Mahallede bulunan A101'de mağaza sorumlusu olan burnu kaf dağında personelleri kölesi gibi kullanan müdüre hanım, marketteki son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kasadaki kızlara sattırmaya zorluyor buna çoğu kez şahit oldum. Bazı ürünlerin tarihleri silinmiş belli kendisine bunu dediğimde fabrika hatası bizimle ilgili değil diyerek bizleri enayi yerine koymaya çalışıyorlar. Son kullanma tarihi geçen tavukları dondurucuya atmış, Suriyeli bir müşteri gelip bire bir tavuk var mı diye sordu yanımda bende bire bir neymiş deyip bilinçli oyalandım markette dondurucudan tavukları çıkarttı birinin parasını aldı diğerini ücretsiz veriyormuş hatta adam bunun tarihi 1 hafta geçmiş bir şey olur mu diye sorduğunda hayır bizde alıyoruz dedi utanmaz.
Kasiyer kızlara sordum gerçekten alıyor musunuz siz dedim, kendi almıyor bize ya satacaksınız ya da kendi paranızla alacaksınız diye tehdit ediyor dedi kızlar.
Utanmaz son kullanma tarihi geçmiş cici bebeyi koymuş kasanın yanına baktım tarihi yine yok. Kasada da kendi var buna da fabrika tarih basmamış galiba sizin markete de hep tarihsiz ürünleri gönderiyorlar sanırım dedi.
Ters ters bakıp artistlik yaptı, bende siz insanların sağlığını tehlikeye attığınızın farkında değilsiniz galiba bu ürünleri satamazsınız dedim. Şikayet edeceğim bu marketi dedim.
İstediğin yere şikayet edebilirsin dedi utanmaz kadının hiç korkusu da yok.
Elimde WhatsApp konuşmalarında tarihi geçen ürünlerin tarihlerini silip tekrar raflara koyun dediği mesaj var, ben bu mesaj ile Cimere şikayet edebilir miyim?
Eşimde şununla uğraşma diyor, senin şikayet ettiğini öğrenir falan diyor cimerden bulabilir mi beni?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer