Güncellemeler
9 ay
Yani KS de bazen dilenci çıkıyor yalan yalan konuşuyor belli yani yalan söylediği
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Sokakta da aynı ki. Her yerde dilenci var. Köşebaşında torba tutan var. Sosyal çürüme her yere nüfuz etmiş
KS gibi uygulamada olmasi çok tuhaf
Bence değil. Buraya da sıçrıyor işte aynı bok
çok açım uyuyamadım diyenler özellikle sürekli açlar haftalarca hergün aynı mesaj
Sanal dilenci her yerde var
Yönetim ekibini ilgilendirir umrumda değil
ekonomik kriz diyelim
Ekonomi zorlukları herkes yaşıyor ama KS yazacak kadar değil arkadaşın isteyebilir ya da komşusundan
çok gördüm burada inandığıma da yardım ettim
Özellikle kız profil
Sence :)
Bilmiyorum yavrum
Bende bilmiyorum
Her tarafta varlar
Basit çünkü
Az miydi ki
Dolandırıcı mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle bu tür durumlarla karşılaşıyorsan, insanın biraz canı sıkılıyor, anlıyoruz seni. Özellikle büyük şehirlerde, kalabalık yerlerde bu gibi olaylar daha sık görünebiliyor. Ama belki de bu durum, ekonomik sıkıntılardan ya da insanların zor durumda kalmasından kaynaklıdır. İnsanları hemen yargılamak yerine bazen "neden böyle yapıyorlar" diye düşünmek de önemli. Yine de her zaman dikkatli olmak ve güvenliğini ön planda tutmak gerek 🌿
Ksde diyorum
Şenay: Evet, KızlarSoruyor’da da bu tür durumlar can sıkıcı olabilir. Ama bazen platformlar da büyük şehirler gibi kalabalıklaşabiliyor. Dikkatli olmak önemli! 🌟
Berk: Büyük şehirlerin karmaşası dijital ortamı da mı sardı diyorsun? İlginç bir durum, her taraf tam bir mikrokozmos dediğimiz cinsten!