Güncellemeler
+1 yıl
Bu millet akillanmaz. Adamın depremde bile bir faydası olmadı, orman yangınlarında milletin kafasına çay firlatti. Ekonomi desen ortada. Ülke afkandan suriyeliden geçilmiyor sirf kendine oy toplamak için. Kendi ulkemizde multeciyiz resmen , ama yinede onu destekliyorsunuz ne diyim
Güncellemeler
+1 yıl
Yazık cidden acıyorum milletimize. Hala kendilerine s@rtük diyen birisini destekliyorlar 🤣🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kılıçdar.
Devletini milletini seven herkes bu seçimde Kemal başkana oy vermek zorundadır. Akepe bir milli güvenlik sorunudur.
Biri yorgun demokrat, diğeri sırf kendi istediği için adaylığını dayatan bir diktatör. İkisine de oy yok yavrum, sen de uyan ve birinden kurtulmak için diğer otoriter lavuğu seçmeyi kes
Ben kararsızım ama RTE ye vermektense başkasına veririm
Muharrem var orada aslanlar gibi. Ne Tayyip gibi en iyisini ben bilirim kafasında, ne Kemal gibi diktatör
Aslında oyumu ona verecektim ama geri çekilmiş diyorlar
Yok öyle bir şey
Muharrem verdik diyelim yüzde 15 aldı üçüncü oldu e ikinci tura kalamayacak sonra ne olacak
Oy kullanmayı düşünmüyorum. Bu arada detayını görünce aklıma şey geldi "Konya uyan artık Ak Parti'ye oy verme!" diyen çocuk geldi 😀
Ondan yola çıkarak dedim zaten 😂
hıı 😄
bu sitede her zaman ceho kazanır
sandık da akp kazanır :D
Neden Muharrem İnce yok bu anketelrde seçimden mi çekildi
Öyle olmuş
ciddi misin?
şaka mı?
RTE baskı uyguluyormuş adaylıktan çekilmesi için. Haberlerde gördüm
uygulamış ve ayrılmış demedin. Uyguluyor hala yani? :D ben ilk defa oy kullanıcam bu sene eğer çekildiyse cidden arada kaldım kime vereceğğim konusunda
çekilmemiş arkadşaıma sordum :D
Bende ince aşığı birisiydim. Fakat önceden akp ile ortalık ettiğini öğrendim. Bu yüzden kemal dedecigime vericem 😁
nerede gördün? Ben 2018 den beri beğeniyorum onu. Instagramda dans videosu var diye beğenmiyorum çoğu gibi :D ülkenin okumuş birisine ihtiyacı var. Açıkçası koyduğun şıkların ikisine de oy vermek istemiyorum Muharrem İnce de kazanamaz gibi bakalım artık. Bu arada Muharrem İ nce yi övdüm ya silinir birazdan yoruum fldslg
Tarafımız belli
Vermicem diyen bir abla vardı istemsizce aklıma o geldi,
güncellemede söylediklerin dogruda karşısındakininde farkı yok.
Sonuna kadar Reis diyorum ve gene kazancak
Herşeye zam yaptı. Depremde insanlara gram faydası dokunmadı. Hala reis peşindesiniz
Öbürlerine bakınca reis daha faydalı millete 😂👌🏻
Ne gibi faydası var ?
Zararından başka
Köprü hastane yaptı Tokileri çoğalttı yol yaptı yerli üretim arttı pkk yı baya azalttı insansız hava aracı binlerce yerli silah yaptı
Yol yaptı köprü yaptı başka bir şey bilmezsiniz zaten.
Adam arkasını vermicek daha ne yapsın ekonomi biraz kötü oda zamanla öbürleri bu kadarını bile yapmaz
Tabi ki oy kullanmayı düşünmüyorum
Boşa atınca RTE ye gidiyor bilgin olsun
Atınca diyorsun kullanmayınca değil
Sana acil diyecegim var
İnce olabilir henüz kararsizim şu an
İnceye bunlara oy vereni
Yola devam ediyoruz ablacım
İnce.
Her zaman Reis
Yazık kafana
Türkiye 20 yıldır uyanık zaten
Ayakta uyuyorsunuz. Yakında açlıktan geberip gidicez ekonomi ortada
Yalandan ölen yok. O yüzden konuşabilirsiniz. Çıldırın. Keyif veriyor sizi böyle görmek
Haha ne çıldırıcam senin gibi koyunlar yalakalar olmasa onu kim başkan yapacaktı. Sizin gibi enayiler eksik olmasın 🤣🤣
Hakaret dışında hiç bir aktivitesi olmayan sizlere anlatacak bir şeyimiz yok. Biz sandıkta konuşacağız inşaAllah. 20 yıldır sessiz sedasız konuşuyoruz. Ama siz duymuyorsunuz...
Koyun olduğunuzdan
Elhamdülillah. En azından terörün övdüklerinden değiliz
Koyun olmak yılan olmaktan güzeldir. Koyun mübarektir. Zehirli değildir.
20 yıldır kimin ülkeye yılanlık yaptığı belli. Gidip PKK başkanıyla el sıkışan dostluk kuran adamı övüyor hala ya. Kimin terörü övdüğü ortada
Pkk şu an bağıra çağıra kime destek veriyor acaba.
Diktatöre vermiycem
Sen kime vericeksin
Kılıçdaroğluu
Hiç biri.
muharrem ince
Recep Tayyip Erdoğan
Ilki değil. Onu bil yeter.
Kime verelim
Konuşmamız lazım
Reise tabiki
Adam kaybettr yemek yemek için bedenin olmuyacak öleceksin hala ekonomiden bahsediyorsun CHP'ye oy verene hakkımı helal etmiyorum terörist yanlısı senin aklında bu kadar çalışıyor işte
Bende Erdoğan'a veren Mahlukatlara helal etmiyorum
Ben CHP ye vermiycem diğerine verip tekrar tekrar s@kilmektense
Sen hakkını helal etsen ne olur etmesen ne olur. Asıl ülkesinden kaçan Türkiye'nin a... Koyan insanlar için şehit olan askerlerimizin hakları helal değil. Sen kimsin ki?
Muharrem İnce ye