Kemal Kılıçdaroğlunu başkan seçeriz beğenmezsek göndeririz abi çok kolay diyen oktroller ne oldu? Fatih Portakal bile isyan bayrağını çekmiş ama Kılıçdaroğlu hala o koltukta ben oturacam diyor.
Yerel seçimlerde bu CHP kitlesi meeee meeeeee diyip yine CHP'ye mi oy verirler yoksa başka partiye mi yönelirler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaş son zamanlarda KS'de takılıyorum kaç kere senin postlarına rast geldim (görsel hafızam kötü değildir) nedir senin bu CHPlilere düşmanlığın? Tamam sevmeyebilirsin doğal hakkın ama bariz çoğu kez anti-CHP veya Atatürk düşmanlığını aktarıyorsun. Nedir bu kadar nefret? Dediğim gibi sevmeyebilirsin ama merak ediyorum bu CHPliler ne yaptılar sana?
Düşmanlık görmek istiyorsan depremzedelere söven CHP kitlesine bakacaksın. Benim düşmanlık yaptığım yok sadece chp zihniyetine karşıyım ve özgür bir şekilde fikirlerimi beyan ediyorum.
Akp lier ne olacak o kadar ekonomik krize siginamciya rağmen veriyor CHP liler neden vermesin
biri geldiği günden beri kazanan öteki kaybeden.
Sorun kazanması değil bu sorunlara rağmen oy verilmesi
millet onu uygun goruyor ve kazandiriyor ama kaybetmeye doymamis biri kitlesi tarafindan nasil uygun goruluyor bence asil sorun bu.
CHP liler de kazanması için oy veriyor sürekli herkesin kendine göre nedeni var
12 seçim mi oldu kazanamıyor işte ne zaman anlarlar sence veya anlarlar mı o zeka o beyin var mı?
Kazanamıyor diye. oy vermeyi mi bırakması lazım o zan muhalefet olan kimse oy kullanmasın nasıl olsa hiç biri kazanamıyor
kk verecek