Öyle İsrail'in nüfusu 9 milyon sadece bizim istanbulun nufusu 15 milyon Türkiye'nin ki 85 milyon tüm İslam ulkelerine vurduğunda rakamı düşün bir avuç yahudiye kafa tutamadik yazık bize
O olay öyle kolay bir şey değil arka planda bilenmeyen şeyler var Müslüman ülkelerin hiç biri birbirini tutmaz ama avrupa olsun veya başka bir ülke olsun hepsi birbirini tutar şu an yunanistan bize saldırabilir deniyor siz sanıyor musunuz yunanistan saldırıyor hayır arkasında ingiltere abd fransa gibi ülkeler var aslında bu da öyle bir durum
Valla benim dedelerim 7 düvele yokluklar içinde savaşırken kılı kıpırdamayan hainler için empati falan yapamam yapmak isteyen gidip savaşsın kimseyi tutan yok
Benim tek başına gitmem bi şey ifade etmiyor, 80 milyonun 15 milyonu toplansa savaş emri verilse istesen de tutamazsın bi şey yapan olmadiğı gibi gebersin deniyor bir de Onca insan bu muameleyi hakedecek ne yapmış olabilir bulamıyorum çünkü haketmiyor
Peygamberimiz de yeryüzünden silinmiş ona yapılan haksızlıkları da doğru buluyor musunuz? Çanakkale Savaşı'nda şehitlerimizin günlük menülerini, giysilerini, teknolojiden uzak süngülerini incelediniz mi? Nerdeydi bunlar o sırada biz din kardeşiyiz ya? Neden ittifak devletlerine katılmadılar? 15 milyon toplanacakmış 😂😂 nasılsa askerimiz gidiyor size bir şey olduğu yok ama tek bir Türkün kanı bile Arap topraklarında dökülmeyecek kusura bakmayın. Başka derdimiz yok Gazze de Gazze aynı tepkiyi işsizlikten intihar eden vatandaşlarımız için de verseniz ya? Bizim de smalı bebeklerimiz ilaçsızlıktan ölüyor pahalı olduğu için gelemiyor ilaçları, onların suçu var mı? Biz katı değiliz her gün her gün bunları gündem yapmanıza gerek yok, ayrıca tek başına da fark yaratabilirsin bu haksızlıklar içine sinmiyorsa korkma ben arkandayım 😊
Kardeşş! Ne anlatıyorsun. Bana yüz yıl öncenin hesabıyla gelme, bu İsrail denen * zevkine yaptığı bir katliam. Ölümden zevk duyan birine sessiz kalmak, türlü türlü bahane bulmak en az onun kadar suçlu yapar. Elimden geleni yapıyorum tabi ama yetmiyor unutuluyor, her gün o acı devam ediyor. Kuru bir haklısın demeyi geçtim soruyu gör geç lan buna bile razıyım üstüne gördüğüm muameleye bak. Bok yiyorlar açlıktan, eşek eti yiyorlar bana gelmiş ne anlatıyorsun. Sktr gt
Soruyu gördüm düşüncemi söyledim geçtim zaten, bana yazan sensin insanlar da aynı hatta daha ağır şeyler yazmışlar ben gerçekleri söyleyince mi zoruna gitti? Senle tartışacak değilim zaten dövünmeye devam et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle İsrail'in nüfusu 9 milyon sadece bizim istanbulun nufusu 15 milyon Türkiye'nin ki 85 milyon tüm İslam ulkelerine vurduğunda rakamı düşün bir avuç yahudiye kafa tutamadik yazık bize
O olay öyle kolay bir şey değil arka planda bilenmeyen şeyler var
Müslüman ülkelerin hiç biri birbirini tutmaz ama avrupa olsun veya başka bir ülke olsun hepsi birbirini tutar şu an yunanistan bize saldırabilir deniyor siz sanıyor musunuz yunanistan saldırıyor hayır arkasında ingiltere abd fransa gibi ülkeler var aslında
bu da öyle bir durum
Bi de gebersinler diyenler var ya. Allah merhamet versin insanlara.
