Güncellemeler
+1 yıl
Anketlerde 75 yaşındaki ihtiyar önde yaşlıları ne çok seviyoruz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabiki rte.
Kılıça veren herkes hdp ye verdiğini bilsin bilmiyorsa biraz televizyon izlesin
Bah yav
Ahaber, akit izlemeye devam et sen
@pelinn33 113 unun dogrudan 438 askerın dolaylı olumunden sorumlu olan osman ocalanı trt ye kımler cıkarttı? desem susarsın trol senı
@cankan1212 pelin sen de boş yapma chp hdp ile anlaştı halk tv de bile gösteriyor
@pelinn33 sen dogrusunu soyluyorsun koyunların ızledıgı kanallar bellı meeee
Ben siz gibi takım tutar gibi parti tutmuyorum benim oyum inceye zaten kk'nin hdp ile anlaşması oy kazanması için ki ben bunun yanlısıda değilim bana kalsa inceyi masaya alıp inceyi aday yapardım tek potansiyel o benim için şimdi konunun hdpye niye bağladığınızı anlamadım ama koyunsunuz üzgünüm
@cankan1212 annen de meee diyordu ciyaklıyacağıı yere
@pelinn33 hemsehrım takma bunları bunlar koyun ne dese meeee derler boş ver
@cankan1212 cankannn sana gene koyacağız koçum kaçamayacaksın ağlamaya devam Twitterda dolaşın cankaann
sana söz verıyorum sen gıbıler de ebabıller de köpeklerıde tek tek evlerınden karılarının ırzına gecılerek tek tek
Ne diyosun lan sen küçük erkek bir dene bakalım siz de yürek mi var ulan makarnacılar sizi sizi biz makarna sıralarından biliriz cesaretiniz olmadığını delilanlı mı oldun sen adresinş ver bakalım erkeksen ırz ne imiş geçirmek ne imiş göstereyim sana seni burdan israilin başkenti Tel Avive kadar s k r m adam ol adam
sadece sen bekle :) sana söz verıyorum ben olmasam da secımden sonra kacacak olan akp lıler kurtulur ama sız gıbı yardakcılar tek tek :( eslerının onunde :)
@cankan1212 lan elimi ayağım titredi sinirden birey nerdesin sen şu an da senin taşa ğını kesip sokak köpeklerine yedirmessem adam değilşm
Hodri meydan gel bakalım küçük erkek yargıla
pıssttt sadce bekle ve gör ebabıl köpeklerı sadece bekle... akp lı ısımler tek tek paralarını yurtdısı banalarına kacırdı ulkede dovız kalmadı neden onlar da bılıyor gerceklerı ısın sonunu kacıyor ı sızler fetönun köpeklerı zaman gelınce nasıl donduysenız reısınıze de kufur edeceksınız ama yemezler hepınız tek tek fıslendınız
@cankan1212 seçimi s et gel birer bir erkekliğimizi konusturalım madem delirrttin bizi burada küçükk erkekk ama ağzını kırıp sokak köpeklerine yedirmeli?
ısssss sus ve bekle karına olacakları ızleeee
@cankan1212 sen karınlada yırtamıycan anenn bacın karın teyzen kurtarmaz seni inan
İsmine bak cankan ne ya topu
SADECE BEKLE GIZLI SANA SÖZ FISLENDINIZ Şu an ADIN GEREKEN YERE BILDIRILDI IP ADRESIN SUS VE SADCE SECIM SONRASI TEK TEK NASIL EVLERDEN TOPLATILIYORSUNUZ GÖRECEKSINIZ SADECE SEN DEGIL SEN GIBI KURU KURU INANIP INSANLARI TEHDIRT EDENLER TEK TEK...
