Türk tabirler birliğinden salgın açıklaması: Yaşadığımız bahar nezlesi değil, ölümcül influenza ve covit salgını. Kış ayına girdiğimizden beri sürekli hastayım ilaç içiyorum tam iyileştim diyorum sabah pat hasta olarak uyanıyorum kullandığımız ilaçlar artık etkili değil bu salgıniçin.. sizler ne durumdasınız maske takalım toplu taşımalarda herkes hasta çünkü 🤧🤒😔
Türk tabibler birliğinden salgın açıklaması sizler ne düşünüyorsunuz?
2020-2021 arası insanları evlerine kapatıp zorla aşı yaptırdılar aynısını şimdi yapmak istemiyolar çünkü ekonomik olarak tr kötü durumda bunu bilerekten bisey yapmıyorlar zaten insanlar iyice bıkmıştı pandemi de çoğu kişinin psikolojisi yerle bir oldu, Pfizer firması da açıklama yapmış zaten kimseye zorla aşı yapmadık diye
Gerçekten ölümcül. Covid19 geçirmedim bana bulaştıysa da hiç bişekilde hissetmedim. Fakat bu virüs beni mahvetti hapşurduğumda bile kalbim dakikalarca ağrıyordu şiddetinden. 1000 mg kullandım belki de ilk kez 1000 lik antibiyotik aldım.. nefeslerim perişan oldu hava makinem vardı Allah'tan günde 4 kere ventolin kullandım iki kere de cortair olması lazım.. ben hala tam iyileşemedim. Bence ilerledikçe yayıldıkça bu da karantinaya sebep olacak
Aşılar ve verilen ilaçlarla insanların bağışıklığını düşürdüler. Kapılan ufak bir mikrop yüzünden şimdi insanlar ölümcül hastalıklarla boğuşuyor. 4 gün düşmeyen ateş , aylarca süren öksürük , sırt ağrısı eklem ağrısı. Dayanılmaz hale getiriyor
Ne test verdim ne aşı oldum temaslı olarak yattım ilaç verdiler gözlerinin önünde çöpe attım. Verdikleri ilaçlar sıtma ilaçlarıydı 8 tane içen zaten ondan ölürdü.