Güncellemeler
+1 yıl
kink paylaşamıyorum neden gelirse yollayıp yorumlara bakın
Bulamıyorum ya bulamıyorum bir tane mi olmaz hep aşırı oversize bıktım bıktım ben minyon biriyim slim fit sevmiyorum tamam ama rahat kalıpta bulamıyorum. Bu kuş mont bulamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
https://www.gant.com.tr/gant-kadin-siyah-regular-fit-kapusonlu-mont-4700244-2/ bu nasıl?
Dar kalıp :( kanka link atamıyorum sana istediğim tarzı göstermek şstiyorum.
Arkası büzgülü bunun
Link yoksa, hangi marka model bakalım netten?
Kanka sana beğendiğim ve denetiyor olmayan mont tarzını göstereceğim link atacaktım
www.loccomoda.com/kapusonu-bagcikli-sisme-mont-siyah-35815
Kanka emeklerin için teşekkür ederim benim tam olarak istediğim tarz bu değil
Rica ederim👍
Soruma gelir misin güncelledim
Sonunda görebildik meşhur montu 🙂 evet çok güzel ve kalitelidir markası da 👍
Ya çok mu spor sence bi bunu denemedim bu monla püsküllü kazaklar giyilir mi sence çok mu spor giymek gerekir yoksa
Açıkçası baya modele baktık görüntüsü en spor olmayan klasiğe yakını bu diyebilirim 🙂 daha düz ve sade duruyor, kesimi de kumaşı da öyle sportif durmuyor. Kazakla uyumu da mesela bisiklet yaka ile güzel durur, zaten her şey ile giyilir bence.
Ya bende de simetri takıntısı var düz sade seviyorum artık yaa 😄 altta birisi erkek montu bu demiş sinirim bozuldu monttan soğumak istemedim yinede kararsız kaldım sjsjs
Anladım kanka doğrudur, erkek montu değil giyilmişi var ;;) www.amazon.com.tr/.../
Aynen dingilin biri öyle yorum yaptı hevesim kaçtı gibi oldu o yüzden sildim o yorumu da gerçi
Bu tam olmazsa başka montlara bakarsın kanka tam içine sinen bir tane olur illa
Google görsellerden araştır. Tüm marka ve model sonuçları şap diye gelir🤷🏻♂️
Baktım kanka ya oversize ya slim fit bıktım rahat kalıp yok yok yok yokkkk diyorummmmmmm yokkkkk
Hangi şehirde yaşıyorsun
İst
Merter'e gideceksin ya da Zeytinburnu telsiz
Ya oralara kaşar gitmek istemiyorum bildiğin bi yer varsa de bakayım netten hem öyle giderim değsin yani
Ben seni götüreyim istersen
bana denk geliyo bazen de pahalı
Ne mesela?
Kolombia var ama çok pahalı
Slim fit yapıyo iğrenç
Her modeli öyle değil geniş model de var
Ben göremedim ya varsa link at madem
Git mağazalarda var 😅
Kilolu musun sen?
Ahahaha hayır çok zayıfım
Boy kilo kaç?
Bak mesela mangodan bu montu aldım iade edicem aşırı büyük oldu xxs si ve herkes iade ediyo olmamış satıyor dolapta gardropta hep Kapitone kısa anorak
Boy kilon kaç?
154 b kg 44
Ama bunun minyon olmamla alakası yok işte anlatamıyorum tmmı bak mesela yorumlara bak.
link paylaşamıyorum
Montu boş ver senle tanışalım biz 😅
Mavi ye git
Güzel yok
Nerdekine gitttin
Mango Boyner bershka stradivarius zara pull bear mavi …
Yuh sende sorun var
Alakası yok yorumlard herkes bol diye satıyo dolapta kaç kızla konuştum bi bilsen
Anladim
Tmmm
Bence guzel
Kanka sence o mont cicili bicili şeylerle kombin olur mu
Olur bence guzel
Ay çok güzel bu içime sindi ama keşke amblemi olmasa o spor hava katmış
Bence guzel olmus amblemde
Neyle giyiceksin
Var kızlar giyiyiyor yakışıyor da kızlara.
Güzel değil hep oversize
Kısaysan sana zaten oversize gitmez içinde kaybolup gidersin. Biraz daha kısa şeyler düşünsene. Minyon isen oversize komik gider zaten,
Ya hayır bolluğu açısından kötü oluyo sadece
Sana gitmez sana gidecek olan el boyunda montlar, bizim hastanede hemşireler giyiyorlar hafif kahverengi üstü ve altı pamuklu montlar. Sen de bir dene
Benim istediğim model montlar var rahat kalıp 55-60 cm kapüşonlu ama yok işte ya çok geniş ya çok dar bok gibi
Sen zaten kısasıın oversize seni daha kısa gösterir
Ayrıca tr de kızların hepsi minyon ben 154 üm kilom onlara göre epey zayıf 44
44 diye kız yok bu yalan
Sana mı ispatlıcam la
Abi sen iyi misin
Bence hacalı cool.
Nasıl yok be