@cankan1212 hahahajah bir de Melih gökçek gibi büyük harflerle yazmış hahahaja çok korktum yav
la oglum ben kılıctaroglu kazanacak dıyorum tek tek hepınız tek tek adalet onune getırıleceksınız akp ın buyuklerı elbettekı zarar görmez kurtulacaklar onlar bırbırlerıne zarar vermez ama sen gıbı akp fanatıklerı tek tek toplatılacaksınız SUSUYORUM VE SONRAYI BEKLE
@cankan1212 olm git işine çocuk görür de inanır korkar
Cankaaan cankaaann hahahajja isme bak hele
hüda-para verdiğini sende bil
@wantutiri hüda par yerli ve milli ak partiden giricek logo kullanılmayacak bile ayrıca pkkya karşlı bir oluşum
yerli ve milli mi Ahahahahahaha? Onların vatanı olduğunu mu sanıyorsun? Onlar kadınları aşağılayıp köle edip dini kullanıp iran gibi biryer yapmaya çalışan bir partidir. Ve polisleri katletdiğini bil isterim. Bunla yetinmemekle birlikte alın size hüdaparın vaatleri;
ATATÜRK TARTIŞILMALI"
Şahin, "Atatürk tartışılmalıdır, Atatürk tartışılmayacak bir kutsal değildir. Allah'ın dışında tartışılmayacak bir kutsal yoktur. Bize göre Atatürk'ün doğru tartışılması, Atatürk'ün pratiğinin, ideolojisinin, uygulamalarının döneminin tartışılmasıdır. Bugün canımızı yakan en can yakıcı sorunların temelinde Cumhuriyet'in kuruluş ideolojisi vardır. Türkçülüğe dayanan ve Kürtleri inkar eden, asimile etmeye çalışan anlayış sorgulanmalı" diye konuştu.
Pardon? sen bu ülkede yaşıyorsan ATATÜRK Sayesinde yaşıyorsun. Bu rezillikle yetinmeyip, Türklük kavramı kaldırılıp üstüne üstlük utanmadan Ne mutlu Türküm diyene sözünden rahatsız olup kaldırılmasını istedi? Pesss. Hüdaparın HDP den farkı yoktur!!! Hüdapar partisi besbelli HDP nin 20 katı kadar vahşi bir partidir. Ha ayrıca domuz bağınıda unutma. Yemişim senin g*tunu yiyeyim ayakalarını hadi ordan AKP ci sülüman
@wantutiri git hdp ye kılıçdaroğluna at bekleme şüphe etme kooş gör noluyor ülkeye beyinsiz
Acıyorum sana
Cehaletine
Attürk sayesinde mi yaşıyorum tövbe haşaa hahahajahaj sizin beyniniz çok güzel
İçmeyin şu meneti fazlaa diyorum size kula kulluk etmeye devam edin
Atatürk de bir insandır hatırlatayım kölesi seni
Bu arada kin gütmem Atatürk’e
gerçekleri yüzüne çarpa çarpa anlatınca nasılda dönekleştin. Eli kanlı bir partiye asla ama asla oymoyyok. Atatürk devrimi yaratan kişidir, Atatürk bu ülkeyi kurtaran kişidir. Daha çoooooook şey var fakat o kadar katkıda bulunmuşki yazmaya üşeniyorum. Aaaaa sizin irdogan 120 fabrika satmış gitmiş karısına 50 bin dolarlık çanta almış millete simit yiyeceksiniz demiş aaa ama ne hikmettense simit ekmeği geçmiş. Biz gördük bu ülkenin, bu ülkenin yüzünden başımıza gelenleri. 6284 Yasasını kaldıracak ve zinayı suç sayacak kadar rezil ve lanetlenmiş bir toplumsunuz canınız cehenneme
@wantutiri zinayı suç sayınca neden zoruna gidiyor acaba pardon anladım seni sen gibilerle konusmuyorum kocanı aldat kaybol
Ben senin gibi rezil rüsva ahlaksız ve özel hayata saygısı olmayan cahil cühela biriyle konuşmak istemiyorum. 15 mayısta görüşürüz şu an buraya hiçbir b*k yazmıyorum sadece 15 mayısta görüşücez
@wantutiri tamam görüşürüz 15 mayısta şimdideden biletini al Hollandaya orada bol bol zina yaparsın tatlım
Bir de giderken yanına atatürk heykeli al ibadet yapıyosunya ona geceleri
Tabiki Kılıçdaroğlu
erdoğana veren herkes hizbullahın partisi hüda-par a verdiğini bilsin bilmiyorsa biraz televizyon izlesin
RTE vereceğim.
Malum kişiye hala verecekler var şaka gibi
namusunu ıkı makarnaya satanlar hala var
@cankan1212 cankaaaan burada mısın hala oğluuuöm cankaaan
al bak o namussuz korkaklardan bırısı gızlı gızlı adamlık taslıyor adamlıgı olsa msaj atardı hsadhash
@cankan1212 cankaaan cankaaaan ib ne heriff rüyalarına giricem senin oğlum seni bulmayım hacker arkadaşlarıma sorduruyorum bekle sen
Recep Tayyip Erdoğan sonuna kadar
İncede incee