Milletin elinden bir şey gelmiyor insanların ekonomi belini büktü
Umrumuzda değil akepeli olanlar düşünsün. Beni sınır dışı olaylar bağlamaz. Vatansever böyle olmalı. Din seçimdir ırk kader 🇹🇷
Kanka uzuluyoz ama şimdi elden ne gelir duamızı edelim
Gücümüz yetmez bir şey yapmaya Yunanistan Ermenistan bize saldırmak için pusuda bekliyor diye düşünüyorum
Gebersin dememek de büyük erdem, teşekkürler yorum için
Öyle demiyorum Ne yapabiliriz ki Türkün düşmanı çok zaten
Bizene yaa yeter salin artik bizi
Ne umrumuzda olacak gebersinler bizene
Gebermeyi hakeden biri arıyorsan aynaya bakabilirsin,
Yok senin resmşne bakıyorum
Bize ne?
Bize biraz empati lazım haklısın,
Valla benim dedelerim 7 düvele yokluklar içinde savaşırken kılı kıpırdamayan hainler için empati falan yapamam yapmak isteyen gidip savaşsın kimseyi tutan yok
O Hain dediğin kimse kalmadı yeryüzünde, bi kuru bebek sesi var onun da açlıktan sesi kurumuş bu kadar katı olmak zorunda değilsiniz
Benim tek başına gitmem bi şey ifade etmiyor, 80 milyonun 15 milyonu toplansa savaş emri verilse istesen de tutamazsın bi şey yapan olmadiğı gibi gebersin deniyor bir de
Onca insan bu muameleyi hakedecek ne yapmış olabilir bulamıyorum çünkü haketmiyor
Peygamberimiz de yeryüzünden silinmiş ona yapılan haksızlıkları da doğru buluyor musunuz? Çanakkale Savaşı'nda şehitlerimizin günlük menülerini, giysilerini, teknolojiden uzak süngülerini incelediniz mi? Nerdeydi bunlar o sırada biz din kardeşiyiz ya? Neden ittifak devletlerine katılmadılar? 15 milyon toplanacakmış 😂😂 nasılsa askerimiz gidiyor size bir şey olduğu yok ama tek bir Türkün kanı bile Arap topraklarında dökülmeyecek kusura bakmayın. Başka derdimiz yok Gazze de Gazze aynı tepkiyi işsizlikten intihar eden vatandaşlarımız için de verseniz ya? Bizim de smalı bebeklerimiz ilaçsızlıktan ölüyor pahalı olduğu için gelemiyor ilaçları, onların suçu var mı? Biz katı değiliz her gün her gün bunları gündem yapmanıza gerek yok, ayrıca tek başına da fark yaratabilirsin bu haksızlıklar içine sinmiyorsa korkma ben arkandayım 😊
Kardeşş! Ne anlatıyorsun. Bana yüz yıl öncenin hesabıyla gelme, bu İsrail denen * zevkine yaptığı bir katliam. Ölümden zevk duyan birine sessiz kalmak, türlü türlü bahane bulmak en az onun kadar suçlu yapar. Elimden geleni yapıyorum tabi ama yetmiyor unutuluyor, her gün o acı devam ediyor. Kuru bir haklısın demeyi geçtim soruyu gör geç lan buna bile razıyım üstüne gördüğüm muameleye bak. Bok yiyorlar açlıktan, eşek eti yiyorlar bana gelmiş ne anlatıyorsun. Sktr gt
Soruyu gördüm düşüncemi söyledim geçtim zaten, bana yazan sensin insanlar da aynı hatta daha ağır şeyler yazmışlar ben gerçekleri söyleyince mi zoruna gitti? Senle tartışacak değilim zaten dövünmeye devam et
Terbiyeni takın
bize ne?