündüğü kişiye veriyor zaten
Ben de AKP sanıyordum aydınlanma yaşadım sağ ol.
Hangi partiden oldugunu bilmiyor muydun aa ne garip bilinçsiz bir seçmen daha..
Yok cahil ve bilincsizim ben.
Üzüldüm.. hiç te öyle birine benzemiyordun neyse herkes göründüğü gibi olmuyor sen de haklisin
Seni ciddiye almayarak cevap verdiğimin farkındasındır umarım.
Bende seni degil de senin cümlelerini ciddiye almayarak cevaplarını dalgaya aldığımın farkindasindir umarım..
Soruna cevap verdim dalga geçerek cevap gelirse ayni şekilde karşılık veririm güzel oldu teşekkürler iyi geceler
Dalga gectigimi nereden çıkardın sen iyi misin tekrar oku istersen ben her halukarda bir partiye veriyoruz demek istedim
Boş atacaktım yeniden refaha vermeye karar verdim. Belki bu savaş sona erer başka bir yönetim görürüz
Eklem imaroğluna verecem
Ekrem kurum
Kullanmayacagim.
akpye
Oy kullanmayacağım
Kullanamayacagim
İmamoğlu
Hangi partiden olduğunu biliyorsundur umarım
Evet