Gündem Ülkede neyin anketi yapılsa %50 çıkıyormuş? Uçukkaçık1i Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çay Kahve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Ülkede neyin anketi yapılsa %50 çıkıyormuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl burada da %50 çıkar mı bu anket sonucu diye düşündüm oylamadan evvel ve baktım ki çaycıların oranı daha çokmuş 1 1 Yorumla Uçukkaçık1i +1 yıl Uzun vadede ne olur bekleyip görelim o zaman
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çay bir seçenek değil, içeceğin özüdür. Gerisi, çaysız zamanlarda ne içilebilirin cevabıdır. 1 0 Yorumla
simsimgrl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 33% +1 yıl İkisinin de yeri ve saatleri ayrı bence sabahları çay öğlen kahve daha iyi gidiyor 1 0 Yorumla
meraklikullanicikiz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl ikisinin de yeri ayri ancak secim yapmak gerekirse kahve 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tabii ki çay bunu sormaya gerek yok Karadeniz Bölgesi bizde 1 0 Yorumla
Heyyo42 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Çok çay içiyoruz sonra niye kansızlık oldu diye düşünüyoruz 🥲 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl O Instagram yorumlarında ki hileden dolayı gereksiz bir olay 1 0 Yorumla
Kaffeine Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çay bana boş geliyor ya ama kahve öyle değil, kahve sohbeti muhabbeti getirir dertlerini konuşursun kahve ile birlikte 1 0 Yorumla
AlwaysDesired Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Çayı çok bilinçsiz içiyoruz kahve yerinde ve kararınca 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Gündem konusunda 585 cevap paylaştı. Çay çıkar bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kahve
burada da %50 çıkar mı bu anket sonucu diye düşündüm oylamadan evvel ve baktım ki çaycıların oranı daha çokmuş
Uzun vadede ne olur bekleyip görelim o zaman
Çay bir seçenek değil, içeceğin özüdür. Gerisi, çaysız zamanlarda ne içilebilirin cevabıdır.
İkisinin de yeri ve saatleri ayrı bence sabahları çay öğlen kahve daha iyi gidiyor
ikisinin de yeri ayri ancak secim yapmak gerekirse kahve
Tabii ki çay bunu sormaya gerek yok Karadeniz Bölgesi bizde
Çok çay içiyoruz sonra niye kansızlık oldu diye düşünüyoruz 🥲
O Instagram yorumlarında ki hileden dolayı gereksiz bir olay
Tabiki "Kahve" "Coffee" "Café" ..
Çay bana boş geliyor ya ama kahve öyle değil, kahve sohbeti muhabbeti getirir dertlerini konuşursun kahve ile birlikte
Çayı çok bilinçsiz içiyoruz kahve yerinde ve kararınca
ikisi de vazgeçilmezim
Tabikide çay
Tea ingilizce english🤣
Kahve artık bence djd
ikisinden ama kahve diycem
Çay.
Çay çıkar bence
Çay bence
Çay çay çaylove
Çay bence
Çayyy