Haberin direk çevirisini koyuyorum buraya
Uygulamayı indirinGazeteÜCRETSİZ - Google Play'de
BAKMAK
Heusden-Zolder'de Kürt ve Türk toplumu arasında çıkan çatışmada altı kişi yaralandı, bir kişi ağır yaralandı
HEUSDEN-ZOLDER -
Heusden-Zolder'de Kürtlerin geçit töreni Pazar günü tamamen kontrolden çıktı. Yüzlerce Türk asıllıyla çıkan çatışmada en az 6 kişi yaralandı. Birinin bıçaklandığı ve durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Bugün saat 00:33'te
Belçika, Hollanda ve Almanya'dan yaklaşık 5 bin Kürt, Pazar günü Flaman Brabant'ın Kessel-Lo kentinde Kürtlerin bahar bayramı Newroz'u kutlamak için bir araya geldi. Bu olaydan sonra küçük bir araba konvoyu Heusden-Zolder'a doğru yola çıktı. Heusden-Zolder'deki Koolmijnlaan'da korna çalarak, Kürt bayraklarıyla, PKK sloganlarıyla ve fotoğraflarıyla yerel Türk toplumunu kışkırttılar.
Houthalen-Helchteren Belediye Başkanı Alain Yzermans, "Bu çatışmanın nedeni, Leuven'den Houthalen ve Heusden'e doğru yola çıkan ve Türk kökenli bireylerle tartışmalara yol açan semboller taşıyan bir Kürt konvoyunun olmasıydı" diyor. “Bu, bir Türk erkeğinin fiziksel saldırıya uğramasıyla sonuçlandı. Haber sosyal medyada yayıldı ve kısa sürede onlarca Türk toplandı. Olay, Houthalen ve Heusden-Zolder bölgesine yayılan çok sayıda çatışmaya neden oldu.”
Uygulamayı indirinGazeteÜCRETSİZ - Google Play'de
BAKMAK
Heusden-Zolder'de Kürt ve Türk toplumu arasında çıkan çatışmada altı kişi yaralandı, bir kişi ağır yaralandı
HEUSDEN-ZOLDER -
Heusden-Zolder'de Kürtlerin geçit töreni Pazar günü tamamen kontrolden çıktı. Yüzlerce Türk asıllıyla çıkan çatışmada en az 6 kişi yaralandı. Birinin bıçaklandığı ve durumunun ciddi olduğu belirtildi.
Bugün saat 00:33'te
Belçika, Hollanda ve Almanya'dan yaklaşık 5 bin Kürt, Pazar günü Flaman Brabant'ın Kessel-Lo kentinde Kürtlerin bahar bayramı Newroz'u kutlamak için bir araya geldi. Bu olaydan sonra küçük bir araba konvoyu Heusden-Zolder'a doğru yola çıktı. Heusden-Zolder'deki Koolmijnlaan'da korna çalarak, Kürt bayraklarıyla, PKK sloganlarıyla ve fotoğraflarıyla yerel Türk toplumunu kışkırttılar.
Houthalen-Helchteren Belediye Başkanı Alain Yzermans, "Bu çatışmanın nedeni, Leuven'den Houthalen ve Heusden'e doğru yola çıkan ve Türk kökenli bireylerle tartışmalara yol açan semboller taşıyan bir Kürt konvoyunun olmasıydı" diyor. “Bu, bir Türk erkeğinin fiziksel saldırıya uğramasıyla sonuçlandı. Haber sosyal medyada yayıldı ve kısa sürede onlarca Türk toplandı. Olay, Houthalen ve Heusden-Zolder bölgesine yayılan çok sayıda çatışmaya neden oldu.”
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet bir sürü video elime ulasti ortalik savas alanina döndü. Silahli catismalar bile yasandi. Almanyadan p. k kürtler destege geldi. Hollandadanda türkler destege geldi belcika polisi yetersiz kaldi su an
Bicaklanan ve yarali sayisi daha fazla. Vurulanlarda var
Maalesef pk. Yüzünden oldu ama inadına turk mahallesine geldiler
Avrupa'nın göbeğine gitmişler ama hâlâ insanlıktan medeniyetten eser yok
Maalesef ben de bunların kutlama yaptığı bölgede yaşıyorum dün bütün gün başıma ağrılar girdi müzikten korno sesinden medeniyet işlemiyor bunlara maalesef bir de garazine turk mahallelerine girdiler ama turkler onlara gösterdi gününü bir tane Türk'e koca konvoy saldırdı sonra turkler toplanınca korkudan bir eve kaçtılar anca 1 kişiye güçleri yetiyor
Söylediklerim iki taraf için de geçerli
Maalesef sorun turklerde yok burada sorun tamamen PKK destekçilerinde Ben onların yoğunlukla yaşadığı yerlerde Türk propagandası yapamam değil mi Çünkü olacakları bilirim onlar bile bile Türklere küfür ede ede Türk mahallelerinde provakasyon yapıyorlar yoksa ben de burada onların müziğini dinledim ama gidip de Türkiye sloganları atıp sataşmadım onlara saygı duydum adamlar PKK bayrağı açıyor Kürdistan'ın sloganları açıyor ve katili adamın posterlerini açıyorlar ve Türklerin normal mi kalmasını bekliyorsunuz
Çok dayak yerler kanı bozuklar
Zaten yediler koca konvoy bir türkü darp etti sonra da başka turkler gelince korkup saklanilar bir eve
Türk'e bişey olmaz mayası saglamdır yazık o evi yakar bizimkiler
İyi yaptılar ki. haksiz değiller belediye başkanı da hak verdi turklere tamamen p** cilar suçlu
İçimin yaglari eridi Kaçın Türkler geliyor💪