Yollar kapanınca askerlerin sırtına binilerek hastaneye ulaşılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yollar kapanınca askerlerin sırtına binilerek hastaneye ulaşılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kişi hastaysa yapacak bir şey yok yürüyecek durumda olsa zaten yürür bunun yerine battaniyeden sedye yapılabilir ya da seyyar sedyeler var onlardan askeri birliklerde oluyor tedarik edilip öyle taşınılabilir
Askerin sırtına binmek daha rahat bence ama vaktinde taşıyamamışlar maalesef
Askerimizin yardımseverliği kahramanlığı her şartta her koşulda halkın yardımına koşması bu ülke için ne kadar gerekli ve faydalı olduğunu bir kere daha ıspatlıyor.
Taşırken zorlanıyor ama acaba eğitimleri daha mı ağır yapılmalıdır?
Yapacak bir şey yok askerlik sadec2 nöbet tutmak sınır hattını korumak ülke refahını tehlikeye sokan silahlı unsurları yakalamak değildir vatanına her anlamda hizmet etmelidir ki yapıyorlarda zaten. Yarım metre 1 metre karın içinde dağın başında araba gitmez kamyon gelmez ambulans yolda kalır ne yapsınlar mecbur sırtında kucağında bir şekilde götürecek askerlik bu naiflik hassaslık kabul etmez
Aynen öyle ama eğitimleri daha ağırlaştırılsa belki daha hızlı taşırlar
Cevap
2Cevap
Aşağılık terör örgütünü desteklemesinler yeterki ben bile sırtımda taşırım.
Aynen sırtlarına binilsin yeter ki kötülüğe bulaşmasınlar
Hayati bir durum varsa yardım etmesi doğal ama değilse eziyetten başka bir şey değil
Neden eziyet olsun ki askerin görevi bu
Hayır yaşlıysa hastaysa yardıma muhtaçsa yaralıysa görevidir. Asker bu eşek değil
Taşırken zorlanmışlar ama
Esseklik
Askerin görevi bu.
Git bi usa askerine yaptır bakalım böyle bişey ağzına nasıl mermiyi veriyolar görürsün
Halka hizmet işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?