Herkes para kazanmaya çalışıyor, kazıklandığımı düşünmediğim sürece pazarlık yapmam eğer kazıklandığımı düşünüyorsam "fazla değil mi son oluru bu mu" deyip halen fiyatı beğenmiyorsam çıkar başka yerden alırım, ne o adam bana satmak zorunda ne de ben ordan almak zorundayım, adamın fiyatı o beğenmiyorsam başkasına sorarım bu kadar basit. Tartışmaya gerek yok.
olmaz.. en son pazarlık yaptığım şey. fiyat 28.000 bindi. pazarlıkla adam 25..000 bine düştü. ama ben 20.000 ne aldım.. pazarlık yapmasak 8 000 zarardaydim
Pazarlık bana çingenelik gibi geliyor.. Bir ürün var diyelim birkaç yere sorarım benim keseme en uygun neresiyse ordan alırım.. Yani paran varsa alırsın yoksa almazsın.. İki tl az vericem diye saatlerce dil döküp cak cak edemem.. Bir erkekte de bunu aramam, sevmem..
Olur olur bende hiç sevmem, fiyatı nedir x tl tamam abi ver diyorum yani ne yapayım uğraşamam tanıdığım insanlara bile zor katlanıyorum valla tanımadığım insanla hiç fazladan muhattap olamam
ozaman sizi çok kaziklarlar yaaa. ben en son dün pazarlikla birsey aldim fiyata 28000 dedi. pazarlikla adam 25.000 ne düştü bende 20 . bin verdim 😄😄20 bine aldım.. 8 bin tl neden pazarlik için az paramı.
yaa orasi öyle ama biri sana 30 tl dediğin seyi pazarlıkla 20 ye alabilirkende direk 30 vermek ekstra kaziklanma oluyor ama. zaten bu ülkede her şey kazik