2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra CHP'yi zaten kötü bir tablonun bekleyeceğini tahmin etmiştim
en büyük sınavları bu belediyeleri ilçeleri kaybeder mi bilmem ama Tüm illerde çok düşük oy alacakları çok belli İzmir'de sallantıda bu konuda
2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra CHP'yi zaten kötü bir tablonun bekleyeceğini tahmin etmiştim
en büyük sınavları bu belediyeleri ilçeleri kaybeder mi bilmem ama Tüm illerde çok düşük oy alacakları çok belli İzmir'de sallantıda bu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muharrem İnce hezimete uğrayacaklarını söyledi. Yeniden Refah seçmeni olarak ben de öyle düşünüyorum.
İzmir asla chpden şaşmaz
oy düşer ama kaybetmese bile
Niye kotu bi belediyecelik mi var oratada
x.com/.../1766797735573717266?s=20
Evet ortada rezalet bir belediyecilik var. İzmirde nasıl olsa chp alıyor diye hiçbir iş yapmıyorlar. Anca heykel yapsınlar baksa bişey yaptıkları yok. Çünkü iş yapmadıkları halde kazanacaklarını biliyorlar. İzmirin en sevmediğim yanı maalesef bu konuda at gözlüklü insanların çok olması. Adam iş yapmıyor, zerre gelişme yok ama hâlâ chp belediyesini seçiyorlar. Chp ye aday olarak sümüklü mendil koysan chp li diye sümüklü mendili seçerler. Eldeki vizyon bu maalesef
@Nightwalk35 maalesef fanatizm
@uyanmakzorundayiz şu fanatiklikten o kadar nefret ediyorum ki. Her parti için geçerli bu. Her partinin yanlışları çok. AKP fanatiklerini de, CHP fanatiklerini de vizyonsuz olarak görüyorum
@Nightwalk35 maalesef particilik kötü
Hizmeti alanlar memnun demek ki
Ki Tunç soyer cok iyi bir bey ve siyasetci
Memnun olduklarından değil. At gözlüğünü çıkaramayan insanlar her bölgede oluyor. Bu chp fanatikleri için de geçerli, akp fanatikleri için de geçerli
Tunc soyer gibi birisine yalniz heykel diktiler demek.. İzmir e gittiniz mi hic
Aynen o kadar iyi biri ki daha koku sorununu bile çözemedi yıllardır. Başka belediye olsa çoktan ortadan kalkmıştı bu sorun. Hiçbir iş yaptıkları yok. Neyin iyi olmasından bahsediyorsun?
Hdp den vekilleriniz var mecliste onlardan isteyin biraz
İzmire gittim mi 😂 dogma büyüme İzmirliyim canım :)
İki de bir heykel dikiyorlar. Başka bişey yaptıkları yok. Varsa say burada
Hdp ile işim olmaz. Ne alaka boş yaptın
Ha ama chp yi savunmayan herkes de sana göre AKP lidir kesin demi :) şu at gozulugunuzu ne zaman çıkaracağınızı çok merak ediyorum
Benim hicbirisiyle alakam yok mecliste temsilcileriniz var diye soyledim beni ilgilendirmiyor ben İzmir'de oy dusecegine dahi inanmiyorum cevabim buna yonelikti cekirge gibi ziplayan sensin sana da akpli demedim? Bence sen herkesi kafanda belli bi sekillendirmissin
Hdp den vekiliniz var mecliste ondan isteyin diyen ben degildim
yok mu?
Sen izmirli olduguna orada yasadigina emin misin🫠🫠 minik bi testti
İzmirde doğdum, hâlâ da İzmirde yaşıyorum. Kimseye de ispat yapmak zorunda değilim :) chp heykel yapmaktan başka bir halta yarasaydı İzmiri afedersin b*k gotürmezdi
Ama izmirli degilsin😄
Ya neyse beni ilgilendirmez ben soruya cevabimi verdim cekiliyorum
Izmirli değilsin diyor hâlâ ya hahah tamam sen istediğine inan :)
İki tarafında uğarayacağı yerler var
1 Nisanda göreceğiz.
İzmir CHP'den şaşmaz bence.
neden ki fanatiklik bu
Akp li seçmelerin yaptığı da fanatiklik, iki tarafın pek bir farkı yok bence
sallantıda derkken oy oranları çok düşer orada da izmiri kaybeder demedim ki
maalesef fanatiklik bu
x.com/.../1767641694680289466?s=20
x.com/Semamarasli/status/1766463411066466743?s=20
Öyle gözüküyor.