Gündem Onumuzdeki secimde %50 %50 olursa ne olacak? lll666lll Takip Et Xper 3 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyelimki ikiside %50 oy aldi oy sayilari da ayni bu durumda biri cumhur ötekisi başkan mı oluyor sjsjsjsjsjssjsjsj Güncellemeler+1 yıl Biliyoz olmayacagini farzedin ki oldu mk Onumuzdeki secimde %50 %50 olursa ne olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birbirine yakın olsa bile defalarca itirazlar edilir. Tekrar sayım yapılır 1 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yazı tura atacaklar kim kazanırsa 1 1 Yorumla lll666lll +1 yıl Penalti atişlari ne zaman olcak Yorumla
Mustafa313162 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kafana şimşek düşmesinin olasılığı bile daha yüksek 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı. 3. tur artık kısmetse 😂 2 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl öyle bir şey mümkün değil canım benim 0 2 Yorumla lll666lll +1 yıl Farzet oldu oktilyonda bir de olsa oldu Yorumla mert5599 +1 yıl imkansızı bana sorma kardeşim 15 temmuzda biz cevabımızı verdik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Birbirine yakın olsa bile defalarca itirazlar edilir. Tekrar sayım yapılır
Yazı tura atacaklar kim kazanırsa
Penalti atişlari ne zaman olcak
Kafana şimşek düşmesinin olasılığı bile daha yüksek
3. tur artık kısmetse 😂
Atı alan üsküdarı geçer
3. tür fakat imkansız neredeyse
Böyle bir durum imkansız
öyle bir şey mümkün değil canım benim