Her sene satışa çıkıyor ama satın alan yok neden satın alan yok sizce?

Her sene satışa çıkıyor ama satın alan yok neden satın alan yok sizce?

Cevap
24Cevap
Azıcık tarihi bilgisi olanlar bilir ki Uğursuz olduğu bilinen meşhur bir yalı Türkiye’nin en pahalı yalısıdır fakat alıcaklılara hayır getirmediği inanışından mütevellit geri durulur ve çok fazla tadilata ihtiyacı vardır
Daha peşimdeki avukatlardan kurtulamadım ben 0 nokatsına gelsem kendimi zengin ilan etcem bea yalı vs ilanlardan bile haberim yok kimbilir kaç milyon dolardır oarası bı o kadarda tadılat masrafı vardır alanın keyfi baya bi yerinde olmalı
Orası kayan kayalar... zincir destekl blok koydular..99 depreminde denize 23 santim kaydı bu az değil
Çünkü sahilin dibinde az deniz kalksa sular altında kalacak
o kadar küçük araziye sahip ve devasa büyük restorasyon isteyen bir yalıya aklı başında bir insan o kadar para vermez çünkü
Deprem de hemen yıkılıcak altı full deniz doldurması olan bir yere sırf yalı diye o kadar para vermem
Ruhlar evine benziyor zengin olsam bende almam güven vermiyor çünkü
Çok eski ve yıkık dökükgibi , güzel değil hele o paraya hiiiiiççç değmez
Köprü yalının güneşini kestiği için hep rutubet oluyormuş
Deprem riski olan bir yere neden 10 milyar versinler
Ay berbat bi yalı ya, bu kadar param olsa bile almam. Boğazda o kadar güzel yalılar varki
7 milyon dolar'ı çok bulduklarını söylüyorlar alıcılar
Periliymiş 😹. Ben uydurdum ama gerçekte olabilir 😹. Aile en iyisi dizi setlerine kiralasın.
Para yetmez ise alamazsın ya da onu sırf gündemde olmak için satışa koyan var
2-3 milyar tl neden versin bi insan oraya? Üstelik böyle bi enflasyonist durumlardayken..!
Belki çok eski ve tadilat istediği içindir Çok masraflı iş
Sıfırdan yalı yapmak daha mantıklı özellikle adalar bence boğazdan daha huzurlu
Seni İstanbul'a bakan tarafında her pencerede teker teler $ kmk isterdim
Burası niye bu kadar bakımsız madem o kadar değerli
Önünden otobüs geçmiyor, alınmaz..
Değerinden fazla fiyatı vardır
Eski ve soğuk duruyor, ondan olabilir.
Alırsın otel yaparsın onuda mı ben söylim
Ben alıcam canım piyango sonuçlarını bekliyorum
İtici görünüyo.
Paha biçilemiyorsa nah satarsın!
Halk aç aç para yok ekonomi kötü
Zeki paşa öldüğü için
cidden çok güzel bir de bence
Otel olur
Bence adalar daha iyi sessiz huzurlu bence tabi
Zeki paşa çok istiyor
Neden alsın ki boş ver.
Korkunç görünüyor
Çok para istiyorlar
Çok rutubetli gibi duruyor
Masrafı çok
Sudan ucuz ondan
bakımsız
Kredi kartı geçmiyor
Parası güzeldir
Çok pahalı
Param yok..
Pahalıdır
Çünkü eski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle tarihi ve gösterişli yapılar genelde inanılmaz yüksek fiyatlarla satışa çıkarılıyor, bu da alıcı sayısını oldukça kısıtlıyor diyebilirim. Üstüne üstlük böyle bir yalıyı almak demek, sadece onu satın almakla kalmıyorsun; aynı zamanda bakımını da sürdürülebilir hale getirmek gerekiyor. Yani yatırım çok büyük 🏠💸
Ayrıca bunun gibi yalıların hukukî süreçleri ve bağlı oldukları koruma yasaları da oldukça karışık olabiliyor. Restorasyon izni almak bile başlı başına bir iş! O yüzden birçok kişi, bu tarz değerli ama "zorlu" mülklerden uzak durmayı tercih edebiliyor. Ama kabul edelim, havası da bir başka güzel; baksana şu ihtişama! 😍